Cue Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αν κρίνω από το Mac Mini που στην Αμερική έχει την ίδια τιμή με το 32Gb iPad, τότε στην Ελλάδα θα έχει 589,00€ όταν έρθει.
mchrisober Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδες εχετε σκεφτει ποτε να κανετε κανενα μποικοταζ στους κλεφτες τους Ελληνες... Ελεος δηλ, αλλα οσο και να το θες δεν δινεις 600 ευρο, προτειμοτερο να το φερεις απ εξω και ας πληρωσεις και τελωνειο, λογικα ποιο φθηνο θα σου βγει... Με την παντελη απουσια τις ελληνικης αντιπροσωπειας και την ανοχη του ελληνα καταναλωτη στο τελος θα μας π@@@@ και θα πουμε και ευχαριστω!!!!!
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επειδη διαβαζω παρα πολλα εδω και μερες και οι περισσοτεροι οπως και εγω ζηταμε flash και μας χαλαει που δεν εχει ουτε το iphone μας ουτε το ipad... μια ερωτηση θελω να κανω επειδη δεν γνωριζω... Εστω οτι η apple δεν βαλει ποτε υποστηριξη flash στον safari, ενας αλλος τριτος κατασκευαστης δεν μπορει να φτιαξει browser πχ opera, firefox η οπως ο skyfire στο HD2 και να μπορουν να προσθεσουν flash για το ipad? η υπαρχει το προβλημα στο hardware που χρησιμοποιηει η apple? δεν ειμαι προγραμματιστης και γιαυτο συνχωρεστε με αν ειναι βλακοδης η ερωτηση μου....
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επειδη διαβαζω παρα πολλα εδω και μερες και οι περισσοτεροι οπως και εγω ζηταμε flash και μας χαλαει που δεν εχει ουτε το iphone μας ουτε το ipad... μια ερωτηση θελω να κανω επειδη δεν γνωριζω... Εστω οτι η apple δεν βαλει ποτε υποστηριξη flash στον safari' date=' ενας αλλος τριτος κατασκευαστης δεν μπορει να φτιαξει browser πχ opera, firefox η οπως ο skyfire στο HD2 και να μπορουν να προσθεσουν flash για το ipad? η υπαρχει το προβλημα στο hardware που χρησιμοποιηει η apple? δεν ειμαι προγραμματιστης και γιαυτο συνχωρεστε με αν ειναι βλακοδης η ερωτηση μου....[/quote'] Δεν ειναι θεμα hardware.. Ολες οι εφαρμογες περνανε απο τον ελεγχο της apple πριν μπουν στο store. Απο τη στιγμη που ειναι κατηγορηματικη σαυτο και δεν αλλαζει γνωμη δεν προκειται να μπει (επισημα)... Sent from my iPod touch using Insomnia.app ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:24 ---------- Αν κρίνω από το Mac Mini που στην Αμερική έχει την ίδια τιμή με το 32Gb iPad, τότε στην Ελλάδα θα έχει 589,00€ όταν έρθει. δλδ το 64 3G ποσο θα κανει?? 1500?? μην τρελαθουμε...:shock: το mac mini το φθηνο κανει στην αμερικη 599$ οσο κανει δλδ και το iPad 32 wifi οπου στην ελλαδα το mac mini το φθηνο κανει 589 ευρω αρα τοσο δεν θα επρεπε να κανει και το αντιστοιχο iPad 32 wifi αντι για 749?????????? υπαρχει κανενας νομος που να προστατευει τον καταναλωτη σε περιπτωση σαν αυτη που δυο διαφορετικα προιοντα απο την ιδια εταιρια πουλουνται στην αμερικη στην ιδια τιμη και στο εξωτερικο σε διαφορετικη?????????και μαλιστα με 27% διαφορα???? με επιφυλαξη παντα διοτι στην παρενθεση λεει εκτιμωμενη τιμη αλλα το βλεπω πολυ πιθανο να γινεται......... should i use my invisibility to fight crime or for evil??? :devil:
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δεν θα μπορουσε με το JB ομως να υπαρχει ιδη αυτο?
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δεν θα μπορουσε με το JB ομως να υπαρχει ιδη αυτο? αν θες οπωσδηποτε flash μην παρεις iphone/ipad παρε αλλο...
Whiteyez Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ακριβώς, όποιος έχει πρόβλημα με flash πολύ απλά δεν παίρνει iphone η ipad, υπάρχουν και άλλες λύσεις από άλλες εταιρίες.
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αλλο λεω εγω. αλλο εσεις... εγω λεω οτι σε JB iphone, ιδη θα μπορουσε να εχει βγει brοwser με flash...
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Flash CS5 will export to HTML5 Canvas [ame]http://www.youtube.com/watch?v=v69S22ZBBqA&feature=player_embedded[/ame] γραφω ελληνικα
beriberi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Απουσία υποστήριξης αν αγοραστεί απο Αμερική? Οσοι φίλοι μου το αγόρασαν απο Αμερική έχουν απόδειξη απο APPLE store. Αμα θέλουν ας μην τα αλλάξουν αν πάθουν κάτι. Να δεις πόσο εύκολα στο αλλάζει η APPLE Hellas με ενα email στην apple europe Θα σε πάρουν οι ίδιοι τηλέφωνο για να το στείλεις. Από την εγγύηση του ipad: http://images.apple.com/legal/warranty/docs/NA_iPad_Warranty_v20.pdf " OBTAINING WARRANTY SERVICE: ..... Apple may restrict service to the country where Apple or its Authorized Distributors originally sold the hardware product.......Service options, parts availability and response times may vary according to the country in which service is requested. Service options are subject to change at any time. You may be responsible for shipping and handling charges if the product cannot be serviced in the country in which service is requested. If you seek service in a country that is not the country of original purchase, you will comply with all applicable import and export laws and regulations and be responsible for all custom duties, V.A.T. and other associated taxes and charges. " Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό να υποστηρίζεται το ipad όπως το αρχικό iphone, δηλδή μόνο στην χώρα που αγοράστηκε, άσχετα αν είναι αγορασμένο απο το AppleStore η το ebay.
kfoynt Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 που σημαίνει επίσης ότι το ipad θα αγοραστεί απο τους περισσότερους από ελλάδα... ή απο κανένα?? :-D γιατι 600 ευρώ για το χειρότερο μοντέλο είναι αρκετά..
DimAslan Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι ότι εμείς λέμε, λέμε, αλλά είναι ακόμα υποθέσεις... Το πόσο θα κοστιζει ελλάδα και το πότε θα έρθει δεν το ξέρουμε, δεν ξέρουμε ούτε πότε θα το ξέρουμε... Στις πρώτες ευρωπαϊκές ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει και περίπου πόσο θα έχει... Εγώ πάντως ψάχνω απεγνωσμένα άτομο να έρχεται από αμερική... Αν το πάρω θα ποστάρω φωτό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
vfragos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι ότι εμείς λέμε, λέμε, αλλά είναι ακόμα υποθέσεις...Το πόσο θα κοστιζει ελλάδα και το πότε θα έρθει δεν το ξέρουμε, δεν ξέρουμε ούτε πότε θα το ξέρουμε... Στις πρώτες ευρωπαϊκές ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει και περίπου πόσο θα έχει... Εγώ πάντως ψάχνω απεγνωσμένα άτομο να έρχεται από αμερική... Αν το πάρω θα ποστάρω φωτό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Πόσο έχει ακουστεί ότι θα έρθει Ευρώπη;
kpartsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Πόσο έχει ακουστεί ότι θα έρθει Ευρώπη; Λέγεται ότι θα έρθει στις αντίστοιχες αμερικάνικες τιμές μόνο αντί για δολλάρια σε ευρώ.... π.χ. iPad 16 GB Wifi -> 499 ευρώ.... κτλ.... Αυτές βέβαια οι τιμές θα ισχύουν στα Apple Stores με πιιθανή διαθεσιμότητα της συσκευής από τις 24 Απριλίου....
Snolly Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγω παντως δε τους τα δίνω. Θα το τσιμπησω απο US.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα