Προς το περιεχόμενο

απάτη δανειων εξωτερικου

MEK02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!

Μηπως γνωρίζει κανείς , πού μπορώ να απευθυνθώ για απάτη δανείου από εξωτερικο?

Την έχω πατήσει τρομερά , σε κανέναν δεν εύχωμαι να περάσει το ίδιο.

Και να ξέρετε ότι όσες αγγελείες γράφουν {3% ............δανειο εξωτερικου ....για επαγγελματείες ....} όλα μ...ίες.

Άν γνωρίζει κανείς , βοηθήστε.

Δημοσ.

δεν είμαι νομικός, ένας απλός πολίτης είμαι , απλάμε τόσες και τόσες δυσκολείες εδώ στην Ελλάδα , αποφάσησα να ψάξω δάνειο από το εξωτερικό.

Και στην τελική την πάτησα , έχω στείλει χρήματα έξω , και δεν ξέρω άν μπορώ να τα πάρω πίσω. Και το ποσό δεν είναο αστείο (12000).

ειμαι για αυτοκτονία

Δημοσ.
δεν είμαι νομικός, ένας απλός πολίτης είμαι , απλάμε τόσες και τόσες δυσκολείες εδώ στην Ελλάδα , αποφάσησα να ψάξω δάνειο από το εξωτερικό.

Και στην τελική την πάτησα , έχω στείλει χρήματα έξω , και δεν ξέρω άν μπορώ να τα πάρω πίσω. Και το ποσό δεν είναο αστείο (12000).

ειμαι για αυτοκτονία

Στο δάνειο δεν είναι που σου δίνουν αυτοί χρήματα πρώτα κι όχι το ανάποδο ?

Δημοσ.

Φιλε μου λυπαμαι ειλικρινα, σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα στα παντα

Μπορεις να μας πεις δυο λογια για την κατασταση με λεπτομερειες?

Δημοσ.
Στο δάνειο δεν είναι που σου δίνουν αυτοί χρήματα πρώτα κι όχι το ανάποδο ?
DRLo με συγχωρείς αλλά δεν βοηθάς την κατάσταση. Άν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα .... μήν ασχολείσαι οκ?

Να ξερεις όλα είναι ανθρώπινα και μπορούν να συμβούν σε όλους.

Δημοσ.
DRLo με συγχωρείς αλλά δεν βοηθάς την κατάσταση. Άν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα .... μήν ασχολείσαι οκ?

Ρε φίλε

καταρχήν μην αρπάζεσαι,

Όταν λες έχεις "στείλει λεφτά έξω" για δάνειο τι εννοείς, εχεις αποπληρώσει δόσεις δανείου ? Έχεις δόσει κάποια λεφτά "μπροστά" ως κάτι (τι ?), εγγύηση ? Τι είναι αυτά τα χρήματα που "έστειλες έξω", έξοδα δανείου ? τι ?

Όπως τα λες δε βγάζει νόημα. Πήρες δάνειο και έστειλες ΕΣΥ χρήματα έξω χωρίς να έχεις πάρει δάνειο ?

Να ξερεις όλα είναι ανθρώπινα και μπορούν να συμβούν σε όλους.

Πολλά πράγματα είναι ανθρώπινα (όχι όλα, ο Milky Way δεν είναι πχ, δεν τον έφτιαξαν άνθρωποι) και πολλά δε μπορούν να συμβούν σε όλους (πχ δεν μπορώ να μείνω έγκυος)

Δημοσ.
Φιλε μου λυπαμαι ειλικρινα, σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα στα παντα

Μπορεις να μας πεις δυο λογια για την κατασταση με λεπτομερειες?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Κοίτα η όλη υπόθεση ξεκίνησε από τις δικές μας τράπεζες που έχουν πιέσει πάρα πολύ τις επιχειρήσεις ( μηλάμε για αρχές 2009 με Αυγουστο ) .

Επειδή άκουσα για κάποια δάνεια από το εξωτερικό , είπα να δώ άν μπορώ να πάρω από το εξωτερικό για να μην κλείσω την επιχειρηση μου ( λογω οικονομικου ) .

Βρήκα κάποιες αγγελίες , έκανα αίτηση στην ιστοσελίδα τους , υστερα από 10 μέρες ήρθε η απάντηση ( εγκρήθηκε ) ,

Μου ζήτησαν να στείλω χρήματα για δικηγόρο , μετα για να ανοιχθει ο λογαριασμος , μετα μου ζητησαν χρηματα για την αστυνομία , ταχα για να μου δώσουν έν χαρτί ότι τα χρήματα που θα μου στείλουν το δανειο δηλαδή , δεν θα χρησιμοποιηθούν για ναρκωτικά και τέτοιου είδους παρανομίες.

Υστερα ζητουσε η συμβολαιογραφος χρηματα για να συνταξει καποια χαρτια.....και και και ....

Απλά μπορώ να πώ ότι όταν έχεις ανάγκη , εμπιστεύεσαι και τον ποιό αχριστο άνθρωπο. Αν βάβαια μπορείτε να το καταλάβετε.

Το θέμα είναι ότι με το στείλε στείλε , όταν έκατσα και τα μέτρησα ( τις αποδείξεις αποστολής ) σύνολο ήταν 12 080 € . Κόπηκαν τα πόδια μου.

Τον πήρα τηλέφωνο τον δανειστή και άρχισα να του φωνάζω και το μόνο που μου είπε "αιμ σορι , ιτς φραουντ " , εκείνη την ώρα , ας ερχόνταν κάποιος να με πυροβολήσει......:cry:

Δημοσ.

Ο δανειστής σου είπε ότι ο ίδιος έκανε απάτη ή ότι κάποιος άλλος χρησιοποιήσε τον τίτλο και τα στοιχεία της τράπεζας/χρημ. οργανισμού χωρίς να το γνωρίζουνε ?

Δηλαδή στα πήρε αυτός ή κάποιος πχ έβαλε αγγελία με στοιχεία άσχετης τράπεζας ?

ΥΓ : Πες ποιός έκανε την απάτη μπας και γλιτώσει κάνας άλλος

Δημοσ.
Ρε φίλε

καταρχήν μην αρπάζεσαι,

Όταν λες έχεις "στείλει λεφτά έξω" για δάνειο τι εννοείς, εχεις αποπληρώσει δόσεις δανείου ? Έχεις δόσει κάποια λεφτά "μπροστά" ως κάτι (τι ?), εγγύηση ? Τι είναι αυτά τα χρήματα που "έστειλες έξω", έξοδα δανείου ? τι ?

Όπως τα λες δε βγάζει νόημα. Πήρες δάνειο και έστειλες ΕΣΥ χρήματα έξω χωρίς να έχεις πάρει δάνειο ?

Πολλά πράγματα είναι ανθρώπινα (όχι όλα, ο Milky Way δεν είναι πχ, δεν τον έφτιαξαν άνθρωποι) και πολλά δε μπορούν να συμβούν σε όλους (πχ δεν μπορώ να μείνω έγγυος)

Κοίταξε αυτό που λές είναι παράλογο έτσι? Άλλο είναι η εγκυμοσύνη και δεν είναι λάθος ανθρώπινο. Δεν αρπάζομαι απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα χρήματα αυτά δεν τα έστειλα όλα μαζί αλλά 200- 100-300-240-...... οσα μου έλεγε να στείλω για τα απαραίτητα χαρτιά. Και κάθε μέρα έλεγε στείλε αυτά και θα το πάρεις το δάνειο....Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι απάτη, δεν σου ζήτησα κάτι απλά άν γνωρίζεις κάποιον που μπορώ να απευθυνθώ για να με βοηθήσει. Το να με κρίνει ο καθένας δεν μπορώ να το δεχτώ, επειδή πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει σε τέτοιου είδους απάτες. ΄Ποιός μας προστατεύει από απάτες? Κανεις ούτε κάν οι αρχες.:-)

Δημοσ.

χωρις να ξερω ολες τις νομικες διαστασεις του θεματος απότι καταλαβαινω τα λεφτα χαθηκαν...πραγμα που σημαινει οτι κατα 99% (ιδιως απο την στιγμη που προκειται για απατη στο εξωτερικο) δυστηχως δεν προκειται να τα παρεις πισω ή στην περιπτωση που τα παρεις θα εχει περασει παρα πολυς καιρος και θα εχεις ξοδεψει ααλλα τοσα σε δικηγορους και λοιπα εξοδα.

η συμβουλη μου ειναι να συμβουλευτεις εναν δικηγορο που να γνωριζει απο σχετικα θεματα (διαδικτυακες απατες και τα σχετικα) και το κυριοτερο να προσεξεις ωστε να μην σπαταλησεις χρηματα και χρονο σε κυνηι μαγισων.

πολυ φιλικα

και καλο κουραγιο φιλε μου

Δημοσ.
Ο δανειστής σου είπε ότι ο ίδιος έκανε απάτη ή ότι κάποιος άλλος χρησιοποιήσε τον τίτλο και τα στοιχεία της τράπεζας/χρημ. οργανισμού χωρίς να το γνωρίζουνε ?

Δηλαδή στα πήρε αυτός ή κάποιος πχ έβαλε αγγελία με στοιχεία άσχετης τράπεζας ?

ΥΓ : Πες ποιός έκανε την απάτη μπας και γλιτώσει κάνας άλλος

[email protected]

[email protected]

[email protected] εγώ την πάτησα από αυτόν τον τύπο αλλά και οι 2 προηγούμενοι είναι το ίδιο απατεώνες.

---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ----------

χωρις να ξερω ολες τις νομικες διαστασεις του θεματος απότι καταλαβαινω τα λεφτα χαθηκαν...πραγμα που σημαινει οτι κατα 99% (ιδιως απο την στιγμη που προκειται για απατη στο εξωτερικο) δυστηχως δεν προκειται να τα παρεις πισω ή στην περιπτωση που τα παρεις θα εχει περασει παρα πολυς καιρος και θα εχεις ξοδεψει ααλλα τοσα σε δικηγορους και λοιπα εξοδα.

η συμβουλη μου ειναι να συμβουλευτεις εναν δικηγορο που να γνωριζει απο σχετικα θεματα (διαδικτυακες απατες και τα σχετικα) και το κυριοτερο να προσεξεις ωστε να μην σπαταλησεις χρηματα και χρονο σε κυνηι μαγισων.

πολυ φιλικα

και καλο κουραγιο φιλε μου

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Ισως φανει αστειο αυτο που θα πω αλλα με τον ιδιο τροπο και ροη του πραγματος την πατησε ενας φιλος. Ηθελε να αγορασει πανακριβο παπαγαλο απο εξωτερικο (5000 εκανε εδω - 1000 απο εκει). Βεβαια τον ειχα προειδοποιησει οτι ηταν απατη αλλα δεν με πιστευε.

Ηθελαν συνεχως λευτα, λιγα λιγα, για διαφορες διαδικασιες που θεωρητικα ηταν στο πλαισιο της αγορας αλλα επρεπε στο τελος λογω ατυχιων να πληρωθουν εχτρα.

Οποτε μεγαλη προσοχη σε τετοιου ειδους ευκολιες, στην περιπτωση που τυχει κατι τετοιο, ανθρωποι ειμαστε, μην δωσετε τα πρωτα εξτρα που θα ζητησουν ωστε να κινηθει το πραγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...