karabouzouk... Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πόσοι από σας χρησιμοποιείτε τον υπολογηστή νύχτα και δεν βλέπετε την τύφλα σας στο πλκτρολόγιο...? Έχετε τοποθετήσει κάποιο κρηφό φωτισμό ίσως...? Σκευτόμουν να πάρω κάτι σαν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804204 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804216 και να το τοποθετήσω στο γραφείο πάνω από το πληκτρολόγειο. Το γραφείο είναι απ αυτά που έχει συρταρωτή θέση για το πληκτρολόγιο που μπαίνει από κάτω. Λέτε να κάνει πολύ φως και να με στραβώνει..? Λέτε να έναι ενοχλητικό τέτοιο φως για τα μάτια...? Και τέλως τι θα πρωτείνατε και τι έχετε κάνει εσείς που αντιμετοπίζατε τέτοιο πρόβλημα..?
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ή πάρε αυτό με 8 ευρουλάκια από το you. Καλύτερα από λάμπες! offtopic κανονικότατη αντiγραφή από το αντίστοιχο της logitech....
skim045 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μαθε απλα τυφλο συστημα +1. Γιατί δεν μαθαίνεις τυφλό σύστημα που σε βοηθάει να γράφεις πιο γρήγορα και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα.
dhmak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αυτό νομίζω θα το χτυπίσω, πώς το κόβεται ;;
karabouzouk... Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μαθε απλα τυφλο συστημα Αν ήταν απλά θα είχα μάθει...! Αλλά θέλει προπόνηση και όρεξη...! Δεν θέλω καινούριο πληκτρολόγιο γιατί έχω την κακιά συνήθεια να τρώω στο γραφείο διάφερες βλακείς αλλά και να του πατάω και καμία αν με νευριάσει κανένας σε κανά multiplayer..! Οπότε θέλω κάτι και για τα μελλοντικά πληκτρολόγια μου..!
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αυτό νομίζω θα το χτυπίσω, πώς το κόβεται ;; Ειλικρινά? πολύ ακριβό μου φαίνεται όταν σε αυτήν τη μάρκα παίρνεις microsoft ή logiutech. Ασε που πρέπει να δείχνει πολύ φτηνιάρικο όπως το κόβω.
JimGer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειλικρινά?πολύ ακριβό μου φαίνεται όταν σε αυτήν τη μάρκα παίρνεις microsoft ή logiutech. Ασε που πρέπει να δείχνει πολύ φτηνιάρικο όπως το κόβω. και κακάσχημο
karabouzouk... Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Έχει κάποιος να πρωτείνει κάτι άλλο για το θέμα..?? Δεν έχει δοκιμάσει κάποιος καμιά πατέντα..? Το κανονικό φώς είναι ενοχλητικό αν το έχεις συνέχια αναμένο...
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ειχα παρει στις αρχες και το εχω ακομη λαμπα για λαπτοπ( η οποια ειχε κατι σαν μανταλακι στην ακρη και το μαγκωνα πανω στο πληκτρολογιο στην ακρη του και το φωτιζε ολο)μεχρι που εμαθα το τυφλο και ξενοιασα(και φιλε μου πραγματικα δεν θελει κανενα κοπο εγω αρχισα να το κανω απο μονος μου χωρις να το εχω παρει χαμπαρι,δεν νομιζω οτι εσυ καθε φορα που θες να γραψεις ψαχνεις τα κουμπια..ξερεις πως ειναι η διαταξη τους)
Nikosgiann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=iOn72Y5DT6M[/ame] αντε γεια...;)
Ethnikos14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 αντε γεια...;) Ok φοβερός ο τύπος αλλά θέλει και λίγο μεράκι!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Το συγκεκριμενο Labtec, φωτιζει και στα γραμματα ή μονο γυρω απο τα πληκτρα? Το σκεφτομαι σοβαρα. Γιατι εχω ενα ποντικι labtec των 10 ευρω εδω και 3 χρονια και ΔΕ ΣΠΑΕΙ! Με καθημερινο λιωσιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.