De@th L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ο άγνωστος πτηνός.Δε θα γίνω ποτέ γιατρός. Πως λέγεται ο κολποδιαστολέας στα αγγλικά;
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 drive? σιγουράκι πως κάποιος θα με ενημερώσει πως πρόκειται για ιατρκό όργανο.
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 είναι ένα ιατρικό εργαλείο που ανοίγει τον κόλπο για να βάλεις μέσα πράγματα, ή για να βγουν αυτοί που είναι μέσα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πως λέγεται ο κολποδιαστολέας στα αγγλικά; [vaginal] speculum (κι ελπίζω να μη με διαψεύσει ο Διάολος)
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Το έχω δει και έτσι, συνηθέστερα όμως είναι vaginal dilator.
doctorkostis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως δεν υπάρχει χειρότερη μ@λ@κι@ απο το να προωθείς φάρμακο που και συ ο ίδιος ξέρεις οτι είναι μούφα του κερατά.Κατι ελλεϊνά φασόν που πάνε να πλασαριστούν ως "αξιόπιστα generics" ,τραγικές καταστασεις.Οι αντιπρόσωποι τους το ξέρουν οπότε η μόνη λύση ειναι "τόσα € το κουτί",πραγματικά ξεφτάιλα όμως.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πως λέγεται ο κολποδιαστολέας στα αγγλικά; Ντίλντο το ήξερα εγώ.
doc771 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ωραια τα λετε εσεις οι ιατρικοι επισκεπτες..αν πεσετε σε κανα λιγουρη ιατρο λετε να ζηταει ταξιδια κλπ..εγω προσωπικα ειμαι νεος ιατρος κ βγαζω μπιμπικια με σας...ιδιως με τις χαζογκομενες που εχει η καθε εταιρια κ στελνει........
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ε είναι επειδή είσαι νέος γιατρός. Δεν ήξερα πάντως ότι υπάρχουν και γκομενάκια ιατρικές επισκέπτριες. Νόμιζα πως όλοι είναι ψηλοί άχαροι με μαύρο κοστούμι και μυτερά παπούτσια. Ψιλοάσχετο, αλλά υπάρχει άραγε κάνας γιατρός στο φόρουμ που να μην έχει στο νικ του το συνθετικό dr- ή doc- ή doctor- ή md- ή παραπλήσια;
FilipposMD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ψιλοάσχετο, αλλά υπάρχει άραγε κάνας γιατρός στο φόρουμ που να μην έχει στο νικ του το συνθετικό dr- ή doc- ή doctor- ή md- ή παραπλήσια; Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει: -Σε ένα πάρτυ, πώς καταλαβαίνεις ποιος είναι ο γιατρός; -Θα σου το πει ο ίδιος! Εμένα πάντως μου τη δίνει να με φωνάζουν "γιατρέ" και το MD το είχα βάλει όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, σε φάση χαβαλέ με φίλους και χωρίς να περιμένω ότι θα το χρησιμοποιώ ως κανονικό ψευδώνυμο. Ο ιατρικός επισκέπτης πάντως είναι τρισάθλια δουλειά στην Ελλάδα. Ουσιαστικά κάνεις το λάδωμα και τη διαφθορά επάγγελμα. Καταλαβαίνω τα παιδιά που το κάνουν από ανάγκη, αλλά ειλικρινά στενοχωριέμαι γι' αυτά.
FKLDS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ε είναι επειδή είσαι νέος γιατρός. Δεν ήξερα πάντως ότι υπάρχουν και γκομενάκια ιατρικές επισκέπτριες. Νόμιζα πως όλοι είναι ψηλοί άχαροι με μαύρο κοστούμι και μυτερά παπούτσια. Ψιλοάσχετο, αλλά υπάρχει άραγε κάνας γιατρός στο φόρουμ που να μην έχει στο νικ του το συνθετικό dr- ή doc- ή doctor- ή md- ή παραπλήσια; Και όμως υπάρχουν, και γυναίκες εμφανίσιμες και γιατροί χωρίς ιατρικό συνθετικό
leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ...Καταλαβαίνω τα παιδιά που το κάνουν από ανάγκη, αλλά ειλικρινά στενοχωριέμαι γι' αυτά. εγώ πάλι δεν τους καταλαβαίνω καθόλου, τι θα πει το κάνουν από ανάγκη. Αν από ανάγκη λαδώνει τον γιατρό και αυτός από ανάγκη επίσης μου χώνει το μάπα δε, λαδερό δε εμβόλιο, θα χαρώ να τους δω παλουκωμένους και τους δυο.
FilipposMD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 εγώ πάλι δεν τους καταλαβαίνω καθόλου, τι θα πει το κάνουν από ανάγκη. Αν από ανάγκη λαδώνει τον γιατρό και αυτός από ανάγκη επίσης μου χώνει το μάπα δε, λαδερό δε εμβόλιο, θα χαρώ να τους δω παλουκωμένους και τους δυο. Εντάξει, επί της ουσίας συμφωνώ μαζί σου. Και όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένως, άλλο πράγμα να προωθείς ένα καλό φάρμακο και άλλο ένα αναποτελεσματικό, άλλο να στέλνεις έναν γιατρό σε συνέδριο που θέλει να παρακολουθήσει και άλλο να του αγοράζεις τηλεοράσεις για το εξοχικό του. Απλώς, δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί κι εγώ τη σιχαίνομαι ως δουλειά, όπως και κάποιες άλλες, αλλά αν είχα 2 παιδιά και δυσκολευόμουν να βρω εργασία, δεν παίρνω όρκο για το τι θα έκανα. Κι αν την έκανα πάντως, θα ντρεπόμουν να το λέω. Έχει τύχει να γνωρίσω άτομο που του άρεσε να μιλάει κιόλας για τη δουλειά του, για το πόσα ευρώ σκάει στους γιατρούς ανά κουτί, για το σε πόσα συνέδρια τους στέλνει κτλ. Το ίδιο άτομο που είχε δουλέψει σε κέντρο αδυνατίσματος και έλεγε φόρα παρτίδα ότι κορόιδευαν τους πελάτες και τους έπαιρναν ως και 500 χιλιάρικα για προγράμματα-μούφες. Άλλη μία δουλειά που δε θα ήθελα ποτέ να κάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.