Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο zavvi σε 4 μερες ειναι τρελα αισιοδοξο σεναριο....εχει κανει κατι 15νθημερα το zavvi να ερθει Ελλαδα game...μακαρι να το εχεις δηλαδη απλα zavvi και ταχυτητα δεν πανε μαζι.απο τιμες τζαμι αλλα μεχρι εκει

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σε ευρώ λοιπόν 39,60€. Πριν μια εβδομάδα, το zavvi το είχε 35,5€ (με μεταφορικά 36,60€) και το τσίμπησα από εκεί. Θα μου το στείλουν από τις 5/11 για να είναι στα χέρια μου στις 9!

Σε ευρώ είναι 36,4

http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=31.77&From=GBP&To=EUR&image.x=63&image.y=20

Δημοσ.
απο zavvi σε 4 μερες ειναι τρελα αισιοδοξο σεναριο....εχει κανει κατι 15νθημερα το zavvi να ερθει Ελλαδα game...μακαρι να το εχεις δηλαδη απλα zavvi και ταχυτητα δεν πανε μαζι.απο τιμες τζαμι αλλα μεχρι εκει

Θα δείξει. Το γνωρίζω ότι μπορεί να κάνει παραπάνω από βδομάδα αλλά από το να το πάρω από Ελλάδα και να πληρώδω κανένα 45άρι και βάλε, το προτιμω

Δημοσ.

Κάντε κανα leak και στα PC ρε γμτ, να δω αν θα τσουλάει στο laptop. Το θέλω! 36 ευρώ μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Α κατάλαβα. Και το WaW όμως μια χαρά ήταν και σε πολλά σημεία καλύτερο από τα MW. Άντε να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...