xlapatsas4000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τα κλειδια απο αυριο θα τα στειλουν,δεν θα τα πολυησω αν και θα με συνεφερε θα τα δωσω σε κατι ανιψακια μου
Ultron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 παραγγειλα και εγω ενα αντε να δουμε ποτε θα ρθουν
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το αγορασα το μεσημερι, αλλα κλειδι ακομα.. να ανησυχω?????
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πάντως τα κλειδιά τους μειώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ήδη έχουν πέσει στα 222 και μέχρι αύριο βλέπω να εξαντλούνται.
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 και εγώ μεσημέρι έκανα την παραγγελία και δε έχει έρθει τίποτα ακόμα, έστειλα και email αλλά δε έχω πάρει απάντηση
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εμενα αυριο θα μου ερθει!! από εκεί παράγγειλες και στο είπαν? η το έχεις πάρει από αλλού?
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οταν λες απο εκει..? Προπαραγγελια το εκανα απο plaisio. Με πηραν τηλεφωνο την Πεμπτη και μου ειπαν Τριτη θα μου το φερουν.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτό εδώ? http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Activision-Call-of-Duty-Black-OPS-DCS-%CE%A1C%CE%A4-03849.htm 51 ευρώ?
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οταν λες απο εκει..? Προπαραγγελια το εκανα απο plaisio. Με πηραν τηλεφωνο την Πεμπτη και μου ειπαν Τριτη θα μου το φερουν. αα νόμιζα ότι έλεγες για το http://www.gamekeystore.net...
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αυτο, μονο που την παραγγελια την εκανα πριν 2 βδομαδες και μου ειναι στα 45€.
Ultron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αα νόμιζα ότι έλεγες για το http://www.gamekeystore.net... φίλε jake πρεπει να φτεει αυτο all Of Duty: Black Ops RU and Football Manager 2011 in STOCK! We're sending the Keys of Order Number ! δηλαδη στο στελνουν αναλογα την σειρα παραγγελιας εγω στο paypal απο οτι θυμαμαι ειμαι στο (order number 1822) αρα,πρεπει να το στειλουν σε ολους τους αλλους και μετα σε εμενα
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 φίλε jake πρεπει να φτεει αυτο all Of Duty: Black Ops RU and Football Manager 2011 in STOCK! We're sending the Keys of Order Number ! δηλαδη στο στελνουν αναλογα την σειρα παραγγελιας εγω στο paypal απο οτι θυμαμαι ειμαι στο (order number 1822) αρα,πρεπει να το στειλουν σε ολους τους αλλους και μετα σε εμενα ΑΚΡΙΒΩΣ. jake Θα σου ερθει μη σκας!
Ultron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε οποιον ερθει (ενω δεν ειχε ερθει αν μπορει να ενημερωσει )
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Α ρε ελληναρες, τελευταια στιγμη παντα.. (και εγω μεσα φυσικα).. btw εγω ειμαι νουμερο 1806 ------------------- Τι μου ηηηρθε τι μου ηρθεεε... Σκαναρισμενο κατευθειαν απο το κουτι, το εκανα activate αμεσως στο steam και κατεβαζει τα αρχεια... για να δουμεεεε Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2010 από vlachaquito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα