Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες δεν άντεξα και το πήρα και εγώ από gamekeystore. Το έχω βάλει και κάνει preload αλλά το θέμα είναι το εξής. Ναι μεν θα μπορούμε να μετατρέψουμε την ρώσικη έκδοση σε αγγλική με τα αγγλικά αρχεία αλλά τι γίνεται με το patch_mp.ff αρχείο? Αυτό το αρχείο ανανεώνεται κάθε φορά που βγαίνει patch. Από ότι διαβάζω σε fora όσοι είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο με το MW2 έπρεπε κάθε φορά να βρίσκουν από κάπου (uploaded από κάποιον) το αρχείο αυτό της αγγλικής έκδοσης. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να λέμε σε κάποιον γνωστό μας που το έχει αγοράσει αγλλικό να μας το στέλνει...

Δημοσ.

υπαρχουν πολλοι τροποι(λενε) για να την αλλαξεις απο οτι βλεπω....τουλαχιστον ειχαν βγαλει πολλους για το παλιο warfare 2

Δημοσ.

Πηρα και για ενα φιλο μου.....2121. χαχαχαχ καλα του χρονου.!! εγω το εχω τουλαχιστον. Φευγουν αερα τα κλειδια!!!!

---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

regedit LocalMachine/soft/activ/cod7

και αλλαγή language apo RUS σε ENG?

αυτό μήπως?

Kατι τετοιο ειχα δει και εγω αλλα θα βγαλουν και αυτοι απο το site με τα keys patch! Αντε να δουμε:-)

Δημοσ.

πωπω έπαιξα λιγάκι... τα ρώσικα έχουν πολύ φάση. αν βρει κανείς τίποτα πως να βάλουμε αγγλικά ας γράψει εδώ τον τρόπο.

αυτό με το regedit το δοκίμασα δε δουλεύει.

Δημοσ.
παιδια βοηθεια, παιζει και δεν καταλαβαινω χριστο... α ρε μανα τι με πηγαινες γερμανικα, ρωσικαααα

έλα ρε είναι πολύ εύκολο, το menu είναι όπως το 4,5,6

το DA σημαίνει ναι,και το ΗΕΤ σημαίνει όχι.

το Ηα3αΑ κάπως έτσι είναι σημαίνει back... :P :p :P

ετνομεταξύ τις ρυθμίσεις μπόρεσα να τις φτιάξω γιατί είχε αριθμούς αλλά τα κουμπιά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται :cry:

Δημοσ.

εγω στο Multiplayer τρωω κατι κολληματα......freezaroun τα παντα,και εχω σχετικα καλο pc δηλαδη το παλιο το cod (mw2) το επαιζα με ολα τα γραφικα maximum και αναλυση 1980

Δημοσ.

Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν το patch να αλλαζει η γλωσσα. Ελπιζω αυριο χαχα αλλιως πρεπει να βρουμε τον αλλο τροπο!!

---------- Προσθήκη στις 01:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ----------

Ρε παιδια ξεκινησε το game? Αφου θα ηταν διαθεσημο το πρωι.....και δεν ειμαι και σπιτι να το δω!!!

Δημοσ.
Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν το patch να αλλαζει η γλωσσα. Ελπιζω αυριο χαχα αλλιως πρεπει να βρουμε τον αλλο τροπο!!

---------- Προσθήκη στις 01:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ----------

Ρε παιδια ξεκινησε το game? Αφου θα ηταν διαθεσημο το πρωι.....και δεν ειμαι και σπιτι να το δω!!!

λογικά θα ήταν διαφορετικό time zone για αυτό έλεγε διαφορετική ώρα το steam και το callofduty.com To παιχνίδι ξεκίνησε στις 12 ακριβώς. Το φάκελο \zone\English τον βρήκα αλλά δε τρέχει, ποίο άλλο αρχείο χρειάζεται ακόμα?

Δημοσ.
έλα ρε είναι πολύ εύκολο, το menu είναι όπως το 4,5,6

το DA σημαίνει ναι,και το ΗΕΤ σημαίνει όχι.

το Ηα3αΑ κάπως έτσι είναι σημαίνει back... :P :p :P

ετνομεταξύ τις ρυθμίσεις μπόρεσα να τις φτιάξω γιατί είχε αριθμούς αλλά τα κουμπιά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται :cry:

αυτα τα καταλαβα, αλλα πως φτιαχνεις τα κουμπια οεο??

Με φωναξε και η γειτονισσα να της φτιαξω το κομπιυτερ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!! :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...