Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ολοι μιλανε για προβλημα με τα resources /lag καθε 2-3-4 sec τρωω λαγκ τυπου απο 80 fps παω 20

συμβαινει σε κανεναν αλλο?

Δημοσ.
τοση ταλαιπωρια για να γλυτωσετε 20 ευρω ρε ααααχαχχαχαχα

jeronimo αν ήταν έτσι να πηγαίναμε όλοι να τα πάρουμε από το e-shop και το πλαίσιο στα 50€ να μας πιάνανε το κώλο και να λέγαμε και ευχαριστώ. αυτά τα 30 ευρώ που γλίτωσα θα τα κάνω 10 καφέδες, οπότε αξίζει η ταλαιπωρία(που δε ήταν τρομερός κόπος , και το patch για τα αγγλικά βγήκε σε 10-12 ώρες)

Δημοσ.
jeronimo αν ήταν έτσι να πηγαίναμε όλοι να τα πάρουμε από το e-shop και το πλαίσιο στα 50€ να μας πιάνανε το κώλο και να λέγαμε και ευχαριστώ. αυτά τα 30 ευρώ που γλίτωσα θα τα κάνω 10 καφέδες, οπότε αξίζει η ταλαιπωρία(που δε ήταν τρομερός κόπος , και το patch για τα αγγλικά βγήκε σε 10-12 ώρες)

αν ξερεις μονο αυτα τα 2 μαγαζια καλα να παθεις ρε φιλε εγω το αγορασα 40 ευρω retail και απο το πρωι στις 10 σημερα το εχω μπροστα μου και το χαιδευω κιολας εσυ παιξε με το serial για να γλυτωσεις 20 ευρω λες και θα σε σωσουν.

Και δεν ειμαι ουτε πλουσιος ουτε τιποτα με 6 κατοσταρικα την βγαζω αλλα δεν μιζεριαζω για ενα γαμοπαιχνιδι να το ψαξω στην γωνια της mother russia.

Δεν εχω κατι μαζι σου η με τον τροπο που το πηρες απλα το κανατε πολυ θεμα οτι ειστε γαμαουα και οι υπολοιποι ειναι για το πεος ισα ρε

Δημοσ.

το bug με το freezarisma ειναι ενοχλητικο και θελει λογικα hotfix

επισης, κουτια= τσαμπα χωρος, αφου στο steam παει το game οπως και να χει. εγω το πηρα απο το game.co.uk(το digital distribution του) και σε 15 λεπτα το ειχα κανει install απο το steam.

Δημοσ.
αν ξερεις μονο αυτα τα 2 μαγαζια καλα να παθεις ρε φιλε εγω το αγορασα 40 ευρω retail και απο το πρωι στις 10 σημερα το εχω μπροστα μου και το χαιδευω κιολας εσυ παιξε με το serial για να γλυτωσεις 20 ευρω λες και θα σε σωσουν.

Και δεν ειμαι ουτε πλουσιος ουτε τιποτα με 6 κατοσταρικα την βγαζω αλλα δεν μιζεριαζω για ενα γαμοπαιχνιδι να το ψαξω στην γωνια της mother russia.

Δεν εχω κατι μαζι σου η με τον τροπο που το πηρες απλα το κανατε πολυ θεμα οτι ειστε γαμαουα και οι υπολοιποι ειναι για το πεος ισα ρε

ποιος το ειπε οτι ειμαστε γαμαουα ρε φιλε,εδωσε το παλικαρι ενα λινκ οπου το αγορασε φτηνα και το πηραμε και εμεις,τι ζορι τραβας?

Δημοσ.
ποιος το ειπε οτι ειμαστε γαμαουα ρε φιλε,εδωσε το παλικαρι ενα λινκ οπου το αγορασε φτηνα και το πηραμε και εμεις,τι ζορι τραβας?

shhhhh... πάμε in game να λύοουμε τις διαφορές μας Boyzzzz....... :-D :-D

Δημοσ.

jeronimo88 πρόσεχε από το πολύ το χάιδεμα μην έχεις κανένα ατύχημα

είσαι αλλού για αλλού φιλαράκι...φαντάζεσαι καταστάσεις και πράγματα.

μπείτε στο insomnia group για να βρισκόμαστε πιο εύκολα

Δημοσ.
jeronimo88 πρόσεχε από το πολύ το χάιδεμα μην έχεις κανένα ατύχημα

είσαι αλλού για αλλού φιλαράκι...φαντάζεσαι καταστάσεις και πράγματα.

μπείτε στο insomnia group για να βρισκόμαστε πιο εύκολα

+1

shhhhh... πάμε in game να λύοουμε τις διαφορές μας Boyzzzz....... :-D :-D

hahaha σωστοοοοοός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...