chill Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 WUT??? Είχε και <3 <3 <3 μπλουζάκι <3 <3 <3, mmmmm έτσι δικαιολογούνται τα 51 ευρώ . . . . . . NOT
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 45 είπαμε http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3725854&postcount=287
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Σοβαρά έχεις αυτήν την απορία ? Ναι. (άσε μας ρε με τους 10 χαρακτήρες)
Ultron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 παιδες ολοι μιλανε για προβλημα με τα resources /lag καθε 2-3-4 sec τρωω λαγκ τυπου απο 80 fps παω 20 συμβαινει σε κανεναν αλλο?
jakegate7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 τοση ταλαιπωρια για να γλυτωσετε 20 ευρω ρε ααααχαχχαχαχα jeronimo αν ήταν έτσι να πηγαίναμε όλοι να τα πάρουμε από το e-shop και το πλαίσιο στα 50€ να μας πιάνανε το κώλο και να λέγαμε και ευχαριστώ. αυτά τα 30 ευρώ που γλίτωσα θα τα κάνω 10 καφέδες, οπότε αξίζει η ταλαιπωρία(που δε ήταν τρομερός κόπος , και το patch για τα αγγλικά βγήκε σε 10-12 ώρες)
Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 εγώ ένα έχω να πώ.... το κατεβάζω.... :fear:
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 jeronimo αν ήταν έτσι να πηγαίναμε όλοι να τα πάρουμε από το e-shop και το πλαίσιο στα 50€ να μας πιάνανε το κώλο και να λέγαμε και ευχαριστώ. αυτά τα 30 ευρώ που γλίτωσα θα τα κάνω 10 καφέδες, οπότε αξίζει η ταλαιπωρία(που δε ήταν τρομερός κόπος , και το patch για τα αγγλικά βγήκε σε 10-12 ώρες) αν ξερεις μονο αυτα τα 2 μαγαζια καλα να παθεις ρε φιλε εγω το αγορασα 40 ευρω retail και απο το πρωι στις 10 σημερα το εχω μπροστα μου και το χαιδευω κιολας εσυ παιξε με το serial για να γλυτωσεις 20 ευρω λες και θα σε σωσουν. Και δεν ειμαι ουτε πλουσιος ουτε τιποτα με 6 κατοσταρικα την βγαζω αλλα δεν μιζεριαζω για ενα γαμοπαιχνιδι να το ψαξω στην γωνια της mother russia. Δεν εχω κατι μαζι σου η με τον τροπο που το πηρες απλα το κανατε πολυ θεμα οτι ειστε γαμαουα και οι υπολοιποι ειναι για το πεος ισα ρε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άντε, βρείτε τα nicks σας in-game και settle the score!
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το bug με το freezarisma ειναι ενοχλητικο και θελει λογικα hotfix επισης, κουτια= τσαμπα χωρος, αφου στο steam παει το game οπως και να χει. εγω το πηρα απο το game.co.uk(το digital distribution του) και σε 15 λεπτα το ειχα κανει install απο το steam.
fearwhatnow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άντε, βρείτε τα nicks σας in-game και settle the score! Μαλλον settle your lag and enjoy the freeze θες να πεις...
Ultron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 αν ξερεις μονο αυτα τα 2 μαγαζια καλα να παθεις ρε φιλε εγω το αγορασα 40 ευρω retail και απο το πρωι στις 10 σημερα το εχω μπροστα μου και το χαιδευω κιολας εσυ παιξε με το serial για να γλυτωσεις 20 ευρω λες και θα σε σωσουν. Και δεν ειμαι ουτε πλουσιος ουτε τιποτα με 6 κατοσταρικα την βγαζω αλλα δεν μιζεριαζω για ενα γαμοπαιχνιδι να το ψαξω στην γωνια της mother russia. Δεν εχω κατι μαζι σου η με τον τροπο που το πηρες απλα το κανατε πολυ θεμα οτι ειστε γαμαουα και οι υπολοιποι ειναι για το πεος ισα ρε ποιος το ειπε οτι ειμαστε γαμαουα ρε φιλε,εδωσε το παλικαρι ενα λινκ οπου το αγορασε φτηνα και το πηραμε και εμεις,τι ζορι τραβας?
Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ποιος το ειπε οτι ειμαστε γαμαουα ρε φιλε,εδωσε το παλικαρι ενα λινκ οπου το αγορασε φτηνα και το πηραμε και εμεις,τι ζορι τραβας? shhhhh... πάμε in game να λύοουμε τις διαφορές μας Boyzzzz....... :-D
jakegate7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 jeronimo88 πρόσεχε από το πολύ το χάιδεμα μην έχεις κανένα ατύχημα είσαι αλλού για αλλού φιλαράκι...φαντάζεσαι καταστάσεις και πράγματα. μπείτε στο insomnia group για να βρισκόμαστε πιο εύκολα
Ultron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 jeronimo88 πρόσεχε από το πολύ το χάιδεμα μην έχεις κανένα ατύχημαείσαι αλλού για αλλού φιλαράκι...φαντάζεσαι καταστάσεις και πράγματα. μπείτε στο insomnia group για να βρισκόμαστε πιο εύκολα +1 shhhhh... πάμε in game να λύοουμε τις διαφορές μας Boyzzzz....... :-D hahaha σωστοοοοοός
pc_admin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το πηρε κανεις απο eshop? σε μενα ακομα να ερθει ενω το εχω παραγγειλει εδω κ 1 μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα