Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά δεν υπάρχει release που να παίζει online ούτε θα υπάρξει ποτέ.

i know ετσι και αλλιως αυριο πουρνο πουρνο θα παω να το αγορασω :devil:

απλα ειχα την απορια :o

νταξ, ειπαμε να δοκιμασουμε το παιχνιδι αν θα τρεχει, αλλα μην ειμαστε και ...

arkoudiaris9558494.jpg

LOL!

Δημοσ.

Μου χει βγάλει την πίστη! Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να το κάνω install από το δισκάκι και μου λέει "steam servers are too busy to handle your request" και αρχίζει να το κατεβάζει! Έλεος πήγα και το αγόρασα για να γλυτώσω το κατέβασμα και θα το φάω στα μούτρα τώρα?? Δοκίμασα και κάτι κολπάκια αλλά τίποτα δεν πιάνει!:S

Δημοσ.
Παιδιά δεν υπάρχει release που να παίζει online ούτε θα υπάρξει ποτέ.

Είσαι σίγουρος αδερφέ?Εγώ άλλα θυμάμαι σε κάτι borderlands,mw2 για κάποιο καιρό. :o

Δημοσ.

Ναι, το MW2 έπαιζε για λίγες μέρες/βδομάδες στην αρχή μέχρι που το πατσάρανε και τελείωσε η υπόθεση. Τζάμπα κόπος.

Δημοσ.
Ναι, το MW2 έπαιζε για λίγες μέρες/βδομάδες στην αρχή μέχρι που το πατσάρανε και τελείωσε η υπόθεση. Τζάμπα κόπος.

Για 2-3 μερες ηταν. Ετσι την πατησα κ ποροθηκα κ πηγα και το αγορασα :P

Παντως αυτο εφοσον εχει dedicated servers λογικα θα το crackαρουν απο server μερια σε καποια φαση.

Δημοσ.

Γεια οσους λενε διαφορα απλα για να τελειωνουμε...(αν δεν εχουμε τελειωσει ακομη...:) ) βρηκα ενα cd key 18 ευρω το οποιο λεει οτι αλλαζει γλωσσα και οτι ειναι region free και ειπα γιατι οχι, και αφου το πηρα ειπα γιατι να μην το πω και σε αλλους και ετσι το ανεφερα στο φορουμ. Απο κει και περα, ναι και εγω θα ημουν ευχαριστημενος να το ειχα με το κουτακι του χωρις να το κατεβαζω σε καθε φορματ κλπ. αλλα λεω ενταξει αφου 18 ευρω εδωσα δεν πειραζει. Τελος εδω και ολοι να μαστε καλα, να παιζουμε τα games και να λεμε τα προβληματα μας και τις εντυπωσεις μας.

Δημοσ.

Και πολλοι το εχουν κανει αυτο φιλε στρατηγε και ειναι ευχαριστιμενοι. Και μια παραθεση.....το MW2 επαιζε 1-2 μηνες online σπασμενο. Μετα βρηκα λεφτα και το αγορασα οποτε δεν ξερω τι εγινε.

Δημοσ.
Και πολλοι το εχουν κανει αυτο φιλε στρατηγε και ειναι ευχαριστιμενοι. Και μια παραθεση.....το MW2 επαιζε 1-2 μηνες online σπασμενο. Μετα βρηκα λεφτα και το αγορασα οποτε δεν ξερω τι εγινε.

Με διάφορα patches και π**στιες ναι.Το borderlands έπαιζε χωρίς να κάνεις τπτ στις αρχές κ μετά και αυτό με τον ίδιο τρόπο για αρκετό διάστημα.

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι παντως αρκετα ευχαριστο, ελπιζω να μην εχουμε τα προβληματα με τα hacks που ειχαμε και στο προηγουμενο.

Δημοσ.

Λένε ότι σε full βαραίνει πολύ περισσότερο από το προηγούμενο, ας πει κάποιος το σύστημα του και εντυπώσεις, να πάρουμε μια ιδέα ;)

Δημοσ.

Παιδια, μια ερωτηση, μονο εγω εχω προβλημα με τα save? Δοκιμασα το δικο μου το αυθεντικο, δεν τα βρησκει, δοκιμασα απο SKIDROW, παλι δεν τα φορτωνει.. Τι γινεται ρε γμτ!!???!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...