Προς το περιεχόμενο

αξιοπιστο site???

groove54

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες γνωριζει κανεις αυτο το site?

http://www.360gome.com

θελω να κανω μια αγορα και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ή οχι.

Βαζω το προιον στο καλαθι, βαζω στοιχεια παραδοσης χωρις να ειναι απαραιτητη η εγγραφη και μολις παω να κανω checkout με παραπεμπει σε καποια αλλη ιστοσελιδα για να γινει η χρεωση

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδες γνωριζει κανεις αυτο το site?

http://www.360gome.com

θελω να κανω μια αγορα και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ή οχι.

Βαζω το προιον στο καλαθι, βαζω στοιχεια παραδοσης χωρις να ειναι απαραιτητη η εγγραφη και μολις παω να κανω checkout με παραπεμπει σε καποια αλλη ιστοσελιδα για να γινει η χρεωση

Από το FAQ του site:

6. Do you ship internationally?

No. At this time we are not able to ship internationally, though we are currently researching this possibility,but mainly to USA,UK,Canada,Australia Marketing. Please check back in the future for this option.

Ήτοι, δεν στέλνουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Λοιπόν πρωτα απ'ολα

Notice

Dear customers,we are having vacation from Feb.8 to Feb.21 because of Official Holiday. All orders placed during this period will be delayed and handled on Feb.22 and we would like togive you 8$ discount coupon(code:Special Discount$8) for the inconvenience caused to you. Hope for your understanding!

Επειδή γιορταζουν (το νεο ετος νομιζω τωρα) οι κινεζοι θα περιμενεις (αν και θα χεις εκπτωση 8 δολλαρια)

Δευτερον πηγα να κανω και εγω μια παραγγελία και shipping costs to greece είναι 15 δολλαρια και ο τρόπος αποστολής είναι DHL.το 9,99 δεν ξερω που το βρηκες\

τριτον,αυτό που λεει και ο παρεδωσε.Στο faq τους λεει οτι δεν υποστηριζουν international shipping ΑΥΤΗ την περιοδο,ασχετως αν εμφανιζει τα εξοδα μεταφοράς.

Εγώ θα σου συνιστούσα να κοιταξεις το τοπικ που ποσταρα πιο πάνω όπου καποια μελη αγορασαν παπουτσια απο το εξωτερικό χωρις προβληματα και σε καλή τιμή/ για την τιμή δεν μπορώ να κρινω καθως δεν έχω αποψη.

αρα ριξε μια ματιά εκει και αν θες να παραγγειλεις απο αυτό το καταστημα τοσο πολύ,επειδη ίσως έχει καλυτερες τιμές εγώ προτείνω να επικοινωνησεις μαζι τους με email για να δεις αν στέλνουν ελλαδα..

Δημοσ.
Δευτερον πηγα να κανω και εγω μια παραγγελία και shipping costs to greece είναι 15 δολλαρια και ο τρόπος αποστολής είναι DHL.το 9,99 δεν ξερω που το βρηκες\.

στην κεντρικη σελιδα αλλάζεις το νόμισμα στο επιθυμητό

θα το τσεκαρω.

ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...