stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Όπως έχει δείξει η ιστορία όσο μεγαλώνουν τα οικονομικά προβλήματα τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι εξάρσεις βίας. Δε νομιζω οτι για την εξαρση αυτη της εγκληματικοτητας τα τελευταια χρονια ευθυνονται αποκλειστικα τα οικονομικα προβληματα. Μαλλον η αδρανεια και η ανικανοτητα της Αστυνομιας. Εχουμε τους περισσοτερους αστυνομικους αλλα ειναι βολεμενοι σε γραφεια και σε "φυλαξη" σημαντικων, υποτιθεται, προσωπων... Περιπολιες μηδεν. Καθε μερα ληστευεται μαζικα και κακοποιειται κοσμος. Ποσα θυματα ακομα μεχρι να αποφασισουν να αντιμετωπισουν το ζητημα?
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κατσε ρε παππου, δηλαδη τι ακριβως θα επρεπε να γινει; Παντα σε αυτες τις περιπτωσεις το πρωτο πραγμα που λεμε ειναι, οτι δεν ειναι καλοι οι αστυνομικοι, και οτι δεν επρεπε να πιεσουν την κατασταση.Και μου γεννιουνται οι εξης αποριες Τι τους εχουμε και τους πληρωνουμε; Που θα μπορουσαν να τους συλλαβουν; Επιτεπεται τελικα να κανουν κινηση ωστε να τους συλλαβουν; Δεν είπα να μη τους συλλάβουν. Απλά πρέπει να υπάρχει συντονισμένο σχέδιο, και προφυλάξεις για την ασφάλεια των πολιτών. Δεν παίρνεις πρωτοβουλία και ξεκινάς πιστολίδι έτσι απλά μέσα σε πυκνοκατοικιμένη περιοχή.
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Όπως έχει δείξει η ιστορία όσο μεγαλώνουν τα οικονομικά προβλήματα τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι εξάρσεις βίας. Οι οποίες εξάρσεις βίας ωστόσο θα ήταν κατά 50% λιγότερες αν δεν είχαμε γεμίσει με αλλοδαπούς Δεν είπα να μη τους συλλάβουν.Απλά πρέπει να υπάρχει συντονισμένο σχέδιο, και προφυλάξεις για την ασφάλεια των πολιτών. Δεν παίρνεις πρωτοβουλία και ξεκινάς πιστολίδι έτσι απλά μέσα σε πυκνοκατοικιμένη περιοχή. Το θέμα είναι ότι ένας από τους δυο αλβανούς είχε φυλακιστεί και του δόθηκε πενθήμερη άδεια μετά το πέρας της οποίας ποτέ δεν επέστρεψε. Ρισκάρουν την ζωή τους οι αστυνομικοί για να συλλάβουν τους αλήτες και μετά από λίγο έρχεται το δικαστικό σύστημα και τους δίνει άδειες επειδή κάποιοι φωνάζουν για τα δικαιώματα των "καημένων" των εγκληματιών. Και εις ανώτερα............
antonisid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οχι βεβαια, αυτη ειναι μια αυθαιρετη διαπιστωση που την κανεις προφανως διοτι ανηκεις σε αντιθετο χωρο. Ουτε ειπε ποτε ο κωμικος αυτος οτι πρεπει ο μεσος πολιτης να σπαει βιτρινες, ουτε προσωπικα πιστευω οτι θα ηθελε κατι τετοιο. Γιατι η αναρχια και ο βανδαλισμος δεν οδηγουν πουθενα. Οταν μιλαμε για το αυτονόητο , δηλαδή για τήρηση της δημοκρατίας , δεν εχει σημασια σε ποιον χωρο ανηκει ο καθενας. Θεωρω οτι ο συγκεκριμένος ανήκει πολιτικά σε άκρο , ανεξάρτητα απ τα δικα μου πιστεύω. αλλα ας μη το συνεχησουμε γιατι αλλο ειναι το θεμα του topic. Οι αποψεις διίστανται .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Eιναι ρατσιστικο να ασχολουμαστε με την εθνικοτηα του θυματος. Τι σημασια εχει αν ηταν αλβανος, ελληνας, κινεζος ή τουρκος? [...] Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα τον χυδαίο και προκλητικό τίτλο του παρόντος thread. Τι σημασία έχει η εθνικότητα ενός νεκρού συμπολίτη μας; Το πιο ρατσιστικό ανοσιούργημα είναι ο τίτλος του thread. Εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η βαλιστική εξέταση των βλημάτων που προκάλεσαν το θάνατο του ανθρώπου, και εφόσον τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κακοποιοί διέθεταν όπλα των 9mm, πώς ακριβώς ξέρουμε ότι σκοτώθηκε από σφαίρες αστυνομικών ο άνθρωπος; Καλά, ντροπή σου, δεν το έχεις μάθει ακόμη; Οι "μπάτσοι" φταίνε για όλα. (επίσης, ως γνωστόν, είναι ρατσιστικό και προσβλητικό να στολίζεις διαφόρους συνανθρώπους μας με μειωτικούς χαρακτηρισμούς αλλά εξαιρούνται οι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι "μπάτσοι")
antonisid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα τον χυδαίο και προκλητικό τίτλο του παρόντος thread. Τι σημασία έχει η εθνικότητα ενός νεκρού συμπολίτη μας; Το πιο ρατσιστικό ανοσιούργημα είναι ο τίτλος του thread. ...μα ''Πουλάει'' περισσότερο αν το θύμα είναι Αλβανός διοτι ως γνωστόν οι Ελληνες ειμαστε ρατσιστές και ολοι οι μπάτσοι είναι γουρουνια και δολοφονοι. Φυσικά οταν πέθανε αστυνομικος εεεεε συγγνώμη μπάτσος εννοώ δε πείραξε κανέναν . Ρατσισμός και στον θάνατο . Προσωπικα καθε φορα που χάνεται ένας άνθρωπος με ενοχλεί ότι και να ναι.
tornado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πω πω. Πιστευε και μη ερευνα. Τοσα χρονια δεν το εχεις μαθει? Πουτανες στο ΑΤ Ομονοιας: Σου λεει κατι? Θεσσαλονικη Κυπριος: Σου λεει κατι? Δολοφονια πακιστανου στο Μεταγωγων: Σου λεει κατι? Counter-Strike Απο καποιο AT: Σου λεει κατι? Αυτε ειναι οι πιο γελιες υποθεσεις που θυμαμαι. Και αλλες πολλες που εχω ξεχασει, οπως και αυτη μου λεμε τωρα. Να μην παρεξηγηθω, δεν κατηγορω τους αστυνομικους. Εξαλλου δεν φτενε αυτοι. Απλος, δεν κανουν ολλοι για αυτη τη δουλεια. Για μενα υπευθυνοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν ποιος κανει και ποιος ΔΕΝ κανει για αυτη τη δουλεια. Αστυνομικοι που κανουν τη δουλεια τους υπαρχουν(αλλιως θα ημασταν ζουγκλα). καλα δεν εχω αμφιβολια για το τι εχει συμβει, απλα ειπα να εχω λιγο υπομονη για να μην προτρεχω. Εγω το (χοντρο) προβλημα το εχω με αυτους που ηταν οπισθοφυλακη και βγαλανε τα σχεδια αυτης της επιχειρησης και οχι δευτερευοντος με τους καουμποηδες. Απο κει και περα, παμε τοιχο - τοιχο γιατι αυριο δεν ξερω αν θα κανουν νεα επιχειρηση απεναντι απο το σπιτι μου (σου). Βλεπεις ο ενδιαφερομενος δεν το μαθαινει ποτε....
stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οταν μιλαμε για το αυτονόητο , δηλαδή για τήρηση της δημοκρατίας , δεν εχει σημασια σε ποιον χωρο ανηκει ο καθενας. Θεωρω οτι ο συγκεκριμένος ανήκει πολιτικά σε άκρο , ανεξάρτητα απ τα δικα μου πιστεύω. αλλα ας μη το συνεχησουμε γιατι αλλο ειναι το θεμα του topic. Οι αποψεις διίστανται . Μα κι εγω θεωρω οτι εκει που ανηκει ειναι ακρο. Αλλο αυτο και αλλο να του αποδιδεις πραγματα που δεν ειπε.
tornado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 μπορει καποιος να μου πει, τι αλλαξε σε θεματα επιχειρησιακου σχεδιασμου, απο την υποθεση της Α. Γκινακη μεχρι το χθεσινο?
stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αλλαξαν πολλα αλλα προς το χειροτερο. Περισσοτεροι λουφαδοροι και ανικανοι αστυνομικοι, περισσοτερη διαφθορα.
Deponakias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Των αστυνομικων ηταν τελικα οι σφαιρες... Τωρα το ειπε στην νετ!
Sorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σφαίρες αστυνομικών, αλλά η χρήση απο ποιούς έγινε; Γιατί οι εγκληματίες είχαν κλέψει τα υπηρεσιακά όπλα των αστυνομίκών. Οπότε πως θα καταλάβουν ποιός τον πέτυχε;
antonisid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μα κι εγω θεωρω οτι εκει που ανηκει ειναι ακρο. Αλλο αυτο και αλλο να του αποδιδεις πραγματα που δεν ειπε. Αυτα που ανέφερα , αυτά ακριβώς είπε και τα χει ξαναπεί πολλές φορές...
panagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σφαίρες αστυνομικών, αλλά η χρήση απο ποιούς έγινε; Γιατί οι εγκληματίες είχαν κλέψει τα υπηρεσιακά όπλα των αστυνομίκών. Οπότε πως θα καταλάβουν ποιός τον πέτυχε; http://en.wikipedia.org/wiki/Ballistics
tornado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σφαίρες αστυνομικών, αλλά η χρήση απο ποιούς έγινε; Γιατί οι εγκληματίες είχαν κλέψει τα υπηρεσιακά όπλα των αστυνομίκών. Οπότε πως θα καταλάβουν ποιός τον πέτυχε; προφανως κανεις χιουμορ ε? οταν γινεται βαλλιστικη ερευνα και βρισκεται οτι απο το οπλο σου εφυγε η ταδε βολιδα, ψαχνεις να βρεις ποιος το εκανε? Κατι δεν καταλαβα καλα μαλλον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.