Προς το περιεχόμενο

τιμη καλωδιου sata

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρεθηκα χθες στην αναγκη για καλωδιο sata και επειδη δεν ειχε στο πλαισιο!!!, κατεληξα στο multirama το οποιο το πουλουσε 4.50€ το 0.5m και 4€ τον ανταπτορα τροφοδοσιας. Μου φαινονται λιγο τσιμπημενες ή οχι; Δεν ειχα αγορασει μεμονομενα ποτε το συγκεκριμενο καλωδιο και το πηρα, τσεκαρα τις τιμες οταν γυρισα σπιτι και αποφασισα τελικα οσο και αν το χρειαζομουν να το γυρισω πισω τη Δευτερα.

Οι συγκεκριμενες τιμες ειναι λιγο εκτος πραγματικοτητας ή ειμαι απλα υπερβολικος;

Δημοσ.
βρεθηκα χθες στην αναγκη για καλωδιο sata και επειδη δεν ειχε στο πλαισιο!!!, κατεληξα στο multirama το οποιο το πουλουσε 4.50€ το 0.5m και 4€ τον ανταπτορα τροφοδοσιας.

Οι συγκεκριμενες τιμες ειναι λιγο εκτος πραγματικοτητας ή ειμαι απλα υπερβολικος;

Είναι τελείως εκτός πραγματικότητας και κακώς τα πλήρωσες, έπρεπε να πας αλλού. Λογικές τιμές είναι το 1/4 από αυτά που έδωσες (2€ και τα δύο).

Μια μέρα χρειάστηκα δύο ανταπτοράκια τροφοδοσίας MOLEX > SATA και είδα στο διαδίκτυο πως είχε το ΠΛΑΙΣΙΟ στο site του με 0,90€.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Turbo-X-Cable-Hdd-Serial-Ata-5-25-15-Pin-535079.htm

Οπότε λοιπόν πάω στο κατάστημα και ζητάω δύο και πάω στο ταμείο με ένα 2ευρο στο χέρι και μου λέει "3,20€". Το έδινε 1,60€ από 0,90€. Δείτε λίγο το ποσοστό διαφοράς και σκεφτείτε πως πρόκειται για κάτι που δεν έπρεπε να κοστίζει πάνω από μισό ευρώ (και πολλά λέω) για την τεχνολογία και τα υλικά του. Η φάση είναι πως είχε ακριβώς το ίδιο και σε μορφή συσκευασίας, δηλαδή μέσα σε ένα χαρτονάκι, που υποθέτω πως κόστιζε ακόμα παραπάνω (πλήρωνες το χαρτονάκι και τη χαρά του σκισίματος του χαρτονιού, σα να ανοίγεις δωράκι ένα πράγμα).

Σε πολλά ελληνικά καταστήματα πληρώνεις τη μύγα για σκαραβαίο, όσον αφορά μικροπραγματάκια σαν αυτά.

Δημοσ.
Είναι τελείως εκτός πραγματικότητας και κακώς τα πλήρωσες, έπρεπε να πας αλλού. Λογικές τιμές είναι το 1/4 από αυτά που έδωσες (2€ και τα δύο).

Οπως ειπα πριν θα τα γυρισω αυριο οσο και να ηθελα να τελειωσω αυτο που ειχα αρχισει χθες να κανω. Αμφιταλαντευτικα λιγο αλλα η τιμη ειναι υπερβολικα απαραδεκτη για να πω δεν πειραζει

Δημοσ.

Tα καλωδια HDMI ΔΕΝ ειναι ακριβα...

Ακριβα ειναι αυτα με τους επιχρυσους ακροδεκτες τα οποια δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα απο τα αλλα....

Το δικο μου HDMI το πηρα 12 ευρω και ειναι και 3 μετρα...

Δημοσ.

Τα HDMI δεν είναι ακριβά για αυτό που παίρνεις. Αντίθετα αυτά που μας είπες είναι όχι απλά ακριβά αλλά πανάκριβα...

Δημοσ.

Και στο mediamarkt τα καλωδιακια sata εχουν 6ευρω(!).

Γενικοτερα παπαρδελακια δεν ειναι να αγοραζεις απο τετοια καταστηματα,πρακτικα τα εχουν εκει και9 καθοντε μηπως κ τα παρει ειτε κανεις που δεν γνωριζει ειτε κανεις που "καιγεται".

Δημοσ.

αυτα τα ψιλολογια οι εταιριες τα αγοραζουν με το κιλο και δυστηχως για εμας τα πουλαν με το κοματι και κονομανε.

ετσι ειναι αυτα τα πραματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...