Προς το περιεχόμενο

Ειδικό προξενείο Αθηνών.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρει κανείς που βρίσκετε το Ειδικό προξενείο Αθηνών;

Ειδικό Προξενείο Αθηνών; Ποιάς χώρας; :-)

Δημοσ.

μηπως ειδικο ληξιαρχειο αθηνων? γιατι προξενειο πρεπει να ειναι καποιας χωρας και οχι ετσι γενικα. το ειδικο ληξιαρχειο παντως νομιζω ειναι στη Μητροπολεως 60.

Δημοσ.
Ειδικό Προξενείο Αθηνών; Ποιάς χώρας; :-)

Μάλλον για Αλβανία. Δεν μου είπαν αλλά μάλλον αυτό θέλουν. Ξέρεις που είναι; Κάπου στην Μητροπόλεως μήπως;

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

μηπως ειδικο ληξιαρχειο αθηνων? γιατι προξενειο πρεπει να ειναι καποιας χωρας και οχι ετσι γενικα. το ειδικο ληξιαρχειο παντως νομιζω ειναι στη Μητροπολεως 60.

Μπορεί να θέλουν και αυτό. Εμένα Προξενιό μου είπαν ότι ψάχνουν. Για δήλωση γάμου μεταξύ Έλληνα και Αλβανής υπηκόου.

Κάτσε να δω μήπως ψάχνουν ληξιαρχείο και μπερδεύτηκαν.

Δημοσ.
Μάλλον για Αλβανία. Δεν μου είπαν αλλά μάλλον αυτό θέλουν. Ξέρεις που είναι; Κάπου στην Μητροπόλεως μήπως;

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

Μπορεί να θέλουν και αυτό. Εμένα Προξενιό μου είπαν ότι ψάχνουν. Για δήλωση γάμου μεταξύ Έλληνα και Αλβανής υπηκόου.

για δηλωση γαμου λογικα λη3ιαρχειο ειναι...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Τότε εννοούν το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών, όπως έγραψε παραπάνω το μέλος kk1991.

Δεν υπάρχει Ειδικό Προξενείο Αθηνών. ;)

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι το ειδικό ληξιαρχείο Αθηνών ?

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια υπηρεσία..

Ο γνωστός μου για δήλωση (αναγνώριση) γάμου πήγε. Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο αλλοδαπή στο εξωτερικό και έπρεπε να πάει εκεί να καταθέσει τα ξένα πιστοποιητικά (μεταφρασμένα) και να πάρει αντίστοιχα Ελληνικά ώστε να μπορεί να δηλώσει οικογενειακή μερίδα κ.τ.λ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...