MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τον f6flpy-x64.zip κατεβασα.. win7 64bit θελω.. αυτος που ειπες εχει καμια διαφορά εκτος απο τις γλωσσες; τους drivers για το Intel® P55 Express Chipset ξερεις πως θα τους βρω;
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Κατέβασε τους τελευταίους που υπάρχουν στο station-drivers..
MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. station εννοεις το Download Center? εψαξα με διαφορους τροπους.. βαζω " P55 Express Chipset" και δεν βγαζει τιποτα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 http://www.station-drivers.com/page/intel%20chipset.htm 9.4.0.1014 WHQL
di_kanio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Πριν δύο μέρες πήρα έναν Samsung ssd 840 series 120 GB. Απλώς πριν το βάλω για πρώτη φορά, θέλω να ρωτήσω: 1. αν χρειάζεται να κάνω format ή είναι ήδη φορμαρισμένος από το εργοστάσιο; 2. Στο manual που είχε μαζί, κάπου λέει « supported partition types: MBR, GPT »,δηλαδή δεν θα είναι πλέον NTFS ; Αν όχι ποιό να επιλέξω; Το MBR ή GPT;
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.station-drivers.com/page/intel%20chipset.htm 9.4.0.1014 WHQL σε ευχαριστω! λογικο ειναι που τα κατεβαζετε απο κει.. στης intel δεν βγαζεις ακρη.. ειναι τιποτα αλλο χρησιμο απο κει να κατεβασω;
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, εφόσον έβαλες τους RST και τους chipset drivers τέλειωσες.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πριν δύο μέρες πήρα έναν Samsung ssd 840 series 120 GB. Απλώς πριν το βάλω για πρώτη φορά, θέλω να ρωτήσω: 1. αν χρειάζεται να κάνω format ή είναι ήδη φορμαρισμένος από το εργοστάσιο; 2. Στο manual που είχε μαζί, κάπου λέει « supported partition types: MBR, GPT », δηλαδή δεν θα είναι πλέον NTFS ; Αν όχι ποιό να επιλέξω; Το MBR ή GPT; Εφόσον θα στήσεις σε αυτόν το λειτουργικό σύστημα, κάνε του ένα γρήγορο φορμάρισμα και είσαι κομπλέ. NTFS θα είναι, το MBR και το GPT (GUID) αφορούν άλλα πράγματα. Φαντάσου τα σαν ένα είδος ευρετηρίου. Μην σε προβληματίζει αυτό.
atomakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλυτεροι ειναι οι οδηγοι της Intel για το chipset και για το achi ή των windows 8; Οταν δεν περασω της Intel, το σημα των windows το περναει αστραπιαία κατα την εκκίνηση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δες το με Benchmarks, οι Drivers της Intel είναι απαραίτητοι για Maximum Performance. Το ότι σου καθυστερεί λίγο το Boot-time δεν λέει απολύτως τίποτα, προφανώς τρέχει τα νέα Services..
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) τον f6flpy-x64.zip κατεβασα.. win7 64bit θελω.. Αυτο το zip αρχειο στο site της intel τι διαφορα εχει απο το iatacd.exe που ειναι το RST? Eπισης αν θελω εγω να κανω update το chipset πρεπει να κανω unistall το RST να εγκαταστησω το latest software chipset και μετα να ξαναβαλω το RST ή δεν πειραζει ? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2013 από konstantinos77
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, πρέπει να απεγκαταστήσεις τους RST πρώτα γιατί οι Chipset Drivers περιέχουν AHCI Driver ο οποίος θα κάνει Override τους RST.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Bασικα αξιζει να κανω update το chipset? Ειμαι με αυτο ειχε το cd της μητρικης απο το 2009...Παιζει να δω καμια διαφορα στην αποδοση του SSD?
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Με γυμνό μάτι και σε πραγματική χρήση, δεν παίζει να δεις.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ok man thanks.. Bασικα μου εκανε εντυπωση τοσο καιρο που δεν ειχα βαλει σωστα το chipset επειδη ειχε bug το software της intel πως επαιζε σωστα το συστημα μου και δεν ειχε παρουσιασει προβλημα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα