8elwADSL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σε εμενα αυτη την επιλογη την εχει στο bios αλλα καπου ειχα διαβασει πως αν κανεις τον δισκο "αφαιρουμενο" τον κανεις ποιο αργο. Σε εναν OCZ Agillity 60gb που εχω σε ενα μινι pc στο Toolbox προγραμματακι που εχει υπαρχει αυτη η εντολη (send trim command to the drive) τι κανει αυτο; Ο δισκος παντως εχει trim το δειχνει το crystaldiskinfo Βασικά το AHCI δεν κάνει μόνο αυτό κάνει και πολλά άλλα και είναι προτιμότερο από το παλαιότερο IDE και όχι δεν κάνει το δίσκο πιο αργό,το αντίθετο. αν έχεις Intel mobo installαρε το Intel RST και δεν θα βλέπεις πλέον τα safely remove... Μηπως εννοείς Intel chipset;Γιατί εγώ που είμαι σε P45 έχω εγκαταστήσει το RST και βλέπω κανονικά την επιλογή ασφαλής κατάργησης.
alex00a Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 αν έχεις Intel mobo installαρε το Intel RST και δεν θα βλέπεις πλέον τα safely remove... ποοοο εισαι μεγαλος!!ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μηπως εννοείς Intel chipset;Γιατί εγώ που είμαι σε P45 έχω εγκαταστήσει το RST και βλέπω κανονικά την επιλογή ασφαλής κατάργησης. nope, το RST εννοώ, δεν θα του δείχνει μετά τους δίσκους για safely remove, όπως φαίνεται κι από το παραπάνω post...
alex00a Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδια παω να μεταφερω την εικονικη μνημη απτον ssd c στον hdd(e) και μου πεταει μηνυμα οτι υπαρχει εγω τωρα τι να πατησω; image hoster κατι ασχετο : στο βημα β που λεει για το Hibernate ειναι η αναμονη-αναστολη λειτουργιας η αποθηκευει τα δεδομενα στον δισκο σε περιπτωση που ξεμινει το λαπτοπ απο μπαταρια; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από alex00a
achilles_g_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mόλις πέρασα τον 850 pro. Πώς σας φαίνονται οι τιμές? H πρώτη φωτογραφία είνιαι με standard drivers microsoft και η δεύτερη με τους amd (Να συμπληρώσω ότι έχω κάνει όλα τα tweaks, δεν τρέχω σε performance mode). Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από achilles_g_
barca10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Και ο δικός μου 850 pro. Συγκριτικά με τους άλλους νομίζω ότι είαμι και γω εντάξει. Μπορεί να βελτιωθεί κάτι;
devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καινούργιος και εγώ με 850 Pro με drivers από microsoft αλλά κάτι πάει λάθος... Μήπως φταίει ότι με 8γιγα μνήμη έχω pagefile 1γιγα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 έχεις enabled το rapidmode, ουσιαστικά benchάρεις την RAM...
devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 έχεις enabled το rapidmode, ουσιαστικά benchάρεις την RAM... να το αφήσω δλδ όπως είναι??
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Βλέπω έχει 8 γιγα ραμ το συστημα σου, οπότε ναι αστο μια χαρά είσαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 να το αφήσω δλδ όπως είναι?? ότι θες...
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να κάνεις σωστό bench, έτσι μόνο για να δεις τι γίνεται, απενεργοποίησε το rapid mode, κάνε το bench και μετά ενεργοποίησε το πάλι
devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να κάνεις σωστό bench, έτσι μόνο για να δεις τι γίνεται, απενεργοποίησε το rapid mode, κάνε το bench και μετά ενεργοποίησε το πάλι Κομπλέ είμαι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα