Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το rapid είχα κάτι περίεργα κρασαρίσματα σε loading εφαρμογών οπότε το απενεργοποίησα και όλα καλά. Οι μνήμες μου είναι default και δοκιμασμένες με αρκετά στρεσοπρογράμματα για σταθερότητα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση γιατι μαλλον θα παρω τον πρωτο μου ssd (850 evo):

ειναι καλυτερο να κανω install τα windows απ το 0 η να κανω clone ? για να κανω clone, που βρισκω το καλωδιο usb σε sata3 ?

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Μετά από clean install win 8.1 επέλεξα από samsung magician max. performance και έχω τα παρακάτω νούμερα. Γενικά χρειάζεται/συνιστάται extra tweaking με ρυθμίσεις ή να το αφήσω ως έχει?

lnyy2eR.pngAT655y6.png

Δημοσ.

Ουσιαστικά χρησιμοποιεί και την RAM του συστήματος να είναι ακόμη πιο γρήγορος. Ενεργοποίησε το άφοβα με τα 16 που βλέπω εκεί.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δηλαδή εγώ που έχω παλιότερο υπολογιστή με i5 και 4GB ram θα έχω θέμα? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης, εχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο thread δεν κάνει για προτάσεις αγοράς, θα φάμε ξύλο.

Άνοιξε ενα καινούργιο θέμα και ευχαρίστως να βοηθήσουμε μιας και το συγκεκριμένο νήμα δεν ειναι για προτάσεις αγοράς

ακριβώς...

βέβαια πλέον υπάρχει κατάλληλο topic

http://www.insomnia.gr/topic/558140-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει να βαλω εναν intel ssd 600gb σε ενα λαπτοπ που το εχω κυριως για κατεβαστηρι?

Εννοειτε οτι θα δω διαφορα απο τον 1tb rpm5400 μηχανικο που εχω τωρα?

Απλα δεν ξερω κατα ποσο προτεινωνται οι ssd δισκοι για κατεβαστηρια ή οχι.

Θα σε παρακαλούσα να ρωτήσεις στην ενότητα για αυτον τον σκοπό που υπάρχει εδώ Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

Επίσης θα παρακαλούσα να μην βγαίνουμε off topic , Το θέμα αφορά SSD tips - tweaks & trim support

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...