Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Άλλο οι μηχανικοί. Έχει 10 χρόνια εγγύηση Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια.
Occultist Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ...
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια. Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ... https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005 Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. 10 χρόνια έχουν οι Samsung ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 10 χρόνια έχουν οι Samsung ; Ο 850 Pro ναι
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο Evo έχει 5 χρόνια. 10 χρόνια έχουν ο 850 Pro, ο sandisk extreme και ο Plextor M6 Pro. Πρόχειρα ότι θυμάμαι.
Occultist Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005 Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9 Μπα...
iordanis77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια. Οι Ιntel ssd απ οτι εχω καταλαβει ειναι κανονια. Πηρα εναν προ 7ετιας (τοτε που ο 160ρης εκανε >400€) και ενω τα τελευταια χρονια τον εχω για torrents, τα διαγνωστικα τον βγαζουν ακομα καινουργιο, σχεδον μηδενικη φθορα! Ως εκ τουτου, χρησιμοποιω μόνο Intel ssd's στα συστηματα μου.
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οι Ιntel ssd απ οτι εχω καταλαβει ειναι κανονια. Πηρα εναν προ 7ετιας (τοτε που ο 160ρης εκανε >400€) και ενω τα τελευταια χρονια τον εχω για torrents, τα διαγνωστικα τον βγαζουν ακομα καινουργιο, σχεδον μηδενικη φθορα! Ως εκ τουτου, χρησιμοποιω μόνο Intel ssd's στα συστηματα μου. Αυτο πως ακριβως το εχεις καταλαβει?
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτο πως ακριβως το εχεις καταλαβει? Διαβασες μόνο αυτο που εκανες μπολντ στο quote? Διαβασε και το υπολοιπο και θα λαβεις την απαντηση.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδιά να ρωτήσω. πήρα σήμερα εναν 850 evo 250gb για το λαπτοπ της υπογραφής. Παρατηρώ όμως σχετικα μεγάλες θερμοκρασίες(εν συγκρίσει με τους hdd) και κυμαινεται απο 39-44 για τέτοια περίοδο. Δηλαδη με τα 40αρια σε λιγο καιρό θα εχει καμια 50αρια. Ειναι φυσιολογικό; να πω οτι σχεδόν διπλα απ τον δισκο ειναι ο επεξεργαστής.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αποκλειεται ο ssd να πιανει τετοιες θερμοκρασιες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αερίζεται σωστά? Φυσάει κάνα fan πάνω του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα