Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο οι μηχανικοί. Έχει 10 χρόνια εγγύηση  :)

Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ...

Δημοσ.

Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro;)

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ...

https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005

Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9

Δημοσ.

Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro;)

https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005

Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9

post-275810-0-26838900-1462369974_thumb.png

Μπα...

Δημοσ.

Οι Ιntel ssd απ οτι εχω καταλαβει ειναι κανονια. Πηρα εναν προ 7ετιας (τοτε που ο 160ρης εκανε >400€) και ενω τα τελευταια χρονια τον εχω για torrents, τα διαγνωστικα τον βγαζουν ακομα καινουργιο, σχεδον μηδενικη φθορα!

Ως εκ τουτου, χρησιμοποιω μόνο Intel ssd's στα συστηματα μου.

Δημοσ.

Οι Ιntel ssd απ οτι εχω καταλαβει ειναι κανονια. Πηρα εναν προ 7ετιας (τοτε που ο 160ρης εκανε >400€) και ενω τα τελευταια χρονια τον εχω για torrents, τα διαγνωστικα τον βγαζουν ακομα καινουργιο, σχεδον μηδενικη φθορα!

Ως εκ τουτου, χρησιμοποιω μόνο Intel ssd's στα συστηματα μου.

Αυτο πως ακριβως το εχεις καταλαβει?

Δημοσ.

Αυτο πως ακριβως το εχεις καταλαβει?

Διαβασες μόνο αυτο που εκανες μπολντ στο quote?

Διαβασε και το υπολοιπο και θα λαβεις την απαντηση.

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω.

πήρα σήμερα εναν 850 evo 250gb για το λαπτοπ της υπογραφής.

Παρατηρώ όμως σχετικα μεγάλες θερμοκρασίες(εν συγκρίσει με τους hdd) και κυμαινεται απο 39-44 για τέτοια περίοδο.

Δηλαδη με τα 40αρια σε λιγο καιρό θα εχει καμια 50αρια.

Ειναι φυσιολογικό;

να πω οτι σχεδόν διπλα απ τον δισκο ειναι ο επεξεργαστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...