termitiss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 έλεγξε μήπως το έχεις βάλει σε sata2 και δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλη υποδοχή
Kostas.karras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 έλεγξε μήπως το έχεις βάλει σε sata2 και δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλη υποδοχή το εχει σε σατα 3... το σατα 0 που λεει ειναι η λευκη θυρα του.
fujitsuA530 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 καλησπερα εχω τον Samsung SSD 850 EVO 250GB και με καποια τεστ που εκανα στο CrystalDiskMark 5 τα αποτελεσματα ηταν χαμηλα η motherboard ειναι GA-790FXTA-UD5 trimm=0 στα bios μπηκα integrated peripherals και εβαλα achi mode ο δισκος ειναι σε sata 0 θυρα Αν η 0 θύρα είναι SATA 2 (3 Gb/s) τότε οι τιμές είναι αναμενόμενες. Αν το έχεις συνδέσει σε θύρα Marvell 9128 6Gb/s (sata 3), τότε μάλλον φταίει η κακή ποιότητα της Marvell
Kostas.karras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αν η 0 θύρα είναι SATA 2 (3 Gb/s) τότε οι τιμές είναι αναμενόμενες. Αν το έχεις συνδέσει σε θύρα Marvell 9128 6Gb/s (sata 3), τότε μάλλον φταίει η κακή ποιότητα της Marvell καιρος για αλλαγη συστηματος δλδ
fujitsuA530 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 καιρός για αλλαγή συστήματος δλδ Όχι απαραίτητα. Με τις τιμές αυτές πρέπει να έχεις ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σου κίνηση και εντολή, πολύ πιο γρήγορο από το να είχες το λειτουργικό σε hdd. Απόλαυσέ το και μη σε νοιάζει άλλο για τις μετρήσεις. 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 αν αυτές ειναι οι τιμές πάντως,βάλε τον δίσκο σε sata2 και δοκιμάσε τις μετρήσεις. Επίσης δες και τι τιμές σου δίνει το magician
life is music Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα εγώ έχω έναν δίσκο Σάτα 2 όπου έχω το λειτουργικο σύστημα αγαορα τον σαμσουγκ τον ενο 250 ή μιτρικη δέχεται Σάτα 3 δίσκους πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις από το μπαιος πριν το βάλω ή απλά τον κουμπονο και κάνω τον κλονο με το CD ths Samsung?
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα εγώ έχω έναν δίσκο Σάτα 2 όπου έχω το λειτουργικο σύστημα αγαορα τον σαμσουγκ τον ενο 250 ή μιτρικη δέχεται Σάτα 3 δίσκους πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις από το μπαιος πριν το βάλω ή απλά τον κουμπονο και κάνω τον κλονο με το CD ths Samsung?βραχυκυκλωσα... 3
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θα ξεκινήσω πάλι να μάθω από την αρχή Ελληνικά μου φαίνεται. Από αύριο ψάχνω για δάσκαλο. 1
Highlander Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα εγώ έχω έναν δίσκο Σάτα 2 όπου έχω το λειτουργικο σύστημα αγαορα τον σαμσουγκ τον ενο 250 ή μιτρικη δέχεται Σάτα 3 δίσκους πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις από το μπαιος πριν το βάλω ή απλά τον κουμπονο και κάνω τον κλονο με το CD ths Samsung? Θεωρητικά τίποτα. Clone και είσαι ΟΚ.
iordanis77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ειναι αληθεια οτι οταν κατεβαζεις τορεντς φθειρεται ο ssd?
Physiciant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Γενικά προτίμησε να κατεβάζεις torrents σε κάποιον hdd για να μη κάνεις πολλές εγγραφές/διαγραφές στον ssd.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Με κάτι typical 150ΤΒW (real παραπάνω) που έχουν πλέον κάποιοι φτηνοί SSDs, κλάιν και τα torrents... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα