Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλεγξε μήπως το έχεις βάλει σε sata2 και δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλη υποδοχή

το εχει σε σατα 3... το σατα 0 που λεει ειναι η λευκη θυρα του.

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω τον  Samsung SSD 850 EVO 250GB 

και με καποια τεστ που εκανα στο CrystalDiskMark 5 τα αποτελεσματα 

ηταν χαμηλα 

η motherboard  ειναι   GA-790FXTA-UD5 

trimm=0

στα bios μπηκα integrated peripherals και εβαλα achi mode 

ο δισκος ειναι σε sata 0 θυρα

Αν η 0 θύρα είναι SATA 2 (3 Gb/s) τότε οι τιμές είναι αναμενόμενες. Αν το έχεις συνδέσει σε θύρα Marvell 9128 6Gb/s (sata 3), τότε μάλλον φταίει η κακή ποιότητα της Marvell

Δημοσ.

Αν η 0 θύρα είναι SATA 2 (3 Gb/s) τότε οι τιμές είναι αναμενόμενες. Αν το έχεις συνδέσει σε θύρα Marvell 9128 6Gb/s (sata 3), τότε μάλλον φταίει η κακή ποιότητα της Marvell

καιρος για αλλαγη συστηματος δλδ  :-D

Δημοσ.

καιρός για αλλαγή συστήματος δλδ 

Όχι απαραίτητα. Με τις τιμές αυτές πρέπει να έχεις ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σου κίνηση και εντολή, πολύ πιο γρήγορο από το να είχες το λειτουργικό σε hdd. Απόλαυσέ το και μη σε νοιάζει άλλο για τις μετρήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

αν αυτές ειναι οι τιμές πάντως,βάλε τον δίσκο σε sata2 και δοκιμάσε τις μετρήσεις.

Επίσης δες και τι τιμές σου δίνει το magician

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ έχω έναν δίσκο Σάτα 2 όπου έχω το λειτουργικο σύστημα αγαορα τον σαμσουγκ τον ενο 250 ή μιτρικη δέχεται Σάτα 3 δίσκους πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις από το μπαιος πριν το βάλω ή απλά τον κουμπονο και κάνω τον κλονο με το CD ths Samsung?

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ έχω έναν δίσκο Σάτα 2 όπου έχω το λειτουργικο σύστημα αγαορα τον σαμσουγκ τον ενο 250 ή μιτρικη δέχεται Σάτα 3 δίσκους πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις από το μπαιος πριν το βάλω ή απλά τον κουμπονο και κάνω τον κλονο με το CD ths Samsung?

βραχυκυκλωσα...
  • Like 3
Δημοσ.

Θεωρητικά τίποτα.

Clone και είσαι ΟΚ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με κάτι typical 150ΤΒW (real παραπάνω) που έχουν πλέον κάποιοι φτηνοί SSDs, κλάιν και τα torrents...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...