dimitris2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται από την ενότητα Ειδήσεις. Το ότι περιέχει την Apple δε σημαίνει ότι είναι τεχνολογική είδηση. Διαδικασία υποβολής ειδήσεων Τα μέλη του Insomnia μπορούν να συμμετέχουν στη δημοσίευση νέων ειδήσεων η στην αναφορά ειδήσεων από άλλες ιστοσελίδες ακολουθώντας τέσσερις βασικούς κανόνες. α. θα πρέπει να είναι γραμμένη στα ελληνικά β. σχετική με τεχνολογία - πληροφορική γ. οπωσδήποτε να αναφέρεται ειδησιογραφική πηγή στην οποία πρωτοδημοσιεύθηκε δ. να μην περιέχει σχολιασμό. Αυτό μπορεί να γίνει σε διαφορετικό μήνυμα
kostastnt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό φίλε μου δεν είναι πρόοδος της κοινωνίας... Γιατί τα παιδιά αυτά και τόσοι άλλοι εργαζόμενοι δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, κοινώς TZAMΠΑ~!!!Και αν εσύ με το να κερδίζεις λίγο χρόνο στο να στείλεις ένα mail για παράδειγμα, πρέπει να σκοτώνονται τα παιδιά και να υπάρχουν "σύγχρονοι δούλοι", 60ριδες άνεργοι, και παιδιά στα φανάρια, και ΟΛΟ αυτό το βαφτίζεις κοινωνική πρόοδο, τότε... δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κρίμα! Αυτό που δε χωράει στο μυαλό μου, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αυτονόητο το κέρδος, έστω και αν εφαρμόζονται τακτικές που μόνο με εξαθλίωση και δουλεία μπορώ να τις παρομοιάσω. Αυτούς που ξέρω ότι υπάρχουν, προσωπικά, δεν τους έχω στην οικογένεια των ανθρωπίδων... Τότε τι προτείνεις?? Να μαζεύω ξύλα, να τα ανάβω στην μέση της Αριστοτέλους και να στέλνω σήματα καπνού στον Πειραιά?? Δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω αν κάποιος ζει ή περνάει καλά... Υπάρχουν τόσες οργανώσεις με ισολογισμούς δις που υποτίθεται αυτή είναι η δουλειά τους... Ας το ψάξουν αυτοί... Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές... ΥΓ. Πες μου έναν που είναι η ψυχική του υγεία είναι σε καλό σημείο και δουλεύει αφιλοκερδώς...
zanzavar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ποιος μίλησε για σήματα καπνού? Είσαι στα καλά σου? Σου απάντησε ο teo64x. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Άντε στείλε τώρα εσύ SMS από το iPhone σου πιστεύοντας ότι κάνεις ένα μικρό βήμα για την εξέλιξη της κοινωνίας και όταν κλείσεις τα μάτια να πέσεις για ύπνο να ευχαριστήσεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.
teo64x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, με συγχωρείτε, εγώ δεν απάντησα σε κανέναν, μόνο τον τίτλο του thread διάβασα και μου ήρθε αυτή η εικόνα στο μυαλό.
telas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ποιος μίλησε για σήματα καπνού? Είσαι στα καλά σου? Σου απάντησε ο teo64x. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Άντε στείλε τώρα εσύ SMS από το iPhone σου πιστεύοντας ότι κάνεις ένα μικρό βήμα για την εξέλιξη της κοινωνίας και όταν κλείσεις τα μάτια να πέσεις για ύπνο να ευχαριστήσεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. αν και καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ κράζεις εκτός αν έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο ύπαρξης και πληκτρολογείς αυτά τα μηνύματα μέσω τηλεπάθειας πάει να πει πως κατέχεις τουλάχιστον έναν υπολογιστή, έχεις κινητό, κίνησε με αυτοκίνητο κλπ κπλ Εκτός αν μου πεις πως ζεις στα βουνά τρέφεσαι με βρύα και λειχήνες και μπαίνεις ιντερνετ από νετ καφέ που πάλι είσαι φάουλ γιατί για να έχεις χρήματα να πας σε ιντερνετ καφέ είναι 99% σίγουρο πως κάνεις μια δουλειά στην οποία εμπλέκεται τουλάχιστον ένα προϊόν από κάποια «κακιά εταιρεία». Για τα πρακτικά, i hate apple. Όμως δεν είναι η μόνη εταιρεία που καταφεύγει σε τέτοιου είδους πρακτικές, κάποιος πιο πάνω είπε πως τα περισσότερα εργοστάσια που έχουν αναλάβει εργολαβίες από την apple δεν τηρούν τους κανόνες, όμως όπως ξέρουμε δεν την χαλάει και καθόλου μάλιστα την apple. Το θέμα μας δεν θα έπρεπε να είναι το κατα πόσο η apple ή η τάδε εταιρεία κακομεταχειρίζεται εργάτες, αλλά το τι κάνουμε εμείς γι αυτό.
nikosl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται από την ενότητα Ειδήσεις. Το ότι περιέχει την Apple δε σημαίνει ότι είναι τεχνολογική είδηση. Sorry κιόλας, αλλά καλύτερα να σβηστεί εντελώς το θέμα, παρά να μεταφερθεί στην ενότητα ψυχαγωγία.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μας δεν θα έπρεπε να είναι το κατα πόσο η apple ή η τάδε εταιρεία κακομεταχειρίζεται εργάτες, αλλά το τι κάνουμε εμείς γι αυτό. Δεν ειναι εργατες, παιδια ειναι.
telas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι εργατες, παιδια ειναι. whatever, παιδιά-εργάτες. πιάνεις τι θέλω να πω.
konnak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Κακώς νομίζω μεταφέρθηκε. +1. Αφορά τις πρακτικές μιας εταιρείας πληροφορικής, χελόου; Με την ίδια λογική και η άλλη η είδηση με τον Steve Jobs που είναι ο καλύτερος CEO δεν είχε θέση στις ειδήσεις.
orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καπου διαβασα οτι το κεφαλαιο εχει νικησει την ανθρωποτητα. Ειναι μια πολυ σωστη κουβεντα. Ζουμε μονο επειδη ωφελουμε το κεφαλαιο, για κανεναν αλλο λογο. BTW πολυ καλη διαφημιση για την Apple.
britney494 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πηρα το iphone μου το καλοκαιρι του 2009
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Φαντάζομαι πως τα παιδιά δε θα παραπονιούνται για τα ίχνη τσιγάρου πάνω στα μηχανήματα... Από υποκρισία και δήθεν αυτή η εταιρία, άλλο τίποτα.
ravend Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Από υποκρισία και δήθεν αυτή η εταιρία, άλλο τίποτα. μα δεν είναι μόνο αυτή η εταιρία,αυτό είναι φαινόμενο των περισσοτέρο εταιριών ανεξαρτήτως απο το τι κατασκευάζουν..η υποκρισία και το δήθεν.εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στο περιστατικό με τη νικοτίνη στους υπολογιστές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.