lazaros93 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 πεδια θελω να κανω αναβαθμιση τα windows 7 και το εχω ριθμισει να ξεκιναει απο cd rom και οταν παει να bootarei μου ζιταει κey.. ξερεται τι γινετε?
Jimys2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 1ον, απο ορθογραφια σκιζεις! :Ρ 2ον, εισαι σε λαθος τοπικ 3ον, ολο και καποιο "χακ" θα υπαρχει για το προβλημα σου
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 πεδια θελω να κανω αναβαθμιση τα windows 7 και το εχω ριθμισει να ξεκιναει απο cd rom και οταν παει να bootarei μου ζιταει κey.. ξερεται τι γινετε? Αχμ, όταν λες αναβάθμιση; Να πας από κάποιο λειτουργικό σε κάποιο άλλο; Και όταν λες Key; Serial εννοείς; Άλλαξε το βασικό σου κείμενο σε(στο διόρθωσα): Παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση τα windows 7 και το έχω ρυθμίσει να ξεκινάει από CD Rom και όταν πάει να bootarei μου ζητάει key. Ξέρετε τι γίνετε; Προσέξτε λίγο τη γλώσσα μας ρε σεις, είναι πανέμορφη, ας μη τη χαλάσουμε.
lazaros93 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 εχω τα windows 7 και θελω να τα ξανακανω εγκατασταση.οταν παει να bootarei μου λεει press any key για να αρχισει ..δεν ξερω τι κευ ειναι..
Waldo_Vrs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Με το μπαρδόν για τη noobia μου.....αλλά μήπως εννοεί ότι πρέπει να πατίσει ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση?. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά κιόλας. Η είναι λίγο lol η διατύπωση ή εγώ ξύπνησα λίγο περίεργα σήμερα...
kikonec Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 xaxaxa μεγαλε μαλλον σου λεει πατα οποιοδηποτε κουμπι για να προχωρησεις....:mad:
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πότε το πατάς; Την ώρα που αυξάνονται οι τελείες;
Waldo_Vrs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 αααα καλά κατάλαβα τελικά....:mrgreen: :lol: 'Οπου βλέπεις press any key εσύ να πατάς ... lol Μήπως φορτώνει και λες ότι δεν κάνει τίποτα?...μην περιμένεις με το που θα πατήσεις το πλήκτρο να σου περάσει όλο το σύστημα.
lazaros93 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 περιμενει να πατησω το κευ και αμα δεν το βαλω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αρχιζει να ξεκιναει κανονικα(εκκινηση windows) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ---------- περιμενει μεχρι να πατησω το κευ και αμα δεν πατησω σε λιγα δευτερολεπτα κανει κανονικη εκκινιση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:47 ---------- περιμενει να πατησω το κευ και αμα δεν το πατησω μετα απο δευτερα κανει εκκινηση
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εχμμ.. δοκίμασε να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο όταν στο ζητάει.
Waldo_Vrs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πάτα το Space όταν σου ζητήσει press any key γιατί θα το ξημερώσουμε το θέμα με τα πλήκτρα...:lol:
--Shady-- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πάτα το Space όταν σου ζητήσει press any key γιατί θα το ξημερώσουμε το θέμα με τα πλήκτρα...:lol: :p:p 10CHARS
hackerW32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 νομιζω πως το βρήκα!!! δλδ όταν σου λέει πάτα ένα ΠΛΗΚΤΡΟ αυτό είναι νεκρό και δεν ΠΑΤΙΕΤΑΙ? αν ναι τότε δοκίμασε άλλο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. πάντως ηταν φυσιολογικό να μπερδευτεί το παλικάρι και να νομίζει ότι ζητά κωδικό(key=κλειδί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.