Προς το περιεχόμενο

κολιμα στον υπολογιστη

lazaros93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια θελω να κανω αναβαθμιση τα windows 7 και το εχω ριθμισει να ξεκιναει απο cd rom και οταν παει να bootarei μου ζιταει κey.. ξερεται τι γινετε?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πεδια θελω να κανω αναβαθμιση τα windows 7 και το εχω ριθμισει να ξεκιναει απο cd rom και οταν παει να bootarei μου ζιταει κey.. ξερεται τι γινετε?

Αχμ, όταν λες αναβάθμιση; Να πας από κάποιο λειτουργικό σε κάποιο άλλο; Και όταν λες Key; Serial εννοείς;

Άλλαξε το βασικό σου κείμενο σε(στο διόρθωσα):

Παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση τα windows 7 και το έχω ρυθμίσει να ξεκινάει από CD Rom και όταν πάει να bootarei μου ζητάει key. Ξέρετε τι γίνετε;

Προσέξτε λίγο τη γλώσσα μας ρε σεις, είναι πανέμορφη, ας μη τη χαλάσουμε.

Δημοσ.

εχω τα windows 7 και θελω να τα ξανακανω εγκατασταση.οταν παει να bootarei μου λεει press any key για να αρχισει ..δεν ξερω τι κευ ειναι..

Δημοσ.

Με το μπαρδόν για τη noobia μου.....αλλά μήπως εννοεί ότι πρέπει να πατίσει ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση?.:rolleyes:

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά κιόλας. :mrgreen:

Η είναι λίγο lol η διατύπωση ή εγώ ξύπνησα λίγο περίεργα σήμερα...

Δημοσ.

αααα καλά κατάλαβα τελικά....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :lol::lol:

'Οπου βλέπεις press any key εσύ να πατάς ... lol :P

Μήπως φορτώνει και λες ότι δεν κάνει τίποτα?...μην περιμένεις με το που θα πατήσεις το πλήκτρο να σου περάσει όλο το σύστημα. :eek:

Δημοσ.

περιμενει να πατησω το κευ και αμα δεν το βαλω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αρχιζει να ξεκιναει κανονικα(εκκινηση windows)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ----------

περιμενει μεχρι να πατησω το κευ και αμα δεν πατησω σε λιγα δευτερολεπτα κανει κανονικη εκκινιση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:47 ----------

περιμενει να πατησω το κευ και αμα δεν το πατησω μετα απο δευτερα κανει εκκινηση

Δημοσ.

νομιζω πως το βρήκα!!!

δλδ

όταν σου λέει πάτα ένα ΠΛΗΚΤΡΟ αυτό είναι νεκρό και δεν ΠΑΤΙΕΤΑΙ?

αν ναι τότε δοκίμασε άλλο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

πάντως ηταν φυσιολογικό να μπερδευτεί το παλικάρι και να νομίζει ότι ζητά κωδικό(key=κλειδί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...