Προς το περιεχόμενο

Δημοσιο χρεος της Ελλαδας? Φιλοτιμο...Ενα κοινωνικο πειραμα που πρεπει να δειτε. . .

thanos-buzzzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι απο καποιους μπορει αυτη η ενεργεια να χαρακτηριστει (λιγο εως πολυ) γραφικη...

Δεν πειραζει...

Σκεφτομουν,και σκεφτομουν... Πως μπορει να κανει κατι η βαση πιο μαζικα και οικειοθελως... Να μπει μια πετρουλα...Μονο αυτο... Ξερετε... Για χαρη αυτου του τοπου... Που ολοι ζουμε... Και που αξιζει (για μενα προσωπικα,και παρακαλω πολυ,μην προσπαθησετε να μου αλλαξετε τη γνωμη... προκαταβολικα...) να προσφερουμε...Με λενε Θαναση,ειμαι 28 ετων αναπληρωτης καθηγητης...

Για οσουν πιστευουν οτι αυτος ο τοπος δεν αξιζει,ισως να μη χρειαζεται να διαβασουν τις παρακατω γραμμες...Απευθυνομαι στους αλλους αδερφους...

Αποφασισα να διαθεσω (ξερω το ποσο δεν ειναι τοσο μεγαλο...) ενα χρηματικο ποσο απο το περισσευμα της οικογενειας μου... 200ευρω,στο ταμειο για το δημοσιο χρεος που δημιουργηθηκε...

Ο λογαριασμος ειναι: 24/26132462 τραπεζα της Ελλαδος.

http://www.stifora.gr/article.php?id=20940

Με μια προυποθεση μονο: Να υπαρξουν μονο 8 ατομα απο ολο το φορουμ που θα τυχει να διαβασουν αυτες τις γραμμες και συμβαλλουν στον αντιστοιχο λογαριασμο με το σεβαστο ποσο των 10 ευρω...(οποιος θελει και κατι περισσοτερο,οκ...:-))

Δε θα χρειαστει κανεις να μου αποδειξει πως θα το κανει, θα αρκεστω στην υποσχεση του... Και καθαρα στο φιλοτιμο του... Ενα "εγω ειμαι μεσα" μου αρκει...

Και επειδη ομως μου αρεσει ο τζογος, βαζω και ενα στοιχημα...

Αν σε αυτη την κινηση μαζευτουν πανω απο 60 ατομα που θα κανουν αυτη την κινηση, θα βαλω στο λογαριασμο 600 ευρω... Σαν το μεγαλο παζαρι ενα πραμμα...Οποιος δε θελει το "μεσα ειμαι" του να το δημοσιοποιησει, μπορει απλα να στειλει ενα προσωπικο μηνυμα... Ξερετε,καποιος μπορει να ντρεπεται..:o

Περιστασιακα θα δημοσιοποιω το ποσα ατομα θα εχουν μαζευτει....

Αν θελετε καποιοι μπορειτε απλα να το τζογαρετε...:-)

Κανενας δε θα χρειαστει να βαλει χρηματα στο λογαριασμο απο τη στιγμη που δεν το κανω πρωτος και καταφερω να σας το αποδειξω με αντιγραφο ηλεκτρονικης συναλλαγης...

Σας υποσχομαι στο λογο της τιμης μου πως τα στοιχεια θα ειναι αληθινα... Οσο μπορω να σας υποσχεθω κατι τετοιο μεσω διαδυκτιου... Ισως, απλα, και σεις να χρειαστει να με εμπιστευθειτε...

Βαζω και ενα χρονικο οριο... 30 ημερες νομιζω ειναι υπεραρκετες...

Α!Τα παιδια κατω των 18 μετρανε για 2 ατομα... Οποτε μια μεγαλη ταξη ενος σχολειου αρκει...

Ας διαψευσουμε την ιδιωτεια... Ειμαστε στο "εμεις" παιδια...

Ας διαψευσουμε τους εαυτους μας...

• Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι σήμερα είχα τις αμφιβολίες μου. Σήμερα πείστηκα. Φίλε, είσαι ο Παπακωνσταντίνου ο Γιώργος και μας κάνεις πλάκα... Να' σαι καλά, μας πίκρανε ο γαύρος, αλλά με έκανες να γελάσω. :lol:

Δημοσ.
Βάλτα να τα δείς αναψυκτήρια.

Η κινηση υποστηριζεται εκτος απο τον προεδρο της βουλης, και απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας Καρολο Παπουλια...

---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:20 ----------

Μέχρι σήμερα είχα τις αμφιβολίες μου. Σήμερα πείστηκα. Φίλε, είσαι ο Παπακωνσταντίνου ο Γιώργος και μας κάνεις πλάκα... Να' σαι καλά, μας πίκρανε ο γαύρος, αλλά με έκανες να γελάσω. :lol:

Δεν πειραζει...

Δημοσ.

Στην υγειά των κορόϊδων φίλε μου.Για αυτό δημιουργήθηκε το ταμείο για το δημόσιο χρέος.Δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός για το ποιός έγδυσε τη χώρα και όχι μόνο αυτό , τα ίδια τα καθίκια που έφαγαν τη χώρα , μας ζητάνε να τους δώσουμε και άλλα λεφτά (γιατί η απληστία είναι μεγάλη...) για να συνεχίσουν να πίνουν στην υγειά των ...φιλότιμων κορόϊδων.Και φυσικά , μην του πατήσεις τον "κάλο" του Ελληναρά, που δεν είναι άλλος από το να του θίξεις το φιλότιμο.

Τρανή απόδειξη οι κατά καιρούς τηλεμαραθώνιοι και τα χρηματικά ποσά που μαζεύονται και πηγαίνουν σε άγνωστες τσέπες...

Που είναι όλοι αυτοί οι υποκριτές μεγαλοτραγουδιστές , μεγαλοσυνθέτες , άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης να οργώσουν όλη τη Ελλάδα και να διοργανώσουν συναυλίες αφιλοκερδώς και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα έσοδα και όχι ένα μικρό μέρος να πάνε στα ταμεία που είναι μείον?

Να σου πω εγώ που είναι φίλε μου.Στις σαλονάρες τους και τις βιλλάρες τους και βλέπουν στην tv τα κορόϊδα που συνδράμουν του "αγώνα" να "σωθεί" η χώρα και γελάνε κρατώντας σαμπάνια στο χέρι....

Στην υγειά των κορόϊδων φίλοι μου.....

Δημοσ.
Στην υγειά των κορόϊδων φίλε μου.Για αυτό δημιουργήθηκε το ταμείο για το δημόσιο χρέος.Δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός για το ποιός έγδυσε τη χώρα και όχι μόνο αυτό , τα ίδια τα καθίκια που έφαγαν τη χώρα , μας ζητάνε να τους δώσουμε και άλλα λεφτά (γιατί η απληστία είναι μεγάλη...) για να συνεχίσουν να πίνουν στην υγειά των ...φιλότιμων κορόϊδων.Και φυσικά , μην του πατήσεις τον "κάλο" του Ελληναρά, που δεν είναι άλλος από το να του θίξεις το φιλότιμο.

Τρανή απόδειξη οι κατά καιρούς τηλεμαραθώνιοι και τα χρηματικά ποσά που μαζεύονται και πηγαίνουν σε άγνωστες τσέπες...

Που είναι όλοι αυτοί οι υποκριτές μεγαλοτραγουδιστές , μεγαλοσυνθέτες , άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης να οργώσουν όλη τη Ελλάδα και να διοργανώσουν συναυλίες αφιλοκερδώς και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα έσοδα και όχι ένα μικρό μέρος να πάνε στα ταμεία που είναι μείον?

Να σου πω εγώ που είναι φίλε μου.Στις σαλονάρες τους και τις βιλλάρες τους και βλέπουν στην tv τα κορόϊδα που συνδράμουν του "αγώνα" να "σωθεί" η χώρα και γελάνε κρατώντας σαμπάνια στο χέρι....

Στην υγειά των κορόϊδων φίλοι μου.....

Αλλος με τη βαρκα μας...

Δημοσ.

Σωστά γιατί να μειωθεί ο μισθός στους καημένους τους βουλευτές;

Καλύτερα αυτό.

έλεοc.

Δημοσ.
Τιποτα κακο ταραντουλες.

Απλα ενας που δε θα παρει...

Σωστά.Όπως το είπες.Δεν θα πάρω.

Σε σουρωτήρι μου έμαθε η μάνα μου να μην ρίχνω νερό με την ελπίδα κάποτε να γεμίσει.

Πρώτα κλείνεις τις τρύπες και μετά ξεκινάς το γέμισμα.

Όταν λοιπόν φιλοτιμηθεί κάποιος σε αυτό το μπουρδ.... που λέγετε Ελλάδα να κλείσει ΟΛΕΣ τις "τρύπες" τότε φώναξέ με να έρθω να το "γεμίσω" και με το παραπάνω

Δημοσ.

βασικά αυτό που αναφέρεις αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας,δηλαδή της έλειψης σωστών(υγιών) προτύπων είτε επειδή έχουν αποστασιοποιηθεί και δεν τους προβάλουν τα ΜΜΕ (βλέπε χαρακτηριστική περίπτωση star) είτε έχουν αναγκαστεί να καταφύγουν στο εξωτερικό . Άν δεν υπάρχουν κάποιοι που να μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινωνική συνοχή και εξαλείψουν την ιδιότυπη εχθρότητα μεταξύ μας δεν θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά παρά μόνο στο γκρεμό....

Δημοσ.

:lol::lol::lol:

μόλις τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί της κρατικής μαφίας που έριξαν το βιτριόλι στην Κα Κούνεβα, αντί να παραγράφονται τα εγκλήματά τους, θα πάω να βάλω 100 ευρώ.

αλλά μέχρι τότε, σε άτιμο κράτος δεν αξίζουν τίμια κερδισμένα χρήματα. λυπάμαι.

Δημοσ.
αλλά μέχρι τότε, σε άτιμο κράτος δεν αξίζουν τίμια κερδισμένα χρήματα. λυπάμαι.

μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα

Δημοσ.

Συγνωμη κατι χανω.... Κρατος ειναι οι 300?....Κρατος ειναι οι δικαστες?... Κρατος ειναι οι διεφθαρμενοι?..Η κρατος ειμαστε ολοι μας?.. Καλοι και κακοι,ή... και απο τα δυο.?...... Κοκτειλ?.....

(Βασικα προτιμω τη λεξη κοινωνια απο τη λεξη κρατος...τουλαχιστον σε σχεση με το ολοι...)

Παιδια μπορειτε να περιμενετε οταν τα πραγματα γινουν τελεια,και να προχωρησετε σε αυτα που λετε.Η ζωη μπροστα,οι αποφασεις δικες μας,αληθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...