Προς το περιεχόμενο

samsung omnia 2 gps και χαρτες


stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για σας παιδια σορρυ αν υπαρχει παρομοιο ποστ αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι:ηθελα να μου πειτε αν το samsung υποστηρίζει χαρτες πχ τους sygic η τους garmin και αν πιανει γρηγορα δορυφορους,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows mobile δεν εχει και το Omnia2;Λογικά θα μπορέσει να δεχτεί όλα τα navi προγράμματα που κυκλοφορούν,ίσως με κάποια πειράγματα ελέω ανάλυσης.

Απο προσωπική εμπειρία με Omnia I900 και Destinator/Ιgo/Garmin,κράτησα το IGO σάν κύριο πρόγραμμα επειδή κλειδώνει πιο γρήγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισα ίσα που θα έλεγα οτι το Destinator 7 είναι πιο βαρύ πρόγραμμα.Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δίνεται με την απόκριση που έχω όταν χειρίζομαι την οθόνη αφής και παράδοξο αν σκεφτείς οτι το IGO μετράει ~450ΜΒ σαν πρόγραμμα σε σχέση με το Destinator στα ~50.

Επίσης ο κέρσορας/βελος/whatever δείχνει την θέση του οχήματος με μεγαλύτερη ακρίβεια.Ισως να ευθύνεται το γεγονός οτι το πρόγραμμα διαχειρίζεται το GPS με διαφορετικό τρόπο και κάνει refresh σε μικρότερα διαστήματα.Εχω χάσει αρκετές φορές στενά με το Destinator και ειδικά οταν έχεις αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες θα πρέπει να στρίψεις στα τυφλά,ελπίζοντας οτι βρίσκεσαι στο σωστό στενό και δέν είναι το προηγούμενο (ή το επόμενο)

 

Δέν έχω ασχοληθεί με το Dest.8 ιδιαίτερα,αν και με μια ματία κατάλαβα οτι είναι πιο βαρύ απο τον προκάτοχό του.Επίσης είναι ένα ζήτημα και το θέμα των χαρτών,αφού δέν υπάρχει ενημέρωση απο την NGI και έχει μείνει στην Q4/2008 αν θυμάμαι καλά.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα προγράμματα πχ. TomTom,Papago άλλα δέν μπορώ να εκφέρω γνώμη απο την στιγμή που δέν τα έχω δοκιμάσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...