gdevelek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαίρετε! Σε λειτουργικό WinXP 64bit, με ΙΕ έκδοση 8 και Java 1.6, o IE δεν βλέπει με τίποτε την Java Δεν εμφανίζεται στις IE --> Tools --> options --> advanced επιλογές και σε ιστοσελίδες που απαιτούν Java, λαμβάνω σφάλμα πως δεν έχω εγκαταστήσει Java παρόλα αυτά: JAVA_HOME=c:\Program Files (x86)\Java\jre1.6.0_02\ και το Path περιέχει c:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_02\bin Μόλις έβγαλα και ξαναέβαλα Java, και τίποτε Ο Mozilla βλέπει java αλλά πρέπει να παίξω με ΙΕ σε μια συγκεκριμένη σελίδα στη δουλειά μου υποχρεωτικά έχει κανείς καμιά ιδέα; έχω φάει ώρες ήδη μ' αυτό και το χρειάζομαι το συντομώτερο... ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το jdk γιατί το κατέβασες; Είναι development kit και είναι για ανάπτυξη εφαρμογών. Κατέβασε την jre έκδοση.
gdevelek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 το κατέβασα γιατί το χρειάζομαι, κάνω και ανάπτυξη το JDK περιέχει το JRE, δεν είναι εκεί η αιτία του προβλήματος
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ο ΙΕ σου είναι 64μπιτος; Διότι τότε πρέπει να εγκαταστήσεις και 64μπιτη Java: http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.