Προς το περιεχόμενο

Menu office 2003 (excel) σε office 2007

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

ειπα να κανω το ....ατόπημα να περάσω τα νεα windows kai νεα office 2007, αλλά φρίκαρα τελείως με το μενού του excel...

Any suggestions, πως μπορώ να το γυρίσω να είναι ιδιο ακριβώς με του 2003 το μενού?

και ΕΙΔΙΚΑ τα shortucts (πχ, παλιά, με alt+e εμπαινες στο edit,κλπ)

!!

Δημοσ.

καλησπέρα.

προσπαθώ να φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο στο word, έχω βάλει τα check box αλλά δεν μπορω να τα τσεκάρω. Η μόνη επιλογή που υπάρχει στα properties είναι να είναι κενά ή τσεκαρισμένα εξ ορισμού (δεν αλλάζει μετά).

Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται?

Δημοσ.

Καταρχήν δεν συγκρίνεται το Microsoft Office 2003 με το 2007!

Το 2007 είναι κλάσης ανώτερο και σαφώς έχει παραπάνω παραθυράκια, από τη στιγμή που σου δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ'οτι το παλιό.

Περί ατοπήματος για τα νέα Windows, ο καθένας ό,τι τον εξυπηρετεί...

Και καθότι αυτό ισχύει και για το Office, η μοναδική λύση είναι να κάνεις απεγκατάσταση τα καινούρια και να βάλεις τα παλιά! Άλλη λύση δεν υφίσταται!

Δημοσ.

επειδή η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ το excel κατα κόρον, και τόσα χρόνια, τα χερια μου πανε αυτοματα στο να χρησιμοποιούν όλα τα shortcut, θεωρώ ότι οι εργατοωρες που θα χαλάσω για να μαθω τη νέα λειτουργία του 2007 δεν αξίζουν τον κόπο.

Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς του μενού στην προηγούμενη κατάσταση, που δε χρειάζεται ποντίκι για οτιδήποτε, γιαυτό ρωτησα....

Δημοσ.
καλησπερα!

ειπα να κανω το ....ατόπημα να περάσω τα νεα windows kai νεα office 2007, αλλά φρίκαρα τελείως με το μενού του excel...

Any suggestions, πως μπορώ να το γυρίσω να είναι ιδιο ακριβώς με του 2003 το μενού?

και ΕΙΔΙΚΑ τα shortucts (πχ, παλιά, με alt+e εμπαινες στο edit,κλπ)

!!

Χρειαζεσαι αυτο το προγραμματακι http://www.ubit.ch/software/ubitmenu-languages/ ...Δωρεαν ειναι,κατεβαζεις την αγγλικη εκδοση του ubitmenu,και το προγραμμα επαναφερει το μενου του office 2003 στο office 2007...Δοκιμασμενο,λειτουργει αψογα...

Δημοσ.

Λάθος! Υπάρχει προγραμματάκι εδώ και τρία χρόνια, το οποίο προσθέτει τα κλασικά μενού των παλαιότερων εκδόσεων στο Office 2007! Είναι ένα third-party add in το οποίο λέγεται Office Menu. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω ιστοσελίδα:

http://download.cnet.com/Classic-Menu-for-Office-2007/3000-18483_4-10637184.html

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ----------

Οπ, στείλαμε απάντηση ταυτόχρονα ;)

Δημοσ.
καλησπέρα.

προσπαθώ να φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο στο word, έχω βάλει τα check box αλλά δεν μπορω να τα τσεκάρω. Η μόνη επιλογή που υπάρχει στα properties είναι να είναι κενά ή τσεκαρισμένα εξ ορισμού (δεν αλλάζει μετά).

Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται?

Κατ' αρχάς ένας μοντ να το μεταφέρει το μήνυμα σε αυτόνομο νήμα (λόγω hijack). Δεύτερον, πες μου τι έκδοση Word να σου πω συγκεκριμένες οδηγίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...