piranhagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Ψαγμένα Site Πώλησης καρτών, Draft σε Κάισσες και Phantasy Shops Ανταλλαγές και Παρέες που Παίζουν είναι τα σημαντικότερα. Εγώ πάντως μόλις "Πιστεύω" τελείωσα το Temper Steal Deck μου Blue/White Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2011 από piranhagr
maraki9292 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 @Dakonblackblade Πάντα χαλαρά και στο χαβαλέ με φίλους, για αρχή τουλάχιστον. Δεν σκεφτόμουν την tournament φάση με το magic. Συν τοις άλλοις, η μερίδα του λέοντος των διαθεσίμων, προς ξόδεμα, χρημάτων διατίθεται για yugi. Ναι, πλην ορισμένων promos και των καρτών στην επίσημη ban list (των banned καρτών, όχι των semi και limited) που βγαίνει ανά εξάμηνο, παίζουν ΟΛΕΣ οι κάρτες απ' όλα τα sets. Kι απ' το Legend of Blue eyes μπορείς να παίξεις κάρτες, αν θες. Όμως στο yugi δεν έχεις την ίδια δυνατότητα συνδυασμών όπως στο magic. Πήρα το πρώτο μου booster mtg απ' το net που παίζω, 4Ε με 15 κάρτες οι οποίες όλο και κάπου μπορούν να παίξουν και τα δικά μας boosters είναι στα 5Ε με 9 κάρτες. Και από αυτές τις 9, ζήτημα να σου χρησιμεύουν οι 3... :/ Κάθε εξάμηνο (άντε χρόνο, σου λέω εγώ) βγαίνουν 3-4 top decks τα οποία και κυριαρχούν και οι περισσότερες των καρτών που θα παίζουν σ' αυτά τα decks δεν έχουν και πολύ μεγάλο περιθώριο να διαφέρουν. Γι' αυτό άλλωστε σε μας είναι και πολύ συχνό φαινόμενο τα duels μεταξύ same-type deck. Δεν έχεις περιθώριο να αυτοσχεδιάσεις, είσαι καθοδηγούμενος όσον αφορά το τι θα φτιάξεις τις περισσότερες φορές. Παίζουν λοιπόν ΟΛΕΣ οι κάρτες μα είναι ανούσιο να στηριχτείς σ' αυτό το γεγονός και μόνο, γιατί ενώ παίζουν όλες, στην ουσία, δεν παίζουν όλες. @Arcanaloth Ναι... είπαμε, θ' αλλάξω τραπεζάκι στα τοπικά και βλέπουμε. Μα δεν είπα πως δεν είναι ακριβό. Απλώς ένα αξιοπρεπές=μέτριο deckάκι δεν σου 'ρχεται ο κούκος αηδόνι τις περισσότερες φορές. Όταν κατεβαίνεις σε tournaments εννοείται πως θα ρίξεις πολλά. Ό,τι tcg και να παίζεις. Απλώς, πίστεψέ με, στο yugi είναι γδάρσιμο χωρίς εισαγωγικά... Ένα μέτριο deck στο yugi θα σου κοστίσει μια κατοστάρα στανταράκι. Αν το ψάξεις πιο ανεβασμένα τώρα; Τα 2 decks μου (x-saber και gravekeeper) βγαίνουν πάνω από 1000Ε και μιλάμε για 80 κάρτες (40 το καθένα). Να 'ναι καλά η κ*λοφαρδία, το ebay και οι ανταλλαγές.
Tmark Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει Magic the gathering σε online μορφή? Σαν browser game?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Magic the Gathering Online
haginho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει κανείς να στήσουμε κανένα παιχνίδι casual για το χαβαλέ μας?? Για Αθήνα μιλάω, μετά από χρόνια ξαναμπήκα στο MTG και ψαχνω παρεούλα να ξαναβρω τα πατήματά μου
Log@n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινησα απο εποχες revised/4th edition/ice age κλπ. Μετα απο απειρες παρτιδες, και πολλες ωραιες εμπειριες το ειχα αφησει, μαζι με ολη την παρεα. Τωρα τελευταια το εχω ξαναπιασει στο χαλαρο, αν και ασχολουμαι μονο με sealed/draft και οχι standard format. Το τελευταιο expansion block (Theros) φαινεται αρκετα ενδιαφερον, με στοιχεια απο αρχαια ελληνικη μυθολογια. Για μενα, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να πατε σε ενα καταστημα τυπου Καισσα, οπου εκτος απο τους pro's, θα βρειτε και casual παικτες με διαθεση για παιχνιδι και χαβαλε. (αν υπηρχε συμμετοχη παντως στο thread θα ειχε πλακα ενα ινσομνια draft!).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μήπως υπάρχει κανείς στη Λάρισα που να ασχολείτε με Magic και γενικά παιχνίδια τέτοιου είδους?
Hubris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/247755-magic-the-gathering/ Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm
thzou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/247948-magic-the-gathering/ επίσης και εδώ όποιος ενδιαφέρεται, ενα pm .
genesis_rds Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 χαιρετε παιζω και εγω πολλα χρονια MTG από την Kamikawa εχω δοσει ουτε και εγω ξερω ποσα λεφτα σε αυτό το game. παντος είναι πολύ καπψιμο!(από την καλη μερια). Το μονο παράπονο μου είναι που δεν εχει εδώ που βρίσκομε μαγαζι με MTG καρτες (Ρόδος). και τα μονο τουρνουά που κανουμε είναι μεταξει φιλων!
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ρε τι ασχολείστε ακόμα με "φυσικές" κάρτες. Γιατί δεν παίζετε κάνα Site: hearthstone Οσο περιορίζεσαι στην γειτονιά σου, και κάρτες δεν θα βρίσκεις, και αντιπάλους δεν θα βρίσκεις, το gaming είναι global πράμα πλέον. 1
genesis_rds Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αλλη γλυκα εχει το "φυσικο¨ games και αλλο το ψιφιακο.. Εγω ειχα αγορασει το Magic the Gathering Online και μετα απο 1 μινα το βαρεθικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα