Προς το περιεχόμενο

giati den 0a upajei pote xronomhxanh

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

giati ama kapoios p.x. euerei mia xronomhxanh to jerwgw 5003, den 0a paei "piso" sto xrono mono kai mono apo periergeia? den 0a h0ele na dei kapoia pragmata? den 0a h0ele na moirasei thn eueuresh tou me ton "palio" kosmo? kai esto oti den 0a h0elene na to kanei, h esto oti h cia (h h opoiadhpote cia)ton dolofonouse, kavntzone thn mhxanh, to kratos to opoio uphretei (h organwsh) den 0a eixe thn apoluth ejousia kai ton apoluto elengxo se oti eixe, exei 0a exei sumbei?

a! ejerountai oi xronomhxanes pou tajideuoun mono mprosta sto xrono!

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό σου φαίνεται πιο ασφαλές. Να πηγαίνει η μηχανή μόνο μπροστά...!

Μιά παραπλήσια συζήτηση είχε ξαναγίνει γι' αυτό το θέμα......νομίζω topic που είχε ανοίξει ο Ν.Βοναπάρτης....

Ιδού και το link.....

Η μηχανή του χρόνου...

Εκεί να δεις τι είχε υποθεί!

Δημοσ.

Εδώ... πήγαμε στο διάστημα και ξαναγυρίσαμε και από τότε μόνο μ@λακίες κάνουμε. Ποιά οριμότητα...? Τι σχέση έχει με τα συμφέροντα τους...? Στο κάτω-κάτω και που ξέρεις ότι δεν υπάρχει ήδη μηχανή του χρόνου και ζεις συνεχώς σε ένα παράδοξο ή μια χρονική δίνη...?

Ωχχ.. ζαλίστηκα... Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω σοβαρά και μου'ρθε σκοτούρα....

Πάντως αν είχα μια μηχανή του χρόνου, θα πήγαινα πίσω μερικούς μήνες και δεν θα αγόραζα την μνήμη, που έσκασα κοντά 200 ευρώ και ένα μήνα μετά πήγε στα 150... Ααααργκκκ..!!

Επειδή σίγουρα κάποιος θα μου πει ότι έπρεπε να κάνω τεχνική ανάλυση στο γράφημα της τιμής της μνήμης, θα πώ εκ των προτέρων ότι όταν είσαι κ**μένος με ένα πράγμα δεν σε νοιάζει η τιμή του αλλά και τίποτα άλλο στον κόσμο.... (οπότε τελικά δεν έχει και νόημα η μηχανή του χρόνου)...

Δημοσ.
pyro

said:

ejerountai oi xronomhxanes pou tajideuoun mono mprosta sto xrono!

Ναι, αλλά αν πας μπροστά στο χρόνο, δεν πρέπει μετά να γυρίσεις πίσω; :D :D

Δημοσ.
dim_b

said:

pyro

said:

ejerountai oi xronomhxanes pou tajideuoun mono mprosta sto xrono!

Ναι, αλλά αν πας μπροστά στο χρόνο, δεν πρέπει μετά να γυρίσεις πίσω; :D :D

giati? meneis sto mellon, den se andiaferoune oi skotoures tou parl0ontos

Δημοσ.

Εγώ πάντος θα πήγαινα 3000 χρόνια πίσω να τους το παίξω έξυπνος. :grin:

Δεν μπορεί όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρω από αυτούς. :D

Δημοσ.

xwris na exw megales gnwseis:

to mono pou mporei na ginei einai na doume to parelthon kai ayto ginetai kai shmera

(parathroume to sympan kai oi eikones pou vlepoume einai to pos htan prin apo arketa xronia logw ths megalhs apostashs se sxesh me thn taxythta fotos)

na pame sto ayrio (mellon) einai akoma pio adynato afou akoma den exei dhmiourgithei ayto

sorry an exw pei anakrivies

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...