Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αφήσεις καλή εντύπωση πρέπει να βάλεις όλες τις αισθήσεις στο παιχνίδι και η όσφρηση είναι μια από αυτές...

• Like 1
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2020 στις 11:25 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Καλά εντάξει, κολώνιες των 200 ,300 ευρώ, πάμε καλά;  

Μια αρκετά φτηνή αλλά πολύ ωραία , την χρησιμοποιώ πιο συχνά , είναι η Burberry London .

Η London ειναι εκπληκτικη, εχω βαρεθει να ακουω κοπλιμεντα οταν τη φορω, αλλα ειναι αυστηρα για χειμωνα και μονο. Η creed (γυρω στα 300) που  εχω δοκιμασει μια φορα ειναι σε αλλο επιπεδο. Ειναι εκπληκτικη αλλα ακομη δεν εχω πεισθει για να δωσω τοσα χρηματα. Η bleu de chanel ειναι επισης ενα εξαιρετικο αρωμα με δυνατοτητα χρησης ολο το χρονο. 

Ειναι πολυ σημαντικο η περιοδος που χρησιμοποιουμε ενα αρωμα και πρεπει παντα να το λαμβανουμε υποψη.

Για το καλοκαιρι αγορασα μια coach που ειναι αρκετα καλη, οχι ομως κατι το εξαιρετικο.

Επεξ/σία από akarthis
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mp123 είπε

Εγω τωρα πια προτοιμω την φυσική φρεσκάδα και καθαριότητα.αρωματα 4 έχω αλλάξει κάθε 5 χρόνια. Quasar , Azzaro chrome , aqua di gio , allure.παντα διακριτικά αρώματα. .Ειδικα το πρώτο αν και άγνωστο για εμένα ήταν το καλύτερο.

Δεν πιστευω ότι δίνει κύρος το άρωμα. Στην γυναίκα οκ τις δίνει θυλικοτητα .κυρος όχι.

Εμενα παντως με εχεις μπερδεψει. Πριν ελεγες οτι το αρωμα ειναι για να καλυπτουμε τη βρωμα, μετα ειπες οτι ειναι για να ριχνεις γυναικες, τωρα λες οτι ειναι για να δινει θυληκοτητα στη γυναικα, ενω παραλληλα μας λες οτι φορας κι εσυ αρωματα.

Συμφωνα με οσα εχεις γραψει θα σε ρωταγα αν το κανεις για να καλυψεις βρωμα, ή αν εισαι λιγουρι, ή για να εκπεμψεις θυληκοτητα, αλλα θα παρω την κουρτινα τεσσερα η οποια λεει οτι εχεις μπερδευτει εντελως με το ζητημα αναμεσα σε στερεοτυπα, ιδεοληψιες και μη γνωση .

Το αρωμα ειναι κατ'αρχην αξεσουαρ ενος ανθρωπου που ειναι περιποιημενος και προσεχει τον εαυτο του. Επειτα ειναι και στοιχειο "ταυτοτητας", για το λογο που ειπα πριν, οτι ειναι κατι προσωπικο που γινεται αντιληπτο απο τους ανθρωπους που συναναστρεφεσαι και τους μενει. Δεν ειναι απαραιτητο, ουτε ειναι του διαολου, ουτε εχει απαραιτητα πονηρους σκοπους. Ειναι απλα ενα θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος οπως τοσα αλλα που εχουν να κανουν με εμφανιση και προσωπικη φροντιδα. Αν εσενα δε σε εκφραζει, καλως, αλλα τα αυθαιρετα συμπερασματα οτι οποιος φοραει ειναι η βρώμας ή λιγουρι που ψαχνει γκομενα, δεν ξερω αν ειναι εξ'ιδιων, αλλα καλα ειναι να μη χρησιμοποιουνται για τους αλλους γιατι γενικως, εσενα εκθετουν κατ'αρχην.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εμενα παντως με εχεις μπερδεψει. Πριν ελεγες οτι το αρωμα ειναι για να καλυπτουμε τη βρωμα, μετα ειπες οτι ειναι για να ριχνεις γυναικες, τωρα λες οτι ειναι για να δινει θυληκοτητα στη γυναικα, ενω παραλληλα μας λες οτι φορας κι εσυ αρωματα.

Συμφωνα με οσα εχεις γραψει θα σε ρωταγα αν το κανεις για να καλυψεις βρωμα, ή αν εισαι λιγουρι, ή για να εκπεμψεις θυληκοτητα, αλλα θα παρω την κουρτινα τεσσερα η οποια λεει οτι εχεις μπερδευτει εντελως με το ζητημα αναμεσα σε στερεοτυπα, ιδεοληψιες και μη γνωση .

Το αρωμα ειναι κατ'αρχην αξεσουαρ ενος ανθρωπου που ειναι περιποιημενος και προσεχει τον εαυτο του. Επειτα ειναι και στοιχειο "ταυτοτητας", για το λογο που ειπα πριν, οτι ειναι κατι προσωπικο που γινεται αντιληπτο απο τους ανθρωπους που συναναστρεφεσαι και τους μενει. Δεν ειναι απαραιτητο, ουτε ειναι του διαολου, ουτε εχει απαραιτητα πονηρους σκοπους. Ειναι απλα ενα θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος οπως τοσα αλλα που εχουν να κανουν με εμφανιση και προσωπικη φροντιδα. Αν εσενα δε σε εκφραζει, καλως, αλλα τα αυθαιρετα συμπερασματα οτι οποιος φοραει ειναι η βρώμας ή λιγουρι που ψαχνει γκομενα, δεν ξερω αν ειναι εξ'ιδιων, αλλα καλα ειναι να μη χρησιμοποιουνται για τους αλλους γιατι γενικως, εσενα εκθετουν κατ'αρχην.

Όσο μεγαλώνεις τόσο αναθεωρείς κάποιες απόψεις.Οταν είσαι μικρός ναι θα φορέσεις άρωμα.Θα βγεις την βόλτα θα το φορέσεις να βγάλεις γυναίκα.

Στην γυναίκα ναι ένα πολυ ελαφρύ άρωμα είναι ωραίο αλλά σε απόσταση μισού μέτρου  και όχι στο χιλιόμετρο.

Αρωμα δεν φοράω πια εδώ και χρόνια. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο με κοστούμι.και πάλι παρά πολυ λίγο.Τωρα το γιατί δεν ξέρω.Γιατι μάλλον μου το λέει η γυναίκα μου.

Με λίγα λόγια οκ το παίρνω πίσω για την βρώμα παιδιά φοράτε Κολωνια  αλλά όχι να λούζεστε με αυτη οπως κάνουν οι πιο πολλοί και πολλές.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Όσο μεγαλώνεις τόσο αναθεωρείς κάποιες απόψεις.Οταν είσαι μικρός ναι θα φορέσεις άρωμα.Θα βγεις την βόλτα θα το φορέσεις να βγάλεις γυναίκα.

Στην γυναίκα ναι ένα πολυ ελαφρύ άρωμα είναι ωραίο αλλά σε απόσταση μισού μέτρου  και όχι στο χιλιόμετρο.

Αρωμα δεν φοράω πια εδώ και χρόνια. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο με κοστούμι.και πάλι παρά πολυ λίγο.Τωρα το γιατί δεν ξέρω.Γιατι μάλλον μου το λέει η γυναίκα μου.

Με λίγα λόγια οκ το παίρνω πίσω για την βρώμα παιδιά φοράτε Κολωνια  αλλά όχι να λούζεστε με αυτη οπως κάνουν οι πιο πολλοί και πολλές.

Εμ ναι το λουσιμο με κολωνια ειναι λαθος χρηση...Δε φταιει δηλαδη το προιον, αλλα αυτος που δε ξερει να το χρησιμοποιει. Αν χρησιμοποιειται σωστα, ειναι ενταξει και δεν ενοχλει.

Και δεν ειναι μονο η ποσοτητα . Ειναι και το ποσο βαρια κολωνια φορας σε τι χωρους/εποχες κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εμ ναι το λουσιμο με κολωνια ειναι λαθος χρηση...Δε φταιει δηλαδη το προιον, αλλα αυτος που δε ξερει να το χρησιμοποιει. Αν χρησιμοποιειται σωστα, ειναι ενταξει και δεν ενοχλει.

Και δεν ειναι μονο η ποσοτητα . Ειναι και το ποσο βαρια κολωνια φορας σε τι χωρους/εποχες κλπ.

Αυτό εννοώ . Οι πιο πολλοί και πολλές δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν . Αυτό θέλω να πω αλλά οκ δεν το είπα σωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια γειτόνισα. Όταν μπαίνει στο ασανσέρ κάνει να ξεβρωμίσει μια μέρα. Οκ έχει και τα καλά του αυτό. Κάτι σαν σπρέι χώρου δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε @g_alkisμου θύμισες έναν που έλεγε ότι οι χοντρές δεν πρέπει να κυκλοφορούν στις παραλίες ή στην χειρότερη να είναι με ολόσωμο και με κάσκα στο κεφάλι..

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, evabb είπε

Κοιτα κι εγω παντρεμενη ειμαι οποτε δεν ψαχνομαι. Απλα θεωρω οτι δινει κυρος το αρωμα. Ειναι ολο το πακετο. Οσο πιο προσεγμενη ειναι η εμφανιση σου (εννοω να εισαι κομψος/η) τοσο καλυτερη εικονα δινεις στους γυρω σου ειδικα αν η δουλεια σου εχει να κανει με κυρος ή καποιους ειδους ηγεσια. Ειναι καθαρα ψυχολογικο τρικ και τιποτα παραπανω αλλα πιανει. Επισης η οσφρηση ειναι η αισθηση που δημιουργει τις πιο δυνατες αναμνησεις (επιστημονικα αποδεδειγμενα). Πχ εχω συνδεσει αρρηκτα το J'adore της Dior με την νονα μου. Οποτε το μυριζω ειναι ο πρωτος ανθρωπος που μου ερχεται στο μυαλο.

Τα body lotions ειναι καλα για το καλοκαιρι γιατι κρατανε περισσοτερο με την ζεστη.

Εγώ που αρεσκομαι να κλείνω σπίτια, ποια με προτείνεις; ως παντρεμένη .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vrwmiar1Z είπε

Εσυ με τέτοιο nickname είσαι μέσα στο θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

το παραδεχομαι οτι δεν ξερω ποτε να σταματησω με τα αρωματα. Λενε οτι πρεπει να ριξεις μονο δυο ψιτ πανω σου. Ο πειρασμος ομως ειναι μεγαλος και τι 2 τι 42 στην τελικη 🤓

1 ώρα πριν, vrwmiar1Z είπε

Ξερεις οτι οι γυναικες θελουν η καθε μια ειδικη μεταχειριση. Πρεπει να ψαρεψεις την εν λογω ενδιαφερομενη. 😋

Αλλα να εισαι καλο παιδι και να μην κλεισεις κανενα σπιτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, evabb είπε

το παραδεχομαι οτι δεν ξερω ποτε να σταματησω με τα αρωματα. Λενε οτι πρεπει να ριξεις μονο δυο ψιτ πανω σου. Ο πειρασμος ομως ειναι μεγαλος και τι 2 τι 42 στην τελικη 🤓

Ξερεις οτι οι γυναικες θελουν η καθε μια ειδικη μεταχειριση. Πρεπει να ψαρεψεις την εν λογω ενδιαφερομενη. 😋

Οπότε πρέπει να φοράει διαφορετικό άρωμα ανάλογα με τη γυναίκα; :P

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Οπότε πρέπει να φοράει διαφορετικό άρωμα ανάλογα με τη γυναίκα; :P

Ε ρε παιδι μου, αν εσενα σου πει η κοπελα σου οτι της αρεσε η ταδε κολωνια σου, δεν θα την φορας λιγο πιο συχνα οταν ειστε μαζι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, evabb είπε

Θέλει μια Αντριάνα λιντα 

Δημοσ.

Από τις παρακάτω

1) Dior Homme Intense 
2) Armani Stronger with You

3) Dior Sauvage
4) Άλλη, προτείνετε.

Ποια θα αγοράζατε με σκοπό να τη φοράτε όλη τη διάρκεια του χρόνου ; 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, evabb είπε

Οντως παρασυρεσαι ευκολα. Να ριξε αλλη μια στον ωμο, να μυριζει σε αυτους που διασταυρωνουμε, ριξε αλλη μια και στη μεση να μυριζει στις κοντες ( 😍 ) και στους καθήμενους, μια εδω μια εκει, παει, τα 'κανες μανταρα.

Το αλλο κακο ειναι οτι αν δε ριξεις πραμα να σου σπαει εσενα του ιδιου την μυτη, πιστευεις οτι δεν μυριζει σε κανεναν. Οποτε παλι παρασυρεσαι.

Γιαυτο θελει αυτοσυγκρατηση. Για το καθε αρωμα ενα-δυο κοντινα ατομα , των οποιων εμπιστευεσαι το γουστο και την ειλικρινεια, να σου πουν ποιο ειναι το τοσο-οσο που πρεπει να εχεις και μετα να το τηρεις αυστηρα και απαρεγκλητα γιατι μετα παρασυρεσαι και πετυχαινεις αναποδα αποτελεσματα.

ΥΓ. Το 2ο ενικο ειναι πρωτα για μενα :P

Επεξ/σία από BackFromHell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...