Προς το περιεχόμενο

iPhone 4G

pathfinder27200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αύγουστο η κυκλοφορία μάλλον θέλεις να πεις....:-)

ανακοίνωση ίσως ιούνιο-ιούλιο..

Όχι, Ιούνιο-Ιούλιο θέλω να πω. :-)

Το αρχικό iPhone ανακοινώθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2007 και κυκλοφόρησε επίσημα στις 9 Ιουνίου 2007.

Το iPhone 3G κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου 2008.

Το iPhone 3GS ανακοινώθηκε στις 8 Ιουνίου 2009 και κυκλοφόρησε επίσημα στις 19 Ιουνίου 2009.

Αν, λοιπόν, ακολουθηθεί η ίδια τακτική, θα έχουμε ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου μοντέλου τον Ιούνιο 2010.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαιο με Ιούνιο πιστεύω εγώ κατα 90 % ;) ειδικά μετά την εμφάνιση Nexus και Palm pre. Αντε ετοιμαστείτε να ξηλωθούμε όλοι μαζί ;)

Δημοσ.
Μαιο με Ιούνιο πιστεύω εγώ κατα 90 % ;) ειδικά μετά την εμφάνιση Nexus και Palm pre. Αντε ετοιμαστείτε να ξηλωθούμε όλοι μαζί ;)

Παιδια μηπως ξερει κανεις αμα θα κοστιζει ποιο ακριβα απο το 3gs???;);)

Δημοσ.

Εδω δεν γνωριζουμε καν αν θα βγει,αν και πιστευω πως θα βγει γιατι ο ανταγωνισμος επιασε το iphone...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Όχι, Ιούνιο-Ιούλιο θέλω να πω. :-)

Το αρχικό iPhone ανακοινώθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2007 και κυκλοφόρησε επίσημα στις 9 Ιουνίου 2007.

Το iPhone 3G κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου 2008.

Το iPhone 3GS ανακοινώθηκε στις 8 Ιουνίου 2009 και κυκλοφόρησε επίσημα στις 19 Ιουνίου 2009.

Αν, λοιπόν, ακολουθηθεί η ίδια τακτική, θα έχουμε ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου μοντέλου τον Ιούνιο 2010.

ωπα, εγώ μιλάω για ελλάδα μόνο, συγκεκριμένα το iphone 3g που έχω το πηρα την πρώτη μέρα που ήρθε ελλάδα 22 Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος..!:-(

---------- Προσθήκη στις 05:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:28 ----------

Εδω δεν γνωριζουμε καν αν θα βγει,αν και πιστευω πως θα βγει γιατι ο ανταγωνισμος επιασε το iphone...

ποιος ανταγωνισμός ακριβώς? ως κ η κουτσή μαρία έχει πάρει iphone :cry:

Δημοσ.

Δεν εχει δυεισδησει τοσο πολυ οσο λες στην ελληνικη αγορα!!!οπως και να εχει ομως αυτο που λεω ειναι οτι τα καινουργια android κινητα πλεον χτυπανε το iphone στα ισια! Συν του οτι εχουν καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα βλεπε 8mp camera hd video

Δημοσ.
Δεν εχει δυεισδησει τοσο πολυ οσο λες στην ελληνικη αγορα!!!οπως και να εχει ομως αυτο που λεω ειναι οτι τα καινουργια android κινητα πλεον χτυπανε το iphone στα ισια! Συν του οτι εχουν καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα βλεπε 8mp camera hd video

Και το samsung jet που έχω δώσει στον αδερφό μου έχει... καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά οποιαδήποτε σύγκριση μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί! Τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μονα τους δε λένε τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.
Και το samsung jet που έχω δώσει στον αδερφό μου έχει... καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά οποιαδήποτε σύγκριση μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί! Τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μονα τους δε λένε τίποτα.

Οντως, τα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας συσκευης δεν ειναι τοσο αντικειμενικα σε καταστασεις "πραγματικης χρησης". Εκτος απο εξαιρεσεις βλ 2ΜΡ καμερα σε συγκριση 12ΜΡ για παραδειγμα. Αλλα γενικα παιζει ρολο η συνεργασια software και hardware.

Δημοσ.

Ε ναι θα περιμένεις. Αμα βγεί με την οθόνη που λέει το άρθρο η APPLE πάλι θα σπείρει ;) Δώσε το 3G σου και περίμενε.

Δημοσ.

Και εγώ σκεφτόμουν να αλλάξω το 3G μου αλλά, απ' ότι βλέπω, καλύτερα να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο.Μου κάνει εντύπωση όμως, πως δεν έχει ακουστεί τίποτε ως τώρα.Αν το HD είναι τόσο καλό όσο ακούγεται τότε αξίζει η αναμονή.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...