Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί αν εσύ θεωρείς ως πόρνη αυτή που πληρώνεται εγώ θεωρώ κάθε γυναίκα που κωλοτρίβεται σε κάποιον χωρίς πρώτα να της την πέσει εκείνος.

Γιατί το έχεις κάνει ποτέ χωρίς να πληρώσεις και ξέρεις και ποιες είναι οι υπόλοιπες γυναίκες ώστε να μπορείς να τις χαρακτηρίζεις;

μικροί στο λύκειο στα φλωράκια που μετά γίναν αριστεροί (δεν το ξέραμε τότε) όταν μιλάγαν με κοπέλες πηγαίναμε και τις χουφτώναμε για πλακα και τα φλωράκια δε λέγαν τπτ

Εγώ συνήθως τους μαλάκες που το έκαναν αυτό τους εσπαγα στο ξύλο. Και εγώ το φχαριστιόμουνα, και οι κοπελίτσες με γουστάρανε που έδειρα τον τριμάλακα. Κρίμα που είσαι μικρότερός μου και δεν ήμασταν στον ίδιο σχολείο.

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το άλλο ήταν πιο "περίεργο" επειδή η όλη φάση παίχτηκε σε σχολείο και βρέθηκαν πλάτες για τα καμάρια μας (σαν εσένα!!!!) επειδή η άλλη ήταν βουλγάρα και όχι άρεια ελληνίδα.

Κάνεις λάθος τράβαγε πιο πολύ γιατί δήθεν Ελληνάρες βιάζαν μια αγωνιστριατης ζωής και κατατρεγμένη μετανάστρια.Και κανένα δεν είναι περίεργο (γαμώ τα ελληνικά) .Και δν κατάλαβα θα φάω μπαν επειδή πιστεύω ότι η κοπέλα γούσταρε που γαμιόταν?Και δε μου λες αν έβλεπες την κοπέλα σου με 3 φίλους σου να πηδιέται πως θα τη χαρακτήριζες?

αυτό δν ξέρω αν το λέμε για μένα.

@1980 ξέρει αυτός

Εγώ συνήθως τους μαλάκες που το έκαναν αυτό τους εσπαγα στο ξύλο

Σε πίστεψα.

Και εγώ το φχαριστιόμουνα, και οι κοπελίτσες με γουστάρανε που έδειρα τον τριμάλακα

Δλδ εμένα.Ρε μαγκες αν δε γουστάρετε τη κουβέντα μαζί μου πείτε το η καντε με ignore.Δυο ατόμα με έχουν πει μαλάκα (όχι το φιλικό) και κινδυνέυω εγώ να φάω ban.Πείτε τα μόνοι σας :twisted:Σας αφήνω

Δημοσ.

Ρε γμγ γιατρός είσαι πήγαινε στο Τζάνειο, στο Μεταξά στο Αγιά Σοφιά να δεις την αναλογία.Σαφώς και δε γίνεται να ναι περισσότεροι ανα είναι το 1/4 του πληθυσμού.Αλλά όταν ένας Αλβανός είναι σε νοσοκομείο φέρνει μαζί του και όλη τη φαμελιά του.Και ξέρεις κάτι μακάρι να μη μένει κανείς στα ράντζα αλλά αν ο Τούρκος επιτεθεί καμιά φορά εγώ και συ θα πάμε να πολεμήσουμε , εγώ και συ πληρώνουμε φόρους ο μετανάστης στ αρχίδια του παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φεύγει.Θες παράδειγμα?Οταν τα καθάρματα οι Εβραίοι βομβάρδιζαν πέρσι οι Ελληνες που ζουν εκεί την έκαναν για εδώ.Δεν κάθησαν να "υπερασπιστούν" τις δουλείες τους εκεί ούτε να βοηθήσουν τους Λιβανέζους

Ναι, επομένως, λέω, να έχουν προτεραιότητα και οι πλούσιοι. Αφού είναι θέμα φόρων, γιατί εγώ να περιμένω τον αρχίδαμο τον άνεργο για να εξεταστώ; Εγώ πληρώνομαι 3 χιλιάρικα τον μήνα (λέμε τώρα) και δίνω 1 χιλιάρικο σε φόρους. Κορόιδο είμαι να περιμένω τον τεμπελχανά που δεν δουλεύει ή αυτόν που έχει εισφορές μόνο 300 ευρώ γιατί δουλεύει στην οικοδομή; Αν έχεις ένα επιχείρημα, δεν μπορείς να το εφαρμόζεις επιλεκτικά.

Και επειδή έχεις μεσάνυχτα από Ευρώπη πες μου μια χώρα που δεν έχει ξενόφοβα κίνήματα.Ιταλία, Ολλανδία αντιμεταναστευτικοι νόμοι.Αγγλία οι συντηρητικοί θέλουν το ίδιο.Μέρκελ το ίδιο.Βέλγιο ας μη μιλήσουμε εκεί υπάρχουν γκετο Φλαμανδών ακόμα και οι Ρώσσοι ξυπνήσανε.Δεν είναι πολιτική η τελυταία παράγραφο διαπίστωση κάνω

Εγώ δεν μίλησα για κινήματα. Σου είπα να γνωρίσεις ανθρώπους που ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία, για να διαπιστώσεις ότι δεν είναι θέμα φυλής η συμπεριφορά. Ρατσισμός υπάρχει παντού και πάντα, ταξικός, εθνικός, μέχρι και για οπαδούς ομάδων έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια. Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να σου πει ότι διαφωνεί στο να υπάρχει ένας κάποιος έλεγχος του αριθμού των μεταναστών. Αλλά εσύ δεν το θέτεις έτσι, αρχίζεις και γενικέυεις για φυλές, συμπεριφορές κτλ. Το ότι ήρθαν πρώην φυλακισμένοι, ας πουμε, αν είναι αλήθεια, τι σημαίνει; Ότι οι Αλβανοί είναι πολύ τίμιος λαός. Γιατί τα εγκλήματα που έκαναν εδώ τα έκαναν οι έτσι κι αλλιώς φυλακισμένοι εγκληματίες και όχι ο μέσος άνθρωπος. Η ερώτησή μου πάντως είναι "έχεις περάσει πάνω από μια βδομάδα σε μια χώρα με μετανάστες δεύτερης γενιάς να δεις πώς είναι και να συγκρίνεις με τους νέους μετανάστες;".

Δημοσ.
Κάνεις λάθος τράβαγε πιο πολύ γιατί δήθεν Ελληνάρες βιάζαν μια αγωνιστριατης ζωής και κατατρεγμένη μετανάστρια.Και κανένα δεν είναι περίεργο (γαμώ τα ελληνικά) .Και δν κατάλαβα θα φάω μπαν επειδή πιστεύω ότι η κοπέλα γούσταρε που γαμιόταν?Και δε μου λες αν έβλεπες την κοπέλα σου με 3 φίλους σου να πηδιέται πως θα τη χαρακτήριζες?

ε δε θα τη συμπαθούσα πια. αλλά αν έβλεπα τη μάνα σου πχ θα έλεγα πως είναι δικαίωμά της.

ψάχνεις καθόλου να μου αποδείξεις πως ΔΕΝ ήταν βιασμός;

Δημοσ.
Ναι, επομένως, λέω, να έχουν προτεραιότητα και οι πλούσιοι. Αφού είναι θέμα φόρων, γιατί εγώ να περιμένω τον αρχίδαμο τον άνεργο για να εξεταστώ; Εγώ πληρώνομαι 3 χιλιάρικα τον μήνα (λέμε τώρα) και δίνω 1 χιλιάρικο σε φόρους. Κορόιδο είμαι να περιμένω τον τεμπελχανά που δεν δουλεύει ή αυτόν που έχει εισφορές μόνο 300 ευρώ γιατί δουλεύει στην οικοδομή; Αν έχεις ένα επιχείρημα, δεν μπορείς να το εφαρμόζεις επιλεκτικά.

Γιατί εσύ πας στα ιδιωτικά με 3000 το μήνα.Και κοίτα με τη λογική αυτή θα πρέπει και στα φανάρια επειδή έχεις porsche να παραμερίσω.:|ε δε θα το κάνω

αρχίζεις και γενικέυεις για φυλές, συμπεριφορές

Για πες μου μια γενίκευση που έκανα.

Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να σου πει ότι διαφωνεί στο να υπάρχει ένας κάποιος έλεγχος του αριθμού των μεταναστών

Αμ μπράβο εκεί το πάω.Από το 90 και μετά έχεις δει να γίνεται καμιά τέτοια κίνηση?Εγώ πάντως όχι.οι κρατούμενοι κάνουν εξεγέρσεις.γιατί δε χωράνε.Γιατί δε χωράνε?Μήπως γιατί έχουμε γεμήσει από μεταναστες?Γιατί απ οσο θυμάμαι έχουμε και υπογεννητικότητα.Αρα αυτούς που τους πιάνουμε δεν πρέπει να τους ξαποστέλνουμε?Εχουμε τους ντόπιους κλέφτες θέλουμε και εισαγόμενους?Ε τώρα που το πα αυτό έγινα ρατσιστής δλδ ποσόστωση και οι παραβάτες στη χώρα τους.

Οχι!!!Δε με ενδιαφέρει αν ήταν ή δεν ήταν ή αν εσύ θίχτηκες.Αν εσύ νομίζεις ότι το να απειλεις καποιον με ban επειδή δε συμφωνεί με εσένα ή γιατί έτσι νιώθεις πιο μάγκας και λες στη γκόμενα σου κοίτα ρίχνω και μπάνια στο insomnia θες να δεις τι μάγκα γκόμενο έχεις δε θα παίξω το παιχνίδι σου .Τουλάχιστον εγώ δν το παίζω 40αρης για να με σέβονται δήθεν

ε δε θα τη συμπαθούσα πια.

Α μόνο αυτό.Πάλι δε σε πίστεψα

Δημοσ.
Σε πίστεψα.

Μπορούμε πάντα να θυμηθούμε τα νιάτα μας. Τι λες; Να δούμε αν το Rocky Balboa έχει την ίδια γλύκα με το original.

Δλδ εμένα.Ρε μαγκες αν δε γουστάρετε τη κουβέντα μαζί μου πείτε το η καντε με ignore.Δυο ατόμα με έχουν πει μαλάκα (όχι το φιλικό) και κινδυνέυω εγώ να φάω ban.Πείτε τα μόνοι σας :twisted:Σας αφήνω

Εγώ συγκεκριμένα είπα μαλάκες αυτούς τους σπυριάριδες λιγούριδες που αντί να μιλήσουν σε μια κοπέλα ή να περιμένουν για το παρτάκι να πιάσουν τον κώλο της τελοσπάντων, έτρεχαν οι θρασύδειλοι και τους έπιαναν τον κώλο στα μουλωχτά. Εφόσον ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, πρόβλημά σου

Δημοσ.
ε δε θα τη συμπαθούσα πια. αλλά αν έβλεπα τη μάνα σου πχ θα έλεγα πως είναι δικαίωμά της.

έλα ... Και σ' έχουμε για έξυπνο παιδάκι !!!! Η εξήγηση είναι απλή :

έμεινε έγκυος η τύπα ? ΑΝ ΝΑΙ σημαίνει ότι είχε οργασμό οπότε ΔΕΝ υπήρξε θέμα βιασμού ! ΑΝ ΟΧΙ σημαίνει ότι ΔΕΝ είχε οργασμό οπότε υπήρξε θέμα βιασμού !

... ή κάτι τέτοιο...

(LOL)

Δημοσ.

ξύπνησα σήμερα το πρωί, με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, γιατί είμαι ξενύχτης, και έπρεπε να έρθω στη δουλειά, και θα έχω και αρκετή δουλειά σήμερα!

Μπήκα στο καθημερινό μου ναρκωτικό, το μπλα μπλα, να δω τι μηνύματα γράφτηκαν από χθες το απόγευμα που είχα να μπω.

Εκείνη τη στιγμή, η ζωή μου άλλαξε!

Η καρδιά μου πετάρισε!

Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος!

Ο όμνι γύρισε για τα καλά, για να μας προσφέρει τρελλές στιγμές γέλιου και χαράς!!!!

ΥΓ:όμνι, θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν όταν σε ρωτούσαν κάτι,ή σου αντέκρουαν κάτι, απαντούσες πάνω αε αυτό, και όχι σε κάτι τελείως διαφορετικό

Επίσης , καλό θα ήταν, η σύνταξή των προτάσεών σου να είναι τέτοια, που να μπορεί να μας δώσει το νόημα αυτών που προσπαθείς να γράψεις....

φιλικά...

(ααα, και φιλικά, αυτά τα nerds βλαμμένα, που έβαζαν χέρι στα κοριτσια μας όταν ήμασταν μικροί, και τα οποία από ότι βλέπω τα έχες πρότυπα και έχεις υιοθετήσει τις συμπεριφορές τους, καλό θα ήταν να τα ρωτήσεις γιατί ξαφνικά σταμάτησαν να το κάνουν...τι να φταίει, τι να φταίει?)?

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το omni είναι το avatar των συνοθυλευμένων αποδιοπομπαίων μύχιων σκέψεών μας.Είναι δηλ ένα είδος bot,πάνω στο οποίο φορτώνονται όλες οι αμαρτίες μας.

Δημοσ.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι το omni είναι το avatar των συνοθυλευμένων αποδιοπομπαίων μύχιων σκέψεών μας.Είναι δηλ ένα είδος bot,πάνω στο οποίο φορτώνονται όλες οι αμαρτίες μας.

Για αυτό και κατά βάθος τρέφω για αυτόν μια μικρή μεταφυσική συμπάθεια.

Δημοσ.
Αντρέα, απόλαυσέ το όσο προλαβαίνεις. Σε λίγες ώρες επίκειται ban, αν πρόλαβες να διαβάσεις.

ναι,το διάβασα! αλλά last time,είχα διοργανώσει διαμαρτυρία υπέρ απελευθέρωσης του όμνι, και έπειτα από απεργία πείνας 15 ημερών,ο θρυλικός όμνι επέστρεψε!!!! Ελπίζω σε παρόμοιες ενέργειες από τους φανατικούς ομνι-οπαδούς και συμ-φορουμίτες μας....

κάποιος πρέπει να το φτιάξει καλύτερα αυτό το πρόγραμμα τότε, γιατί έχει κρασάρει!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...