Προς το περιεχόμενο

remote control για pc (υπαρχει?)

jordaninio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ψάχνω ενα remote control για τον υπολογιστη μου να μπορει να ελεγχει media player και να τον κλεινει ή οτιδηποτε τελοσπάντων.....ξερετε αν υπαρχει κατι τετοιο και αν ναι απο που μπορω να το αγορασω??

ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

Φίλε μου είχα κάνει πατέντα με το remote μιας κάρτας tv που είχα και έλεγχα από μακριά το pc...δυστυχώς η κάρτα πήγε δανεική και αγύριστη και τώρα σηκώνομαι από τον καναπέ... Τώρα για εξειδικευμένο remote δεν γνωρίζω, αλλά αν ένα remote για pc μπορεί να γίνει customized, μπορείς να αλλάξεις τα assignements του κοντρόλ με keyboard shortcuts και να κάνεις τη μόντα.. θα είναι δηλαδή απλά σαν να πατάς πλήκτρα χωρίς να έχεις ποντίκι.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο την microsoft που πήγαινε μαζί με τα windows media center αλλά δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Επίσης υπάρχει το ποντίκι airspace της logitech αλλά δεν είναι το ίδιο βολικό με ένα τηλεχειριστήριο.

Δημοσ.

μπορεις αν παρεις η αν ηδη εχεις bluetooth receiver στον υπολογιστη σου να τον ελενξεις μεσω οποιοδηποτε κινητου. ακομη και το pointer του ποντικιου

Δημοσ.
μπορεις αν παρεις η αν ηδη εχεις bluetooth receiver στον υπολογιστη σου να τον ελενξεις μεσω οποιοδηποτε κινητου. ακομη και το pointer του ποντικιου

πως ακριβώς???

Δημοσ.

Ολα τα κινητα που παιρνουν java εφαρμογες μπορουν να το κανουν.. για googlaρετε το Bluetooth remote control και θα την βρειτε την εφαρμογη

P.s. το sonny ericsson εχουν και μια ενσωματωμενη τετοια εφαρμογη νομιζω.. το δικο μου παντως (w810i) την εχει οπως και αρκετα αλλα που εχω ψαξει..

Δημοσ.

Ολα τα κινητα που παιρνουν java εφαρμογες μπορουν να το κανουν.. για googlaρετε το Bluetooth remote control και θα την βρειτε την εφαρμογη

P.s. το sonny ericsson εχουν και μια ενσωματωμενη τετοια εφαρμογη νομιζω.. το δικο μου παντως (w810i) την εχει οπως και αρκετα αλλα που εχω ψαξει..

+ 1 Το είχα καταφέρει με Sony K750i (όχι πως ήταν πρακτικό αλλά έτσι για τη δοκιμή)

Δημοσ.
+ 1 Το είχα καταφέρει με Sony K750i (όχι πως ήταν πρακτικό αλλά έτσι για τη δοκιμή)

Κι ένας φίλος μου το ίδιο, αν και προσωπικά θα πρότεινα το gadgetόνι που ανέφερε ο φίλος μερικά post πιο πριν από το dealextreme και καθάρισε.

Δημοσ.

αυτο με το κινητο το εχω κανει και εγω...με bluetooth......http://cgi.ebay.ie/NEW-Wireless-IR-Windows-7-Vista-PC-MCE-Remote-Control_W0QQitemZ280481765848QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccess_RL?hash=item414e0419d8 ------> σκευτομαι να το αγορασω γιατι εχω και windows 7....λετε να κανει δουλεια??γιατι λιγο δισκολο χωρις drivers να το κανεις να δουλεψει....

EDIΤ:αγορασα αυτο------>http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230382284288 οταν το παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις...και αν δουλευει με windows 7 γιατι δεν το λεει πουθενα....σημερα λεει πως ξεκινησε απο Κινα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...