Gyrteroth Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλησπερα σας και χρονια πολλα! Εδω και μερικες μερες,εκει που δουλευει κανονικα το pc ακουγετε ενας ηχος σαν να σβηνει καποιο ανεμηστηρακι.Μετα απο κανα μισαωρο ,μια ωρα παλι το ιδια.Σαν να σβηνει καποιο ανεμηστηρακι.Πως μπορω να καταλαβω τι γινετε?Απο οτι εχω δει απο το πλαινο ολα γυρνανε κανονικα.Δεν ειμαι σιγουρος για τον ανεμηστηρα του τροφοδοτικου. Ευχαριστω!
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μήπως το pc έχει πάνω από έναν σκληρό και σταματάει κάποιος απ αυτούς (λόγω power saving);
Gyrteroth Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το pc εχει 1 σκληρο(λειτουργικο)1 για save και εναν εξωτερικο μονιμα πανω.Λες να ειναι αυτο που λες με το power saving?
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ίσως να ναι κι αυτό. Την επόμενη φορά που θα συμβεί δοκίμασε να αντιγράψεις κάτι σε όλους τους δίσκους. Αν ακουστεί κάτι να ξεκινάει μάλλον το βρήκες. Αν τελικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορείς να τ αλλάξεις απ το control panel -> power options.
Gyrteroth Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αα!Ξεχασα να αναφερω οτι αυτο,αρχισε να γινετε απο οταν εβαλα Windows 7.Πριν με τα Xp δεν γινοταν αυτο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ακριβως το ιδιο εχω παθει στο netbook μου,σβηνει σε ξεκαρφωτες στιγμες ο σκληρος χωρις να εχω αλλαξει καμια ρυθμιση!!ετσι ξαφνικα μια μερα ακουσα κ εγω κατι να σβηνει και τωρα το κανει οποτε του καπνισει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.