Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 703
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρων φαίνεται.. έχω μια απορία όμως, το macbook δουλεύει με το καπάκι κλειστό; Δεν πρέπει να παίρνει αέρα;

Δημοσ.

Δουλεύει κανονικά με το καπάκι κλειστό... αέρα δεν έπαιρνε έτσι και αλλιώς από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου

Δημοσ.
Δουλεύει κανονικά με το καπάκι κλειστό... αέρα δεν έπαιρνε έτσι και αλλιώς από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου

Ότι δουλεύει, δουλεύει. Αλλά απο το πληκτρολόγιο δεν παίρνει αέρα?

----------------

Now playing on iTunes: Code - I Hold Your Light

via FoxyTunes

Δημοσ.

Εριξα λιγο ψαξιμο και σιγουρευτικα, απο το πληκτρολογιο παιρνει αερα το macbook, για τον λογο αυτο δεν υπαρχει επιλογή να δουλευέι με κλειστο το καπακι, παντα οταν κλεινει το καπακι το macbook μπαινει σε υπνο..

αρα πως γινεται να το βαζει ο doc connector να δουλευει με το καπακι κλειστο;

Δημοσ.
Εριξα λιγο ψαξιμο και σιγουρευτικα, απο το πληκτρολογιο παιρνει αερα το macbook, για τον λογο αυτο δεν υπαρχει επιλογή να δουλευέι με κλειστο το καπακι, παντα οταν κλεινει το καπακι το macbook μπαινει σε υπνο..

Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος. Και όταν είναι συνδεδεμένο με οθόνη keyboard και mouse μπορεί να δουλέψει άψογα και με κλειστή οθόνη. (έτσι το έχω και αυτήν τη στιγμή)

Δημοσ.
Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος. Και όταν είναι συνδεδεμένο με οθόνη keyboard και mouse μπορεί να δουλέψει άψογα και με κλειστή οθόνη. (έτσι το έχω και αυτήν τη στιγμή)

Aκριβως ετσι δουλευουν και τα alluminium macbook (τουλαχιστον τα 13.3")

:)

Δημοσ.

Ακόμα και με κλειστό το καπάκι, η μικρή ποσότητα αέρα που απαιτείται μπορεί και περνάει. Το καπάκι δεν κλείνει αεροστεγώς. Ούτως ή άλλως τα κενά μεταξύ των πλήκτρων είναι κι αυτά πολύ μικρά. Δε μιλάμε για τεράστιες ποσότητες αέρα. Σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις ανοιχτό το καπάκι γιατί έτσι δεν ζεσταίνεται και η οθόνη, αλλά δεν παθαίνει και τίποτα με το καπάκι κλειστό.

Για να δουλέψει το MacBook με κλειστό καπάκι πρέπει να ισχύουν ΟΛΕΣ οι παρακάτω συνθήκες: να έχει τροφοδοσία από ρεύμα (όχι απλώς από τη μπαταρία του) και να έχεις συνδεδεμένα εξωτερική οθόνη, εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι (USB ή Bluetooth).

Δεν ξέρω για τα allu macbooks αλλα το παλιό 13άρι και το νέο λευκό αέρα παίρνει απο το πίσω μέρος.

Στο πίσω μέρος είναι η έξοδος του αέρα.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κανένα άλλο Online store απο Αγγλία ή απο Γερμανία αξιόπιστο που να έχει το MBP διαθέσιμο γιατί Ελλάδα μάλλον πάει για τέλη Μαϊου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...