billakoss Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Καλησπερα Ομαδα στο Facebook για την WaterFun http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=98453942029 Εγω ειμαι ο διαχειριστής της , ειδα οτι υπαρχου παρομια θεματα ανοιχτα ξεκλειδωτα και γι αυτο εφτιαξα και εγω Ευχαριστω
billakoss Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Opening Το Σαββάτο 29 Μαΐου , στις αρχές Μαΐου θα υπάρξει ανακοίνωση για την προσφορά για 29-30/5/2010 , ίσως θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά που θα γίνει μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου , μόνο για τα μέλη του FaceBook. Ευχαριστώ
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγω στο ισθμο της κορινθου ειχα κανει bungy jumping αραγε γινεται ακομα αυτο εκει? ποσο κοστιζει?
billakoss Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγω στο ισθμο της κορινθου ειχα κανει bungy jumpingαραγε γινεται ακομα αυτο εκει? ποσο κοστιζει? Ακυρο με το θεμα μας τελειως ---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ---------- Θέλετε να κάνετε πάρτυ γενεθλίων ή ονομαστική εορτή με τις καλύτερες τιμές για εσάς και τους καλεσμένους σας (είσοδος , φαγητό , ποτό) επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα στο facebook.Ευχαριστώ Ειδικές τιμές για Group από 20 άτομα και πάνω παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου με μήνυμα στο facebook.Ευχαριστω
V for Vagelis Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Opening Το Σαββάτο 29 Μαΐου , στις αρχές Μαΐου θα υπάρξει ανακοίνωση για την προσφορά για 29-30/5/2010 , ίσως θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά που θα γίνει μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου , μόνο για τα μέλη του FaceBook.Ευχαριστώ Για τα μέλη του insomnia τίποτα; fuck facebook
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ακυρο με το θεμα μας τελειως ενω το δικο σου που κανεις διαφημιση δεν ειναι ακυρο ε? οκ θα ανοιξω θεματα για να διαφημισω το μαγαζι που δουλευω που κανουμε παρτυ για να τραβηξω κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.