Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστω οτι ξερουμε την τιμη ζωνης.

Πως μπορουμε να υπολογισουμε την αντικειμενικη αξια ενος ακινητου με βαση την παλαιοτητα , τον οροφο , το αν ειναι υπογειο , ημιυπογειο κλπ ?

Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δες αυτό μήπως βοηθήσει.

Για σιγουριά, θα πρότεινα συμβολαιογράφο, φυσικά, αλλά οπωσδήποτε κάτι θα ζητήσει για αυτή τη δουλειά (είναι πολλές οι παράμετροι).

Δημοσ.
Δες αυτό μήπως βοηθήσει.

Για σιγουριά, θα πρότεινα συμβολαιογράφο, φυσικά, αλλά οπωσδήποτε κάτι θα ζητήσει για αυτή τη δουλειά (είναι πολλές οι παράμετροι).

Ευχαριστω αλλα δεν βρηκα κατι στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες...Ο συμβολαιογραφος ειναι γνωστη πηγη...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω επιχειρήσει, οπότε δεν ξέρω (κι εγώ στο θείο γούγλη απευθύνθηκα) αλλά αυτά δεν είναι τα έντυπα;

Δημοσ.

Γιάννη,δεν ισχύουν και τόσο οι αντικειμενικές αξίες,πια.Είναι ένα πράμα σαν τις τιμές στο σκρουτζ,ποτέ δεν είναι αντιπροσωπευτικές αλλά αυτά που θα εύχονταν να είχαν τα μαγαζιά...

Αν κάνουμε αναγωγή στην πραγματική ζωή,έχουν αυξηθεί σε δυσανάλογα με την πραγματικότητα οι αντικειμενικές αξίες,για φορομπηχτικούς λόγους (κράτος-παπατζής).Να φανταστείς το υπογειάκι της κυρούλας μου το κοστολογεί (αντικειμενικά και καλά) η εφορία γύρω στα 80.000€ (57m²),ενώ το είχε αγοράσει 24κ€ με αντικειμενική 40k€.Και πάνω εκεί χτίζεται μια άνιση φοροεισπραχτική μηχανική,συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ (τα ανταποδοτικά δημόσια τέλη φτάνουν το 120% της κατανάλωσης ρεύματος),αλλά και της ΟΥΛΕΝ (ναι,ξέρω,ΕΥΔΑΠ τη λένε,αλλά τώρα που θα την ξεπουλήσουν θα πάρει το πραγματικό της όνομα,αυτό που της δώσανε οι πρώτοι νταβατζήδες της -όλα δανεικά ήτανε τελικά...).

Συνεπώς,όπου τους πιάσεις και όπου σε πιάσουνε,δύσκολοι καιροί για πωλήσεις ακινήτων,υπάρχει υπερπληθώρα προσφορών και η αγορά (και λόγω της τεχνητής κρίσης που μαστίζει την παγκοσμιότητα),έχει κάτσει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια παρόμοια εφαρμογή έχει αναπτυχθεί στον ακόλουθο  σύνδεσμο, αν και πραγματικά δεν έχω ιδέα πως υπολογίζονται πλέον οι αντικειμενικές αξίες. Δηλαδή αν έχει αλλάξει το σύστημα υπολογισμού

Επεξ/σία από jeremy41
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...