Προς το περιεχόμενο

Δηλαση καρτοκινητων-Μεχρι ποτε?

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι ποτε ειναι να δηλωθουν τα καρτοκινητα?

Υπαρχει περιπτωση αν δε δηλωθει να σταματησει η λειτουργια του η ειναι οι γνωστες τους...ταρζανιες?

Μετα θα ειναι φορα παρτιδα σε διαφορους καταλογους οπως τα σταθερα?

Δημοσ.
Μεχρι ποτε ειναι να δηλωθουν τα καρτοκινητα?

Υπαρχει περιπτωση αν δε δηλωθει να σταματησει η λειτουργια του η ειναι οι γνωστες τους...ταρζανιες?

Μετα θα ειναι φορα παρτιδα σε διαφορους καταλογους οπως τα σταθερα?

μέχρι 31 Ιουλίου.. για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω..

Δημοσ.

Η διορία είναι μέχρι τις 30/7/10 για να δηλώσεις τα στοιχεία σου.

Αν δεν το κάνεις μέχρι αυτή την ημερομηνία από την επόμενη μέρα,

δηλαδή στις 31/7/10 δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καρτοκινητό σου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: Δήλωση Καρτοκινητών

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

βοήθεια! ξανάρχισαν τα τηλεφωνήματα στο καρτοκινητό της μητέρας μου, ότι έχει 15 μέρες περιθώριο να ξαναματαπάει σε κάποιο κατάστημα (cosmote, Γερμανό) να ξαναματαδηλώσει κάποια στοιχεία που ''λείπουν'' ... αλλά τί λείπει, το έχω δηλώσει (με παπά και με κουμπάρο :-D ) 3 φορές μέχρι τώρα! τί μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

θα σε πείραζε μια 4η φορά :P

αλλιώς πέταξε τη σιμ στο γνωστό μέρος τράβα το καζανάκι και πάρε νέο πακέτο σύνδεσης. :rolleyes:

Δημοσ.

θα σε πείραζε μια 4η φορά :P

αλλιώς πέταξε τη σιμ στο γνωστό μέρος τράβα το καζανάκι και πάρε νέο πακέτο σύνδεσης. :rolleyes:

όχι, έχω συνηθίσει πια να μαζεύω ό,τι δουλειά μπορεί να΄χω σε γερμανό και να πηγαίνω για μια δήλωση μια φορά το μήνα :devil:

Δημοσ.

όχι, έχω συνηθίσει πια να μαζεύω ό,τι δουλειά μπορεί να΄χω σε γερμανό και να πηγαίνω για μια δήλωση μια φορά το μήνα :devil:

έχω βγάλει το συμπέρασμα πως τα παιδιά που εργάζονται σε καταστήματα αυτού του είδους όλων των εταιριών ,ότι δίνουν την εντύπωση του "κάνω αγγαρεία" και όχι του επαγγελματία.

Δημοσ.

Τα αποδεικτικά ταυτοποίησης τα έχεις στα χέρια σου;!

Αν ναι, εκεί φαίνεται ποιός αριθμός έχει ταυτοποιηθεί και σε ποιά στοιχεία έχει ταυτοποιηθεί.

Αν στοιχεία και ο αριθμός που έχεις στο χαρτί συμφωνούν με τα αληθινά, τότε δεν υπάρχει θέμα.

Scripta mannent.

Δημοσ.

Το θέμα που έχει προκύψει είναι ότι τα δικαιολογητικά σας δεν έχουν σκαναριστεί-δεν τα έχουν στείλει δηλαδή τα κατά τόπους καταστήματα στα κεντρικά στην Αθήνα μέσω PC για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ταυτοποίηση γίνεται κανονικά αλλά αν το κατάστημα δεν σκανάρει τα δικαιολογητικά (ταυτότητα κ υπεύθυνη δήλωση) τότε είναι κατά κάποιο τρόπο σα να μην έγινε ποτέ!Τώρα τους βάλανε χέρι και πλέον αν δεν στείλουν τα δικαιολογητικά δεν ανοίγει το νούμερο. Οπότε όταν πας να το δηλώσεις-για τελευταία φορά εύχομαι-περίμενε να τους δεις να σκανάρουν τα δικαιολογητικά σου και μετά φύγε.

Δημοσ.

λοιπόν, επανέρχομαι γιατί ενδεχομένως να έχουν και άλλα μέλη ανάλογο πρόβλημα. ο συγκεκριμένος αριθμός είχε ξεκινήσει από άλλη εταιρία και είχε περάσει στην cosmo με φορητότητα και ΑΦΟΥ ζητήθηκαν και προσκομίστηκαν κάποια στοιχεία του κατόχου, όλα αυτά χρόνια ΠΡΙΝ ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης. κάπου εκεί πρέπει να ξεκίνησε και το μπέρδεμα, γιατί όταν, πριν ένα χρόνο περίπου, πήγαμε όλοι μαζί οικογενειακώς στον Γερμανό για να δηλώσουμε όλα μας τα καρτοκινητά και να τελειώνουμε, το συγκεκριμένο δεν δέχτηκαν να το δηλώσουν ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ είπαν ΗΔΗ ΔΗΛΩΜΕΝΟ.

μετά, στο τέλος της προθεσμίας, το καλοκαίρι που μας πέρασε, το κινητό δεχόταν καθημερινά μηνύματα της εταιρίας ότι πρέπει να δηλωθεί κλπ, στα οποία όπως ήταν λογικό εμείς δε δίναμε καμιά σημασία αφού ξέραμε ότι ήμασταν εντάξει. τελικά, μετά από επικοινωνία με cosmo πήγα εγώ η ίδια σε Γερμανό (σε άλλο νησί όπου βρισκόμουν), έδωσα φωτοτυπία της ταυτότητας, επικοινώνησα και με την cosmo και μου επιβεβαίωσαν ότι όλα ήταν οκ.

επόμενη επικοινωνία είχαμε χτες, το τηλεφώνημα από cosmo. ο Γερμανός στο νησί μου δήλωσε αδυναμία να βοηθήσει, καθώς η δήλωση του αριθμού δεν έγινε σε αυτό του το κατάστημα. η cosmo σε τηλεφωνική επικοινωνία, επέμεινε πως ο Γερμανός είναι ενήμερος και υποχρεωμένος να με εξυπηρετήσει ΕΣΤΩ και αν η δήλωση έχει γίνει σε άλλο κατάστημα. από το τηλέφωνο όμως δεν ήταν σε θέση να με βοηθήσει σε τίποτα, ούτε δλδ να μου πει ποιο είναι το πρόβλημα, ούτε και σε ποιο κατάστημα είχε γίνει η ΠΡΩΤΗ δήλωση (πράγμα που μου συνέστησαν στον Γερμανό). κάπου εκεί απελπίστηκα ότι θα βγάλω άκρη.

τελικά είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην cosmo της περιοχής μου. εκεί, αφού ειρωνεύτηκαν λίγο τη συμπεριφορά του Γερμανού, κόλλησαν στο ίδιο σημείο με εκείνους (δλδ πού είχε γίνει το αρχικό λάθος). τους είπα αυτό που μου είπαν από το τηλέφωνο, δλδ να απευθυνθούν εκείνοι τηλεφωνικά στο τμήμα εγγραφών, πράγμα που έκαναν και με κάποιες οδηγίες από εκεί το θέμα λύθηκε, η αίτηση ξανατυπώθηκε και η φωτοτυπία ξανασκαναρίστηκε και έφυγε!

ραντεβού σε 6 μήνες για την επόμενη δήλωση :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...