xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεια σας.Έχω αυτό εδώ το μηχάνημα http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01125222&tmp_track_link=ot_faqs/top_issues/en_gr/c01125222/loc:2&lc=en&dlc=el&cc=gr&lang=el&product=3542411 .Και είναι έτσι 3χρόνια που το έχω πάρει,χωρίς να αλλάξω κάτι.Θέλω να αλλάξω πάνω ram και vga ..Έχω στα υπόψιν μου,κάτι ddr2 στα 667mhz να το πάω μέχρι 6gb και να περάσω τα win7 64bit .Άλλωστε δεν παίρνει πιο πάνω,σωστά;Μέχρι 8 πάει. Στο θέμα που κολάω πιο πολύ είναι,για την vga με τι κούμπωμα πρέπει να πάρω;Αν και σκεφτόμουν να μην δώσω πολλά για vga υπολόγιζα μέχρι 100€,είπα να πάω στα 200€,μια και καλή. Τί έχετε να προτείνετε σε nvidia;Και στα 100 που λέει ο λόγος να βρούμε δεν θα με χαλούσε. Φυσικά να την μπορεί η μητρική μου πάντα.Γιατί δεν θέλω να κάνω σε όλο το σύστημα αναβάθμιση.
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 αρχικά τον ανοίγεις βγάζεις όλη την σκόνη αν έχει κτλ.. (δεν ξέρω σε τι κατάσταση τον έχεις γιαυτο το λέω) κοιτάς μήπως μπορείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή στα 3ghz.. μέχρι εκεί πάει.. και αν χρειάζεται του προσθέτεις μια ψύκτρα. θα σου δώσει λίγο την αίσθηση της βελτίωσης.. με 2 gb ram ακόμα θα είσαι οκ.. γιατι να πας στα 6? εκτώς και αν τα χρειάζεσαι για κάτι. για κάρτα γραφικών εγώ θα σου πώ μόνο αν βρείς κάτι μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.. αλλιώς έτσι που είναι η κατάσταση δεν αξίζει να πάρεις τίποτα
ocSe7en Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Συμφωνώ με τον Luciddream. 2GB RAM ακόμα βάλε και θα είσαι εντάξει. Για VGA μάλλον θα έχεις πρόβλημα με την τροφοδοσία της. Για άνοιξε και πες μας πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό γιατί δεν το βρίσκω. Η 8500GT που έχεις αυτή τη στιγμή καταναλώνει 27W σε full load. Αν πας σε κάποια ATI 5770 καταναλώνει 100W. Ερ: Θα αντέχει το PSU; Απ: Χλωμό.
letni Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Θα συμφωνησω με τους προαναφερθεντες. Το μονο που μπορεις να αναβαθμισεις ειναι η ram και τιποτα αλλο κ με αλλα 2GB θα εισαι μια χαρα. Οσο για το overclocking δεν νομιζω η μητρικη σου να εχει δυνατοτητες αλλα ουτε με 300W τροφοδοτικο να κανεις τιποτα απο επαρκεια κ σταθεροτητα... Μαζεψε λεφτα για ολικη αναβαθμιση,διαφορετικα κοιτα για μεταχειρισμενα σε καμια αγγελια. Δες και εδω πιστευω τα δινει σε πολυ καλη τιμη ολα αυτα. Ρωτα αν τα δινει και ξεχωριστα τα κομματια.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μα δεν θέλω να κάνω o/c ραμ και κάρτα γραφικών θέλω να αλλάξω! Εντάξει μωρέ το είχα ανοίξει πριν 2 μήνες το κουτί,να το καθαρίσω...πολύ σκόνη απλά. Θα το ανοίξω αν είναι το βραδάκι,να σας πω τί τροφοδοτικό φοράει..Αν και λόγο του 4τραπύρινου θέλω να πιστεύω ότι θα έχει κανά 450ρι.. Για κάρτα γραφικών,μην τρελαίνεστε δεν θέλω κάνα θηρίο ! Απλά ήθελα την ραμ,θα είναι χρήσιμη για αργότερα..Γιατί δεν θα μπορώ να βρω ντιμάκια ddr2.. Το βράδυ θα σας πω,και το τροφοδοτικό,απλά πείτε μου τί άλλο να δω,μην το ανοίγουμε συνέχεια.. Το είδα αυτό με το psu του pc μου,αλλά ας δούμε και μεις από μέσα.. Πάντως είναι τρελά αθόρυβο pc.. Για πόσα watt τροφοδοτικό λέμε; 700 είναι καλά;
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Παιδιά να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν προτείνουμε κάτι σε κάποιον. Mιά χαρά αναβαθμίσιμο είναι το πισάκι μη τρελαθούμε τώρα. Απλά θα πρέπει να βάλει κάτι λίγα παραπάνω απο 200 ευρώ. Η μητρική σου φίλε μου είναι αυτή: http:// http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=us&docname=c01077641&dlc=en Υποστηρίζει μνήμες DDR2 εώς 8GB σε συχνότητες 667 και 800mhz Τσέκαρε τι μνήμες έχει απο τη μάνα του για να πάρεις άλλο ένα σετάκι ίδιες. Αν έχει ήδη 2x1GB στα 667 τότε προχωράς ώς εξής: Αν και για μένα ακόμα καλύτερα να βγάλεις και να πουλήσεις τις δικές του μνήμες και να πάρεις κατευθείαν αυτές: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-Ddr2-2Gb-Dimm-800-JM800QLU-2G.htm X 2 για να έχεις 4GB ίδιες μνήμες. Εννοείται ότι και την κάρτα και το τροφοδοτικό που έχεις τώρα θα τα πουλήσεις επίσης και θα πάρεις μερικά ψιλά για να είσαι στα 200 ευρώ περίπου που διαθέτεις. Πίστεψέ με μιά χαρά θα είναι το πισάκι, θα κάνεις τη δουλειά σου άνετα και θα παίζεις ότι θέλεις απο τα νέα games με κάποιες παραχωρήσεις στην ανάλυση μόνο σε ορισμένα απο αυτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μάλιστα..Πάμε για αλλαγή τροφοδοτικού.Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνω 500ρι αν είναι.Άλλη vga δεν παίζει;Εαν πάρω 2gb απευθείας και τα βάλω πάνω; Τί κουμπώματα για κάρτες γραφικών υπάρχουν πια; Βασικά σε ποιόν να τα πουλήσω αυτά τα εξαρτήματα;
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μάλιστα..Πάμε για αλλαγή τροφοδοτικού.Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνω 500ρι αν είναι.Άλλη vga δεν παίζει;Εαν πάρω 2gb απευθείας και τα βάλω πάνω; Τί κουμπώματα για κάρτες γραφικών υπάρχουν πια; Βασικά σε ποιόν να τα πουλήσω αυτά τα εξαρτήματα;
nikolakisgk Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Άμα θες να πουλήσεις κάτι υπάρχει ένα forum στο Insomnia http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 Για κάρτα γραφικών μπορείς να βάλεις μόνο pci express μια και μόνο τέτοιες υποστηρίζει η μητρική σου.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ,θα βάλω εκεί πέρα για τν 8500,αλλά τί τιμή να πιάσει; Επίσης το άλλο με το κούμπωμα της κάρτας γραφικών;Πρέπει να είναι pci-e 2;
vasilisga Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ,θα βάλω εκεί πέρα για τν 8500,αλλά τί τιμή να πιάσει; κανενα 20αρι...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 κανενα 20αρι... από το τίποτα κάτι θα είναι.. Είδα όμως ότι έχω pci-e 1.0 και οι κάρτες είναι pci-e2.0 ,θα παίζει πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.