Προς το περιεχόμενο

Αγορά κιθάρας για αρχάριο

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Είμαι παντελώς άσχετος από κιθάρα (και γενικώς μουσικά όργανα) αλλά θέλω να μάθω να παίζω ηλεκτρική κιθάρα. Οπότε (προφανώς) χρειάζομαι μια κιθάρα και με λίγο ψάξιμο έμαθα ότι χρειάζομαι και έναν ενισχυτή. Οπότε λέω για αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/Stagg-Surfstar-electric-guitar-amplifier-pack-Black_W0QQitemZ140400099904QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item20b07f8240

Το ξέρω ότι μια καλή ηλεκτρική κιθάρα κοστίζει τουλάχιστον 500+ Ευρώ αλλά εδώ μιλάμε για έναν αρχάριο που θέλει να μάθει να παίζει τα βασικά άντε και κανένα τραγουδάκι και μετά βλέπουμε.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Γράψου σε ένα ωδείο, τον πρώτο καιρό θα σου δίνουν εκεί κιθάρα...ύστερα από λίγο διάστημα σαφώς και θα αγορασεις δική σου μια κλασσική για εξάσκηση στο σπίτι η οποία είναι και πολύ βασική. Μέτα αγοράζεις και μια ηλεκτρική ίσως μια φτηνή επιλογή θα ήταν Tenson η Bullet...

Δημοσ.

Το σημαντικό είναι να σκεφτείς πόσο σοβαρά θέλεις να ασχοληθείς με την κιθάρα. Αν την γουστάρεις και έχεις όρεξη να μάθεις (που σημαίνει μελέτη πάνω σε τεχνικές και κομμάτια) θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάπως καλή κιθάρα για να την αγαπήσεις ευκολότερα (καλύτερος ήχος, πιο άνετο παίξιμο).Αλλά επειδή έχεις να δώσεις και χρήματα για ενισχυτή, θ' ανεβεί πολύ το ποσό.. Γι'αυτό το ιδανικότερο είναι να ξεκινήσει κάποιος με κλασσική να μάθει τα βασικά και έπειτα, αν έχει αποφασίσει να ασχοληθεί να αγοράσει ηλεκτρική.:rolleyes:

Δημοσ.

Κοιτα σε αυτη τη σελιδα για κιθαρες και ενισχυτες http://forum.kithara.gr/index.php?topic=77554.0

Σε αυτο το site θα βρεις γενικα πολλες πληροφοριες για την κιθαρα.

Παντως αν θες να παιζεις rock, metal, blues και αλλα τετοια μη ξεκινισεις κλασσικη γιατι θα την βαρεθεις και θα το παρατησεις το αθλημα. Παρε μια ωραια ηλεκτρικη απο αυτες που ειναι στο λινκ οι οποιες ειναι και καλες για τα λεφτα τους παρεα με εναν ενισχυτη( μη τον αμελισεις και δωσεις πολυ λιγα λεφτα γιατι ο ενισχυτης αποτελει το 50-60% του ηχου που θα εχεις) και θα εισαι μια χαρα.

Συμβουλη μου παντως ειναι να κανεις και καποια μαθηματα με δασκαλο για να παρεις καποια πατηματα

Δημοσ.

φιλε ψαχνεισ μια καλη κιθαρα η κατι απλο

---------- Προσθήκη στις 18:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:30 ----------

Γεια χαρά!

Είμαι παντελώς άσχετος από κιθάρα (και γενικώς μουσικά όργανα) αλλά θέλω να μάθω να παίζω ηλεκτρική κιθάρα. Οπότε (προφανώς) χρειάζομαι μια κιθάρα και με λίγο ψάξιμο έμαθα ότι χρειάζομαι και έναν ενισχυτή. Οπότε λέω για αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/Stagg-Surfstar-electric-guitar-amplifier-pack-Black_W0QQitemZ140400099904QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item20b07f8240

Το ξέρω ότι μια καλή ηλεκτρική κιθάρα κοστίζει τουλάχιστον 500+ Ευρώ αλλά εδώ μιλάμε για έναν αρχάριο που θέλει να μάθει να παίζει τα βασικά άντε και κανένα τραγουδάκι και μετά βλέπουμε.

Τι λέτε?

μεγαλε αμα ψαχνεισ για κιθαρα εκτοσ απο τον νακα που μπορεισ να βρεισ κατι υπαρρχει και ενα γερμανικο σαιτ το θομαν ψαξε λιγο και θα το βρεισ

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:33 ----------

παιδιαθα παει κανεισ στουσ σκορπιονσ καλα ε πηρα το καινουριο δισκο και ειναι και ..........

Δημοσ.

Το ξέρω ότι φταίνε τα greekilsh αλλά από πάνω ακριβώς είναι το σίγμα που χρειαζόμαστε...όχι τίποτα άλλο μου έφυγαν τα μάτια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...