dimitrisak Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Λοιπον παιδια φτιαχνω ενα netbook μιας φιλης εκανα format με usb ολα comple...εβαλα προγραμματακια μια χαρα....παω να βαλω το office και μου λεει πως προστατευμενα αρχεια των windows δεν μπορουν να ενημερωθουν....και κλεινει η εγκατασταση...αυτη η κοπελα χρισημοποιει office για την δουλεια της οποτε ενα πολυ σημαντικο....τα windows ειναι αυτα που εχω βαλει και στο δικο μου pc(desktop) και το office μπαινει κανονικα στο pc μου...το netbook ειναι ενα Αsus eee 900...Βοηθεια παρακαλω.... Ευχαριστω...
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κανε την εγκατάσταση με δικαιώματα διαχειριστή.
dimitrisak Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 με δικαιωματα διαχειριστη την κανω και μου βγαζει αυτο...
dimitrisak Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 τι εγινε ρε παιδια κανεις δεν ξερει?
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τώρα μαντεύω άσχημα... αλλά μου έχει τύχη να κάνω εγκατάσταση win7 να μου βγάζει τέτοια προβλήματα με τα δικαιώματα,και επειδή τα πήρα στο κρανίο έκανα ξανά την ίδια εγκατάσταση (όλα ίδια) και έπειτα δεν είχε προβλήματα. Ενδέχεται καμιά φορά απλά να μην "κάθεται" σωστά το λειτουργικό?τη να πω.
dimitrisak Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εννοεις ξανα format και παλι...φιλε μου το εκανα και αυτο αλλα τα ιδια...και εχω τα ιδια windows και εγω και το office μεσα κανονικα...
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 για αρχή βάλε Openoffice μέχρι να βρεις την λύση για να μπορεί να κάνει την δουλειά της. τώρα ως προς το πρόβλημα τσέκαρε το παρακάτω: http://forums.techarena.in/office-setup/627360.htm 1. From Windows install disk, or c:\i386 that may have been set up in an OEM install, open (Double click) on the FP40EXT.CAB file. It should open. 2. find fp4autl.dll in the list 3. double click and select extract to c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin 4. Restart the 2007 office install (αν δεν το βρίσκεις ψάξε στο net για το dll)
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Η μονη άλλη λύση είναι να πας σε κάθε φάκελο και υποφάκελο στο οποιο γραφει η εγκατάσταση του office για να αλλάξεις τα δικαιώματα.
dimitrisak Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 για αρχή βάλε Openoffice μέχρι να βρεις την λύση για να μπορεί να κάνει την δουλειά της. τώρα ως προς το πρόβλημα τσέκαρε το παρακάτω: http://forums.techarena.in/office-setup/627360.htm 1. From Windows install disk, or c:\i386 that may have been set up in an OEM install, open (Double click) on the FP40EXT.CAB file. It should open. 2. find fp4autl.dll in the list 3. double click and select extract to c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin 4. Restart the 2007 office install (αν δεν το βρίσκεις ψάξε στο net για το dll) φιλε χιλια ευχαριστω...αυτη ηταν η λυση μου...ευχαριστω παρα πολυ....:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.