paranoid_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Παιδια προσπαθω να κανω format σε ενα laptop μου και ενω εχω ηδη κανει σε 1 desktop και ενα αλλο laptop.Στο συγκεκριμενο(μαρκας Hp) εχω προβλημα. Βαζω το cd κανω install now και μετα εκει που βγαζει το παραθυρο για να επιλεξεις του διαθεσιμους δισκους για φορματ δεν μ βγαζει κανεναν δισκο και ζηταει να ψαξω για drivers.Μηπως ξερει κανενας πως μπορω να το διορθωσω το προβλημα?
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ψάξε τα driver του laptop,αυτά που είναι για τον controller του σκληρού,αποσυμπίεσε τα και γράψτα σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθηκεύσεις,εκεί που ρωτάει για τον δίσκο έχει να διαλέξεις και να φορτώσεις driver,φόρτωσε τα και είσαι ok.
paranoid_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εχω αυτο το λαπτοπ http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=1842155&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&tmp_track_link=ot_we/prodlink/en_us/1842155/loc:0&cc=us και στο section με τα drivers δεν εχει μεσα windows 7 μηπως ξερεις εσυ ποια drivers θα χρειαστω?
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κατέβασε αυτά για vista,αν δεν περαστούν κατευθείαν τρέξε τα με την υποστήριξη συμβατότητας(η όπως λέγεται).
sotos81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Για ριξε μια ματια εδω!Κατεβασε και κανε αυτο που σου λεει ο the elf!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.