sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πολυ καλησπερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα desktop λιγο παλιο στο οποιο αρχικα ειχα εναν σκληρο δισκο ο οποιος ηταν 20gb και επειδη φυσικα δεν μου εφτανε για την δουλεια μου (οχι πολλα,πολλα μην φανταστειτε) ειπα να του βαλω εναν δευτερο.Του εβαλα λοιπον τον 2ο δισκο και ολα καλα.Μετα απο ενα format ομως ενω μεσα στο bios και στο pc wizard που δοκιμασα τον βλεπει κανονικα τον 2ο δισκο οταν μπαινω (Εναρξη-Υπολογιστης) δεν μου τον εμφανιζει και μου δειχνει μονο τον 1ο δλδ αυτον με τα 20 gb.Μηπως γνωριζει καποιος γιατι σημβαινει αυτο?Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μάλλον πρόβλημα διαμόρφωσης,όταν λες format? πέρασες windows?μήπως κατά την εγκατάσταση έσβησες κάποια partition? μήπως έσβησες το κεντρικό partition του δεύτερου σκληρού? ίσος εδώ βρείς αυτό που ψάχνεις. http://support.microsoft.com/kb/313348/el
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μάλλον πρόβλημα διαμόρφωσης,όταν λες format? πέρασες windows?μήπως κατά την εγκατάσταση έσβησες κάποια partition? μήπως έσβησες το κεντρικό partition του δεύτερου σκληρού?ίσος εδώ βρείς αυτό που ψάχνεις. http://support.microsoft.com/kb/313348/el Στο format δεν πειραξα καθολου τον 2ο δισκο οτι εκανα το εκανα στον 1ο.Περασα windows xp αλλα και καποια στιγμη που του δοκιμασα windows 7 starter το ιδιο αποτελεσμα ειχα.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεξί στο "υπολογιστής"/διαχείριση/διαχείριση δίσκων, και λογικά θα τον δεις κάπου εκεί, και αν τυχόν δεν έχει γράμμα (D:, E: κτλ), όρισέ του ένα. Αν δεν είναι αυτό το θέμα, πρόσεξε (ειδικά αν είναι SATA), μην κάνεις καμμιά μετατροπή από "Δυναμικό" σε "Βασικό" και χάσεις πιθανά αρχεία που έχεις μέσα. ΑΝ πάλι δεν έχεις αρχεία, καν' το.
mvaggel Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μάλλον ο 2ος δίσκος είναι dynamic. Πάνε εκεί που λέει ο washcloud και με δεξί κλικ στο δίσκο θα βρεις κάποιο "import foreign disk" ή κάπως έτσι. Κάντο και είσαι ΟΚ.
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεξί στο "υπολογιστής"/διαχείριση/διαχείριση δίσκων, και λογικά θα τον δεις κάπου εκεί, και αν τυχόν δεν έχει γράμμα (D:, E: κτλ), όρισέ του ένα. Αν δεν είναι αυτό το θέμα, πρόσεξε (ειδικά αν είναι SATA), μην κάνεις καμμιά μετατροπή από "Δυναμικό" σε "Βασικό" και χάσεις πιθανά αρχεία που έχεις μέσα. ΑΝ πάλι δεν έχεις αρχεία, καν' το. Ειχες δικιο φιλε μου.Στην διαχειριση δισκων μου ελεγε οτι δεν ειχε εκχωρηθει και δεν ειχε και γραμμα.Του εκανα διαμορφωση του εδωσα και (G) και ολα ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.