playlandos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Έχω ένα dvd απο το βίντεο club και μέσα έχει .vob και .ifo αρχεία και όλα αυτά εγώ θέλω να τα κάνω σε .avi για να μπορέσω να την ανεβάσω , αλλά δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα θέλει και τα λοιπά ποιός μπορεί να βοηθήσει; Συγκεκριμένα βρήκα το AutoGK αλλά όταν πατάω 'Add job' το .ifo αρχείο που έβαλα και κάνω όλες τις διαδικασίες πατάω .start και δεν κάνει τίποτα.... ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Μου βγάζει το εξής πρόβλημα: AVISYNTH open failure: Resize: Source image too small for the resize method. Width=2 , Support=3
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μάλλον ανοίγεις λάθος .ifo πρόσεχε πάνω να σου βγάζει την διάρκεια τις ταινίας.
playlandos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μάλλον ανοίγεις λάθος .ifo πρόσεχε πάνω να σου βγάζει την διάρκεια τις ταινίας. Τι εννοείς;; ποιό είναι το σωστό;
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Φόρτωνε ένα μετά το άλλο μέχρι να βρεις αυτό που αντίστοιχη στην διάρκεια της ταινίας.
avraam5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αντι να επιλεξεις το αρχειο .ifo ,επελεξε το αρχειο .vob
playlandos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Και κάτι ακόμη , είδα ότι η ταινία στην αρχή όταν την ανοίγεις έχει να επιλέξεις γλώσσες που θα μιλάνε εγώ θέλω τα Ελληνικά αλλά όταν κάνω την διαδικασία μέσα στο avi θα είναι Ελληνικά ή κάποια άλλη γλώσσα;
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Η γλώσσα θα είναι αυτή που θα επιλέξεις στο step2:Audio tracks.
noname2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Έχω ένα dvd απο το βίντεο club και μέσα έχει .vob και .ifo αρχεία και όλα αυτά εγώ θέλω να τα κάνω σε .avi για να μπορέσω να την ανεβάσω , αλλά δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα θέλει και τα λοιπά ποιός μπορεί να βοηθήσει; Συγκεκριμένα βρήκα το AutoGK αλλά όταν πατάω 'Add job' το .ifo αρχείο που έβαλα και κάνω όλες τις διαδικασίες πατάω .start και δεν κάνει τίποτα.... ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Μου βγάζει το εξής πρόβλημα: AVISYNTH open failure: Resize: Source image too small for the resize method. Width=2 , Support=3 Koίτα,ίσως το AutoGk προαπαιτεί την ύπαρξη συγκεκριμμένου ripαρίσματος (ifo mode).Κοίτα στις επιλογές του DVDDecrypter πως το έχεις να αποθηκεύεται και μετά διόρθωσέ το.
playlandos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ωραία το .ifo το βρήκα αλλά στο step 2 μου έχει κενό.... γιατί; Δοκίμασα και το AVS Video converter και δούλεψε αλλά το θέμα είναι πως βάζω τον Ελληνικό ήχο;;;;
playlandos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το έβαλες στο σκληρό σε ifo mode; Δεν σε πιάνω
noname2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.