Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή .vob σε .avi

playlandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα dvd απο το βίντεο club και μέσα έχει .vob και .ifo αρχεία και όλα αυτά εγώ θέλω να τα κάνω σε .avi για να μπορέσω να την ανεβάσω , αλλά δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα θέλει και τα λοιπά ποιός μπορεί να βοηθήσει;

Συγκεκριμένα βρήκα το AutoGK αλλά όταν πατάω 'Add job' το .ifo αρχείο που έβαλα και κάνω όλες τις διαδικασίες πατάω .start και δεν κάνει τίποτα....:shifty:

---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

Μου βγάζει το εξής πρόβλημα:

AVISYNTH open failure:

Resize: Source image too small for the resize method. Width=2 , Support=3

Δημοσ.
Μάλλον ανοίγεις λάθος .ifo πρόσεχε πάνω να σου βγάζει την διάρκεια τις ταινίας.

Τι εννοείς;; ποιό είναι το σωστό;

Δημοσ.

Και κάτι ακόμη , είδα ότι η ταινία στην αρχή όταν την ανοίγεις έχει να επιλέξεις γλώσσες που θα μιλάνε εγώ θέλω τα Ελληνικά αλλά όταν κάνω την διαδικασία μέσα στο avi θα είναι Ελληνικά ή κάποια άλλη γλώσσα;

Δημοσ.
Έχω ένα dvd απο το βίντεο club και μέσα έχει .vob και .ifo αρχεία και όλα αυτά εγώ θέλω να τα κάνω σε .avi για να μπορέσω να την ανεβάσω , αλλά δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα θέλει και τα λοιπά ποιός μπορεί να βοηθήσει;

Συγκεκριμένα βρήκα το AutoGK αλλά όταν πατάω 'Add job' το .ifo αρχείο που έβαλα και κάνω όλες τις διαδικασίες πατάω .start και δεν κάνει τίποτα....:shifty:

---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

Μου βγάζει το εξής πρόβλημα:

AVISYNTH open failure:

Resize: Source image too small for the resize method. Width=2 , Support=3

Koίτα,ίσως το AutoGk προαπαιτεί την ύπαρξη συγκεκριμμένου ripαρίσματος (ifo mode).Κοίτα στις επιλογές του DVDDecrypter πως το έχεις να αποθηκεύεται και μετά διόρθωσέ το.

Δημοσ.

Ωραία το .ifo το βρήκα αλλά στο step 2 μου έχει κενό.... γιατί;

Δοκίμασα και το AVS Video converter

και δούλεψε αλλά το θέμα είναι πως βάζω τον Ελληνικό ήχο;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...