Προς το περιεχόμενο

Η Dell ανακοίνωσε δύο οθόνες Full HD IPS


Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε μπορω να κατανοησω αν υπαρχει διαφορα .

εφτιαξα μια καταμαυρη εικονα στην ζωγραφικη με αναλυση 1920x1080 και την εβαλα φοντο και εχω την εντυπωση οτι κατω αριστερα πανω απο την εναρξη υπαρχει μια περιοχη οπου ειναι πιο ξεθωριασμενο το μαυρο οπως κοιταω ακριβως ισια την οθονη και οχι πηγαινοντας ειτε αριστερα ειτε δεξια . εκτος και αν ειναι ιδεα μου και ψαχνω υποσυνειδητα να βρω ατελεια στην οθονη .

δοκιμασα και ολα τα preset modes . εγω το εχω costum me RGB 99 95 98 αντιστοιχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν το παμε ετσι μπορω να πω πως οντως το εχω και εγω αυτο !!! τωρα αν ειναι καλο η κακο δε ξερω και σε τι οφειλεται η τι προβλημα θα μου δημιουργησει και που !!! αρχισε να μου φαινεται μικρη πια η οθονη μου :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μαύρο φόντο γίνεται εύκολα αντιληπτό το tinting.

 

Επίσης έχεις παρατηρήσει μήπως η αριστερή πλευρά είναι ελαφρώς πιο σκοτεινή απ' τη δεξιά;

 

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα αγόρασα κι εγω μια dell u2311 για να αντικαταστησει το tn panel μου (πολυ αξιολογο κι αυτο, αλλα ηθελα κατι αληθινα ξεκουραστο για office-web).

2 λογια για το μονιτορ, αν κι εχουν γραφτει παρα πολλα.

Ειναι ο,τι καλυτερο στην τιμη του (235 αγορα σημερα). Τελεια και παυλα.

Πραγματικα καλα χρωματα και γενικα το μονιτορ σου φωναζει πως αν θελεις να κανεις δουλεια, αυτο θα ειναι εδω να στην κανει οσο πιο ξεκουραστα γινεται.

2 παρατηρησεις:

- Εχει και το δικο μου μονιτορ τη γνωστη ανομοιομορφια στην εικονα. Δηλαδη το αριστερο μερος του (σχεδον ολη η επιφανεια απο τη μεση και αριστερα) ειναι πιο "σκοτεινη" απο τη δεξια και μαλιστα εχει μια πολυ απαλη αποχρωση του ροζ. Ειναι 100% οπως περιγραφω, οχι εντονο, αλλα υφισταται.

- Το tinting ειναι εκει και φαινεται ακομα και σε μικρες γωνιες, αλλα φυσικα μονο σε μαυρο φοντο, οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθω.

To light bleeding κι αυτο υπαρκτο, αλλα σε ανεκτα επιπεδα.

- Δε φαινεται να εχει καποιο αλλο defect (καμενο πιξελ π.χ.).

Οποτε με αυτα τα δεδομενα τι λετε να κανω? Εχει νοημα να κανω κινηση για αλλαγη η ειναι δεδομενο το colour variation? Ειναι σαφης η αποκλιση του λευκου απο τα αριστερα προς τα δεξια και σιγουρα κατι τετοιο δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο (μονο αυτο με προβληματιζει, ολα τα υπολοιπα απλα δεν τα παρατηρεις σε καθημερινη χρηση).

Τι λετε?

Υ.Γ. Το dell ειναι παραγωγης Ιουλιου και rev 01...

Υ.Γ. 2 Και σε μενα ελειπε το καλωδιο τροφοδοσιας, κι αν σε αυτο προσθεσεις και την ελλειψη hdmi (αληθεια, γιατι ρε παιδια) με εκανε να δωσω αλλα 25 ευρω σε καλωδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι θέμα τύχης, αν και μέχρι στιγμής απ' ό,τι έχω διαβάσει, δύσκολο έως πολύ δύσκολο να πετύχεις το καλύτερο δυνατό. Συνήθως όλο και κάτι παρουσιάζει κάθε νέα άφιξη.

 

Το θετικό είναι ότι δε χρειάζεται να αποχωριστείς αυτήν που ήδη έχεις και να περιμένεις έως ότου σου φέρουν την καινούρια (έστω και μια μέρα), αλλά σου φέρνουν την καινούρια και σου παίρνουν την παλιά, χωρίς πολλά-πολλά.

Αυτό γίνεται σίγουρα στο εξωτερικό, φαντάζομαι (και ελπίζω) πως το ίδιο ισχύει και για το ελλαδιστάν.

 

Οπότε είναι θέμα διάθεσης να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Αν δεν ήμουν επαρχία αυτόν τον καιρό λογικά θα κυνηγούσα το καλύτερο δυνατό, έτσι κι αλλιώς σπίτι σου έρχονται, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο πέρα από κάποια τηλέφωνα/emails. Προς το παρόν όμως δε θ' ασχοληθώ διότι δε με παίρνει :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα εχει νοημα να μπω στη διαδικασια να δωσω ενα ολοκαινουριο μονιτορ για να παρω ενα refurbished (υποθετω οτι τετοια θα φερνουν), το οποια πολυ πιθανο να εχει τα ιδια θεματα (και να προικωθω και κανα... καμενο πιξελ)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει νόημα απ' τη στιγμή που κυνηγάς το καλύτερο δυνατό και που δεν υπάρχει περιορισμός επιστροφών, αν και κάπου διάβασα (στο hardforum θαρρώ) ότι πλέον η Dell δεν αλλάζει monitor λόγω tinting. Δε γνωρίζω αν ισχύει όμως.

Για καμμένα/κολλημένα/αδρανή pixels, δεν τίθεται θέμα, γίνεται αλλαγή επί τόπου.

 

Και ναι, μπορεί να είναι refurbished στις περισσότερες των περιπτώσεων (αν όχι σε όλες), αλλά κάποιος θα προτιμήσει refurbished προϊόν που αγγίζει το ιδανικό σε σχέση με καινούριο που παρουσιάζει κάποια issues.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ, πραγματικα δεν ξερω. Θα την κρατησω ετσι λιγες μερες και θα δω πως θα κινηθω.

Κατα πασα πιθανοτητα παντως δε θα κανω καποια κινηση, εκτος αν παρουσιασει και τιποτα αλλο στο μελλον, κι ο λογος ειναι πως η ελαχιστη χρωματικη ανομοιομορφια ειναι απλα δεδομενη και δεν θελω ευκολα να δωσω το ολοκαινουριο μονιτορ μου για ενα refurbished (κι επειδη εχω και... παραδοση στα καμενα πιξελς κατι μου λεει πως το επομενο σιγουρα θα εχει)...

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Καποιος αλλος που να εχει μπει στη διαδικασια αλλαγων?

Υ.Γ. Επειδη αναφερθηκε κατι για drivers, με μια απλη αναζητηση οδηγων απο το ιδιο το εργαλειο των Windows 7 τους εντοπισε αμεσα (ισως η μοναδικη φορα που το ειδα να συμβαινει τοσο γρηγορα κι απλα). Βεβαια δεν αλλαξε κατι (επαιζε μια χαρα και με τους generic) αλλα ετσι για να εχουμε να λεμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν την τσέκαρα όπως είπα και σε σκοτεινό δωμάτιο.

Backlight bleeding καθόλου

tinting πάνω δεξιά και κάτω αριστερά έχει λίγο κιτρινάκι και κάτω δεξιά λίγο μωβ, είναι όπως στο βίντεο ακριβώς στο 5:15.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχετε παρατηρήσει πρόβλημα αστάθειας στην οθόνη; Τι εννοώ: Επειδή το γραφείο μου είναι αρκετά μεγάλο, άρα και λίγο ασταθές (κουνιέται λίγο αριστερά δεξιά), όταν το τραντάζω κουνιέται και η οθόνη αριστερά δεξιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμ.. ίσα-ίσα που θα έλεγα το αντίθετο, τουλάχιστον συγκριτικά με οθόνες (βάσεις δηλαδή) της Samsung με τις οποίες έχω δουλέψει.

 

Η βάση της U2311H και οι βάσεις μερικών ΕΙΖΟ που είχα, είναι μακράν οι πιο σταθερές που έχω δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...