Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σκηνή με τον Γουόλτερ και τον μπατζανάκη του στο δωμάτιο, ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ένιωθα λες και ήμουν εγώ εκεί. Και όταν πετάξαν και το W.W έφαγα τα νύχια μου.

"you got me" mrgreen.png

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όντως πολύ ένταση στην συγκεκριμένη σκηνή.

Νομίζω ότι αφήνει και ένα υπονοούμενο ότι ο Hank έστω και φευγαλέα υποψιάστηκε τον Walt -που πριν λίγο και από το πουθενά προέκυψε μεγάλος τζογαδόρος. (Αν βέβαια δεν έλεγε το "Walter White" θα αντιδρούσε όλο το κοινό της σειράς) αλλά το είπε και το άφησε χωρίς να προσθέσει κάτι στις γραμμές του "πλάκα κάνω" -που θα έκανε ο "παλιός" Hank.

Είχα εν τω μεταξύ δει πρόσφατα το επεισόδιο της 3ης season που γνωρίζεται o Gale με τον Walt και οπότε κατάλαβα γρήγορα που το πηγαίνανε στη σκηνή αυτή με το W.W., αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ έξυπνο που ήρθε εκείνη η σκηνή να χρησιμοποιηθεί και να κολλήσει με αυτόν τον τρόπο στη νέα season.

Επίσης αγαπημένη σκηνή για μένα (στο χιουμοριστικό μέρος) είναι στην αρχή του διαλόγου με το σενάριο της Skyler ("we want to tell you the whole story. It's a doozy") που ο Walt έχει λιώσει στην πολυθρόνα με ένα ύφος "πάει τρελάθηκε αυτή".

Δημοσ.

Όντως πολύ ένταση στην συγκεκριμένη σκηνή.

Νομίζω ότι αφήνει και ένα υπονοούμενο ότι ο Hank έστω και φευγαλέα υποψιάστηκε τον Walt -που πριν λίγο και από το πουθενά προέκυψε μεγάλος τζογαδόρος. (Αν βέβαια δεν έλεγε το "Walter White" θα αντιδρούσε όλο το κοινό της σειράς) αλλά το είπε και το άφησε χωρίς να προσθέσει κάτι στις γραμμές του "πλάκα κάνω" -που θα έκανε ο "παλιός" Hank.

Είχα εν τω μεταξύ δει πρόσφατα το επεισόδιο της 3ης season που γνωρίζεται o Gale με τον Walt και οπότε κατάλαβα γρήγορα που το πηγαίνανε στη σκηνή αυτή με το W.W., αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ έξυπνο που ήρθε εκείνη η σκηνή να χρησιμοποιηθεί και να κολλήσει με αυτόν τον τρόπο στη νέα season.

Επίσης αγαπημένη σκηνή για μένα (στο χιουμοριστικό μέρος) είναι στην αρχή του διαλόγου με το σενάριο της Skyler ("we want to tell you the whole story. It's a doozy") που ο Walt έχει λιώσει στην πολυθρόνα με ένα ύφος "πάει τρελάθηκε αυτή".

ελιωσα στην σκηνη αυτη σοβαρα

Δημοσ.

παρομοια φαση δεν ειχαμε δει οταν ψαχνανε ποιος ειχε κλεψει τα εργαλεια απο το εργαστηριο χημειας του σχολειου?

Δημοσ.

Ασδφασδφασδφ

Φτιάξτε επιτέλους το spoiler tag και την εμφάνιση του στο iphone. Είναι αδύνατον να διαβάσει κανείς κινηματογράφος και τηλεόραση χωρίς να φάει spoiler.

• Moderators
Δημοσ.

Ανανεώθηκε από το AMC για 16 πρόσθετα επεισόδια που θα κλείσουν την ιστορία.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν και τα 16 επεισόδια θα παίξουν σε μια 5η και τελευταία season ή θα τα χωρίσουν σε (δύο ?) επιμέρους season.

Πηγή IGN: Breaking Bad Renewed for Fifth and Final Season

The roll-out of the episodes and premiere date schedule has yet to be determined by the network.

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό το επεισόδιο!

Α ρε μεγάλε Walt αδιόρθωτος είσαι... Κόλλησε αμέσως με το "genious" και δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ανανεώθηκε από το AMC για 16 πρόσθετα επεισόδια που θα κλείσουν την ιστορία.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν και τα 16 επεισόδια θα παίξουν σε μια 5η και τελευταία season ή θα τα χωρίσουν σε (δύο ?) επιμέρους season.

Πηγή IGN: Breaking Bad Renewed for Fifth and Final Season

H φετινή ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει;

Δημοσ.

Το ότι αποφάσισαν 5η και τελευταία σεζόν είναι πολύ καλό - μετά το φινάλε της 4ης θυμάμαι να το αναφέρω κιόλας σαν ιδανική περίπτωση, δε χρειάζεται ξεχείλωμα το Breaking Bad. Αν ο Gilligan συνεχίσει να γράφει όπως μέχρι τώρα και προστατέψει το "παιδί" του, το Breaking Bad θα μπει στο πάνθεον των σειρών που επέδειξαν απίστευτη συνοχή και συνέπεια από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως π.χ. το The Wire.

Κατεβαίνει το 5ο, μέχρι τώρα η σεζόν σε ρυθμούς μου θυμίζει την 3η: χαλαρή μετά την πρεμιέρα και κάπου 4ο-5ο ανέβασε ρυθμούς για να πιάσει την πρώτη της κορύφωση στο 3x06 - One Minute. Με τη διαφορά ότι το 4x04 ήταν απίστευτα δυνατό επεισόδιο.

Δημοσ.

Το ότι αποφάσισαν 5η και τελευταία σεζόν είναι πολύ καλό - μετά το φινάλε της 4ης θυμάμαι να το αναφέρω κιόλας σαν ιδανική περίπτωση, δε χρειάζεται ξεχείλωμα το Breaking Bad. Αν ο Gilligan συνεχίσει να γράφει όπως μέχρι τώρα και προστατέψει το "παιδί" του, το Breaking Bad θα μπει στο πάνθεον των σειρών που επέδειξαν απίστευτη συνοχή και συνέπεια από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως π.χ. το The Wire.

Συμφωνω αν εξαιρεσεις τη 2η σαιζον του the wire :devil:

Δημοσ.

Γιατί ρε συ john, εμένα μου άρεσε και η 2η πάρα πολύ. Γενικά το The Wire το θεωρώ υπόδειγμα σχεδιασμού σειράς, οι εξελίξεις είναι κατανεμημένες τόσο ομοιόμορφα που φαίνεται σαν να γύρισαν κάθε σεζόν ως 10ωρο ή 13ωρο και μετά τις χώρισαν σε επιμέρους επεισόδια :-). Anyway, αν είναι το μεταφέρουμε στο τόπικ του.

Βάζω το 5ο, εντυπώσεις σε καμια ώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Με αφορμή το ότι αναφέρθηκε το one minute

Κανα-δυό σκηνές σε αυτό το επεισόδιο παραπέμπουν πολύ σε αντίστοιχες του One Minute.

πχ 1) όταν ο Walt είναι στο Pollos Hermanos και κοιτάει ύποπτα/με φόβο όποιον μπαίνει μέσα μου θύμισε τον Hank στο αμάξι αφότου δέχτηκε το τηλεφώνημα και 2) η σκηνή που ο Jesse βάζει την όπισθεν για να χτυπήσει τον τύπο με την καραμπίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...