tr3quart1sta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Νόμιζα ότι έκανε μπαμ o Walter Jr. τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα στις σκηνές του. Μάλιστα, μαζί με το φινάλε, αυτές οι σκηνές είναι κορυφαίες στο επεισόδιο.
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φετος απο Εμμυ γτ πήραμε τα κάκκαλα μας; Για να το πάρει το Mad Men?
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν δικαιούταν συμμετοχή το BrBa. Έχει να κάνει με το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ 3ης και 4ης season, που την έθεσε εκτός της περιόδου προβολής σειρών που μπορούσαν να είναι υποψήφιες για τα φετινά Emmys. (Είναι κάτι που το γνώριζαν από πέρσυ που ανακοίνωσαν ότι η 4η season θα αργούσε).
gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλο ένα επικό επεισόδιο. Τι να λέμε τώρα...
patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ καλο επεισοδιο οντως, επιτελους, παναγια μου ενα φιναλε :o
gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια ο δον Ελαδιο ειναι αυτος που ειχε δειξει και στο επισοδειο με το flash back?Επειδη δε θυμαμαι ηταν απο τοτε αρχηγος του καρτελ? Ναι
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και που θα παει; ακομα και τοτε που τα ειχε καλα με τον walt, αμφιταλαντευοταν και δεν ηξερε τι να κανει, τωρα που τσακωθηκε θα τους φαει; και μετα; τι θα απογινει; δεν νομιζω, εγω νομιζω πως ειναι χαμενος γενικως και θα τους σωσει και τους δυο, ουτως ή αλλως μας εχει δειξει πολλακις την "ανθρωπιστικη" του φυση
DKNI Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα?
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι αναμονη ρε; κατεβασε αγγλικους, δεν ειναι για αναμονη αυτο το επεισοδιο
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικός ο ηθοποιός που έπαιξε τον don όπως και σκηνοθέτης και caster που του έδωσαν τον ρολο. Φοβερό επεισόδιο.
DKNI Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι αναμονη ρε; κατεβασε αγγλικους, δεν ειναι για αναμονη αυτο το επεισοδιο Εγω το βλεπω και χωρις, η γυναικα ομως οχι
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα? Δεν ξέρω για τη σοβαρότητα του καταστήματος (γιατί δεν έχω παραγγείλει τίποτα από αυτό), αλλά αυτό μου υπέδειξαν όταν είχα ρωτήσει σχετικά σε άλλο forum: http://www.redbubble.com/explore/breaking+bad?page=1
timoboll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκτος απο το φιναλε απο τ χειροτερα ever το episode
Whiteyez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκτος απο το φιναλε απο τ χειροτερα ever το episode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα