Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θεωρω οτι η σειρα εφτασε στη κορηφωση της στη 4 σεασον..τα τελευτεα 6 ειναι "οουυυ".. πιστευω οτι ειναι βεβαιο οτι ο επομενος θα ειναι κατωτερος..δεν εχουν αδικο οση λενε οτι ισως επρεπε να τελειωση εδω..(εγω δεν θελω να τελειωση αλλα φοβαμε μην τη ξεζουμησουν οπως αλλες στο παρελθον..)βεβαια ισχυει πως η ιστορια δεν τελειωσε..τελειωσε ομως ενας "κυκλος"..

γουσταρω απιστευτα στιγμες jesse-walter..ριχνω τρελο γελειο..θυμαμαι το επεισοδιο που

ξεμειναν στην ερημο..πεθανα στα γελεια απλα..

και κατι αλλο

η ολη φαση με τα αεροπλανα δεν ηταν καπως κουλη??? στο τελος της δευτερης

Δημοσ.

θεωρω οτι η σειρα εφτασε στη κορηφωση της στη 4 σεασον..τα τελευτεα 6 ειναι "οουυυ".. πιστευω οτι ειναι βεβαιο οτι ο επομενος θα ειναι κατωτερος..δεν εχουν αδικο οση λενε οτι ισως επρεπε να τελειωση εδω..(εγω δεν θελω να τελειωση αλλα φοβαμε μην τη ξεζουμησουν οπως αλλες στο παρελθον..)βεβαια ισχυει πως η ιστορια δεν τελειωσε..τελειωσε ομως ενας "κυκλος"..

γουσταρω απιστευτα στιγμες jesse-walter..ριχνω τρελο γελειο..θυμαμαι το επεισοδιο που

ξεμειναν στην ερημο..πεθανα στα γελεια απλα..

και κατι αλλο

η ολη φαση με τα αεροπλανα δεν ηταν καπως κουλη??? στο τελος της δευτερης

αυτο ειναι το γαματο υπαρχει απολυτη ηρεμια και δεν εχουμε ιδεα τι μπορει να γινει.ασε που ζει ομος και ο μαικ δεν ξερουμε τι θα κανει

Δημοσ.

Άλλη μια κορυφαία σεζόν, μπράβο τους. Από το SFU είχα να δω μια τόσο δυνατή σειρά όπου κάθε σεζόν ήταν καλύτερη από την προηγούμενη! Αναρωτιέμαι τι θα δείξουν στην επόμενη καθώς η ιστορία μοιάζει να τελείωσε εδώ. Θα φανεί ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει η σειρά λέμε..27 επεισόδια σερί(τέλος δεύτερης+τρίτη-τέταρτη σαιζόν ολόκληρες) είδα σερί.Τέτοιο κόλλημα απο το Lost στις πρώτες του σαιζόν.

Μετά απο μια βδομάδα και θέλω να την ξαναδώ..Η ποιότητα του bly-ray απίστευτη.Μπράβο στο AMC και στον Cranston που είναι καλύτερος απο τον καλύτερο Hall που παίζει στο Dexter.Tέτοια υποκριτική αξίζει πολλά βραβεία.

Δημοσ.

Ε κοίτα, τα βραβεία νομίζω εργολαβία τα χει πάρει, 3 σερί ΕΜΜΥ για καλύτερο ανδρικό ρόλο για τις πρώτες 3 σεζόν (αν θυμάμαι καλά), και για την 4η λογικά θα είναι πάλι υποψήφιος το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...