Προς το περιεχόμενο

τσαφ και σβησιμο λαπτοπ

umaga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο λιγο ακουσα ενα τσαφ και εσβισε το λαπτοπ

τωρα δουλευει κανονικα

το εχει ξανα κανει μια φορα

τι μπορει να ειναι ?

θερμοκρασειες μηπως? :mad:

Δημοσ.

δεν το ανοιξα αμεσως τοτε γιατι ελειπα κ οταν γυρισα το βρηκα κλειστο

τωρα ανοιξε αμεσως :fear:

---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

με ποιο προγραμμα βλεπω θερμοκρασιες?

btw:το λαπτοπ το εχω ολη μερα ανοιχτο

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ----------

μηπως να παρω μια βαση με ανεμιστηρες?

Δημοσ.

Πρώτη (και τελευταία, μην το ματιάξω δεν έχει ξανατυχει από τοτε) φορά που μου το έκανε αυτό -στην αρχή μια στις τόσες, μετά έσβηνε συνέχεια- ήταν ανεβασμενη θερμοκρασία, το οποίο δεν ηθελε και πολυ να το καταλάβω, έβραζε ο τόπος ούτε στα πόδια δεν το άντεχα. Το άνοιξα και το καθάρισα από σκόνες και μια χαρά από τότε (πανω απο χρόνο). Καθάρισε το και δες, πριν πας να πάρεις βάση.

ps: μου έσβηνε όταν πλέον έπιανα 80-85άρια.

Δημοσ.

τον συγκεκριμενο turion τον εχω στο λαπτοπ της υπογραφης μου...Τωρα το καλοκαιρι δε,εχω 60 βαθμους στην αναμονη και το λαπτοπ ειναι αγορασμενο απο τα χριστουγεννα.Ενα καθαρισματακι θες και εισαι οκ,εμενα ετσι λυθηκε(βεβαια δεν εσβηνε αλλα εκαιγε απιστευτα,Τον ειχα δει να φτανει και 89 βαθμους για πλακα)

btw καλο θα ηταν να μην το εχεις 24/7 ανοιχτο,δεν ειναι οτι το καλυτερο ειδικα για λαπτοπ

Δημοσ.

πολυ ωραια βαση :shock: αυτος ο ανεμιστηρας μπορει να κατεβασει τη θερμοκρασια ακομα και σε μηχανη φορτηγου ;)

αλλα εδω που μενω δεν εχει πλαισιο και δε ξερω αμα στελνουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...