Persian14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το PC μου κάθε φορά που μπαίνω στο Battlefield crasharei.Μπορεί να crasharei σε 5 λεπτα μπορεί να παίζω για ωρες και να μην παθει τπτ.τπτ stadar Αλλαξα ψύκτρα στον επεξεργαστη και η θερμοκρασια πανω απο 50-60C δν φτανει.Βαζω και το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων στο 100%για σιγουρια αλλα και πάλι τα ιδια. εχω κατεβάσει τους τελευταιους drivers-δοκιμασα και με αυτους στο αρχικο CD αλλά πάλι τπτ. Υποψιαζομαι ελλατωματικη MB η κανα τροφοδοτικο αλλα το PC το χώ καιρο και παίζω χωρις κανενα πρόβλημα(2χρονια) MB P5E3 premium Asus,coolermaster 700W,ATi 4870,Win 7,sound on board,4gb DDR3 1600Mhz
pgmank Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το παιχνίδι είναι αυθεντικό ; Το κάνει σε άλλα παιχνίδια ίδιας απαίτησης με αυτό που λες ;
TheELF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν σου το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι,τότε μην ψάχνεις το πρόβλημα στο υλικό σου,σίγουρα το πρόβλημα είναι στο παιχνίδι.Αν τώρα έχεις πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια τότε ναι κάποιο πρόβλημα στο υλικό υπάρχει.
Persian14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 το game ειναι αυθεντικο.Μπορω να πω οτι μόνο σε αυτο το παιχνιδι μου το κάνει και τώρα μου το κανει με το που μπαίνω στο παιχνιδι..
Persian14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 νοπ...η για να το πώ πιο σωστα ειναι το μονο παιχνιδι που μου το κανει με τετοια συχνοτητα και παντα...(σε αλλο παιχνιδι μου χε γινει πχ μια φορα-το παιχνιδι αφτο το παιζω ενα χρόνο)
pgmank Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να βάλεις defaults από τα settings του παιχνιδιού σου και επίσης defaults και στους drivers της κάρτας γραφικών σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.