makfil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Είχα μπει στο δίκτυο της Amway πριν από 10 χρόνια περίπου από φίλο, προσπάθησα να στήσω δικό μου δίκτυο αλλά όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις πολύ σύντομα έσπασαν οι κρίκοι και όλα τελείωσαν. Δεν προσδοκούσα κάτι ιδιαίτερο τότε αλλά έχοντας παρακολουθήσει πολλές συγκεντρώσεις, σεμινάρια και ομιλίες πείστηκα να προσπαθήσω και εγώ, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι μου. Βλέποντας τη μεγάλη διαφήμιση που κάνεις τώρα καταλαβαίνω ότι είναι μια έξυπνη προσπάθεια για να επεκτείνεις το δίκτυό σου μέσω του forum αυτού και ίσως και άλλων και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την ιδέα, δεδομένου ότι δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο από τότε που ανακατεύτηκα εγώ, αν και το διαδίκτυο δεν είχε επεκταθεί την εποχή εκείνη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή.
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μετά μας φταίνε τα greeklish ... προτείνω αυτόματο μπλοκάρσιμα των post με τη λέξη "Amway" 4
g_alkis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Να 'σαι καλά Μαίρη. Τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον πουλόπουλο.
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Συνεργάζομαι με την εταιρία Amway 3 χρόνια, 1 χρόνο ως απλή καταναλώτρια και 2 χρόνια επαγγελματικά. Έτσι "συνεργάζομαι" και εγώ με την Coca Cola επί 30 χρόνια. 6
mariakouts75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Είχα μπει στο δίκτυο της Amway πριν από 10 χρόνια περίπου από φίλο, προσπάθησα να στήσω δικό μου δίκτυο αλλά όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις πολύ σύντομα έσπασαν οι κρίκοι και όλα τελείωσαν. Δεν προσδοκούσα κάτι ιδιαίτερο τότε αλλά έχοντας παρακολουθήσει πολλές συγκεντρώσεις, σεμινάρια και ομιλίες πείστηκα να προσπαθήσω και εγώ, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι μου. Βλέποντας τη μεγάλη διαφήμιση που κάνεις τώρα καταλαβαίνω ότι είναι μια έξυπνη προσπάθεια για να επεκτείνεις το δίκτυό σου μέσω του forum αυτού και ίσως και άλλων και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την ιδέα, δεδομένου ότι δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο από τότε που ανακατεύτηκα εγώ, αν και το διαδίκτυο δεν είχε επεκταθεί την εποχή εκείνη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή. Τι εννοείς όταν λες ότι "έσπασαν οι κρίκοι"; Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ από το 2003. Συγκεκριμένα, το σύστημα "πέρασε τις εξετάσεις του", απέδειξε ότι δουλεύει τέλεια και στη χώρα μας και μάλιστα σε πάρα πολλές περιοχές πέραν των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Τέλος, οι απαταιώνες τα παράτησαν γιατί δεν ήταν όπως νόμιζαν. "Γρήγορο, εύκολο και χωρίς προσπάθεια". Έχεις δίκιο, θέλοντας και μη κάνω διαφήμηση στην εταιρία. Η αλήθεια όμως είναι ότι συγκριτικά με τη δυσφήμηση που υπάρχει στο forum, θα χαρώ αν καταφέρω να σας μεταφέρω λίγες έγκυρες πληροφορίες. Επιπλέον, με βάση τα στοιχεία που αναφέρω πιο πάνω, πιστεύεις ότι είτε εγώ κάνω διαφήμηση, είτε ολόκληρο το insomnia δυσφήμηση, επηρεάζεται η εταιρία; Μετά μας φταίνε τα greeklish ... προτείνω αυτόματο μπλοκάρσιμα των post με τη λέξη "Amway" Να 'σαι καλά Μαίρη. Τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον πουλόπουλο. Παρακαλώ να κρατήσουμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο. Ευχαριστώ. Έτσι "συνεργάζομαι" και εγώ με την Coca Cola επί 30 χρόνια. Ωραία, για πες μας λοιπόν στο περίπου πόσα χρήματα σου έχει επιστρέψει η Coca Cola 30 χρόνια τώρα ως απλό καταναλωτή;
linkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Mαρακι το εχουμε ακουσει το ιδιο παραμυθι 50 φορες.Ασ'το δεν πειθεις.Τραβα ταισε τα παιδια σου με τα λεφτα που βγαζεις και ασε μας εμας να πειναμε. 1
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ωραία, για πες μας λοιπόν στο περίπου πόσα χρήματα σου έχει επιστρέψει η Coca Cola 30 χρόνια τώρα ως απλό καταναλωτή; Ξαναδιάβασε τι έγραψες και αυτό που απάντησα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ωραία, για πες μας λοιπόν στο περίπου πόσα χρήματα σου έχει επιστρέψει η Coca Cola 30 χρόνια τώρα ως απλό καταναλωτή; Πες μας πρώτα πόσα ξόδεψες σε προϊόντα Amway σε σχέση με αυτά που πληρώθηκες, και μετά να κάνουμε υπολογισμό του κέρδους σου. Και μην αρχίσουμε πάλι αυτά περί πιό ποιοτικών προϊόντων κλπ. 1
g_alkis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παρακαλώ να κρατήσουμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο. Ευχαριστώ. Κι εγώ είμαι ο Τάσος ο υδραυλικός
4saken Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Κατι τετοια καραγκιοζιλικια κανετε και στην Amway? http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0
lambroszekis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παω για πατατακια στο περιπτερο συνεχιστε εσεις και θα τα διαβασω σε λιγο. Μα καλα πουλανε 3 ευρω το μακαρονι.. ποιος τα αγοραζει; Κατι τετοια καραγκιοζιλικια κανετε και στην Amway?http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0 Ειχα παει κι εγω σε μια παρουσιαση της χερμπ...φ μια κυρια πεταχτηκε μεσα απο το κοινο και κοντεψε να δακρυσει την ωρα που μας ελεγε πως κατεφερε να ελεγξει βαρος της με τα προιοντα ευεξιας της εν λογω εταιριας. Κι επειτα με ακομα μεγαλυτερη συγκινηση κι ενα δεος να την εχει καταλαβει, ενω ριγη συγκινησης περιελουζαν την ατμοσφαιρα στο γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου, αρχισε να μας εξιστορει για το πως η ιδια πηρε αποφαση ζωης, κι ασχοληθηκε με δικτυακο μαρκετινγκ. Ετσι κατεφερε να αυξησει το εισοδημα της με το οποιο στην συνεχεια αγορασε μια κοτα που εκανε χρυσα αυγα το οποια επειτα μεταπωλουσε στα γραφειακια που αγοραζουν χρυσο ενω με τα χρηματα εκανε πλαστικη στηθους, φουσκωμα χειλιων, ανορθωση γλουτων, συσφιξη μηρων, ενω μας ειπε και για την γνωριμια της με τον Βλασση Τσακα και πως την εφερε σε επαφη με τον πριγκηπα του Καταρ ο οποιος ειναι τωρα πλεον ο καλυτερος αγοραστης της, κι ο οποιος εγινε κι αυτος με την σειρα του δικτυωτης καθως στρατολογησε και τις 7 γυναικες του αλλα και τα 34 παιδια του. Και μεσα απο ολο το δικτυο η πρωτη κυρια εχει δημιουργησει παθητικο εισοδημα και τωρα πλεον εργαζεται απο τον υπολογιστη και την ανεση του σπιτιου της ενω καθε μηνα ενα τανκερ απο τον Πειραια μπαρκαρει με δυο κοντενειρ κατεθειαν για την επαυλη του πριγκηπα. 6
Silok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δάκρυσα!!!Μπράβο ρε Μαράκι,τέτοια συγκίνηση είχα να νιώσω από τότε που είδα για πρώτη φορά Ράμπο,το πρώτο φλέμα 2
efo355 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Κατι τετοια καραγκιοζιλικια κανετε και στην Amway? http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0 Πω πω αν φορολογήσουμε τη βλακεία ξεχρεώσαμε... Ρε παιδιά όπου βλέπετε κάτι εταιρείες με κάτι τέτοια θετική ενέργεια πολύ χειροκροτημα κόψτε λάσπη... Κάτι τέτοια είναι ή για να σου φάνε λεφτά ή για να μπείς σε καμια αίρεση ( πάλι σου τρώνε λεφτά ) 1
deesnider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μετά μας φταίνε τα greeklish ... προτείνω αυτόματο μπλοκάρσιμα των post με τη λέξη "Amway" Ημίμετρο...πρέπει να μπλοκάρονται και τα ...engreek, διότι τα γατόνια θα το γράφουν «Αμγουέη»... Να 'σαι καλά Μαίρη. Τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον πουλόπουλο. Γιατί ρε 'συ; Καλός τραγουδιστής στην εποχή του, ο Γιαννάκης! Έτσι "συνεργάζομαι" και εγώ με την Coca Cola επί 30 χρόνια. Εσύ, μη δεις άνθρωπο να τα 'κονομάει, αμέσως να ειρωνευτείς... Mαρακι το εχουμε ακουσει το ιδιο παραμυθι 50 φορες.Ασ'το δεν πειθεις.Τραβα ταισε τα παιδια σου με τα λεφτα που βγαζεις και ασε μας εμας να πειναμε. Να πεινάσεις εσύ κύριε! Εμένα γιατί πας να μου στερήσεις το δικαίωμα να μάθω τον τρόπο να χ....ζω πεντακοσάευρα; Πες μας πρώτα πόσα ξόδεψες σε προϊόντα Amway Άλλος συκοφάντης από 'δω. Αφήστε ρε καθάρματα να πλουτίσουμε, εμείς που θέλουμε! Μίζεροι, ε μίζεροι... Κατι τετοια καραγκιοζιλικια κανετε και στην Amway? http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0 Όχι ρε! Προς Θεού!... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις