santana99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλημερίζω.... Έχω αγοράσει έναν ατσάλινο γάντζο τον οποίο τον έχω βιδώσει στο ταβάνι από την βάση του και στο γάντζο (ειδικό για αυτή τη δουλειά) έχω κρεμάσει ένα σάκο του μποξ σε νορμάλ κιλά (24). Το θέμα είναι ότι το κοίταξα σήμερα μετά από 2-3 μήνες χρήσης και βλέπω τον κρίκο του σάκου να έχει φαγωθεί τουλάχιστον μέχρι την μέση και έτσι όπως πάει από το φάγωμα στο τέλος θα κοπεί στα 2......... Τι να κάνω??? Είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε? Μήπως έπρεπε να έβαζα τπτ ανάμεσά τους για να μην τρώγονται? (άμα δεν καταλάβατε πείτε μου να ανεβάσω φώτο...απλά δεν ανέβασα γιατί τώρα άντε ξεκρέμαγε σάκο κτλπ )
frenzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Βάλε γάντζο S (βρες εσύ με το μάτι το σωστό μέγεθος) εκεί που ενώνονται οι αλυσίδες για να μην τρίβεται κρίκος με κρίκο
santana99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 άμα το κάνω αυτό οκ δεν θα επιβαρύνω τόσο τον κρίκο του σάκου που είναι και πιο αδύναμος (από το υλικό που είναι φτιαγμένος) αλλά σιγά σιγά πάλι θα τρώγονται άσε που θα πηγαίνει βόλτα κάθε φορά που το βαράω...:S
frenzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν θα πηγαίνει βόλτα, απλά θα έχει λίγο λάσκα να μην τρώει τους κρίκους
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Συμφωνω και γω με S παντως πρεπει να φταιει και λιγο η ποιοτητα των υλικων γιατι δεν ειναι λογικο να γινετε αυτο
santana99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://sportlife.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30295 http://sportlife.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30333 αυτά είναι και από αυτό το κατάστημα...ο γάτζος μόνο είναι ασημί δλδ δεν έχει βαφτεί... umaga πως αλλάζω αλυσίδες? βασικά που βρίσκω άλλο τέτοιο σύστημα? *τώρα που λέω ότι θα πηγαίνει βόλτα...ήδη όταν το βαράω παίρνει τέτοια κλήση που μερικές φορές βγαίνει αυτό (βλέπε φώτο) ο πρώτος κρίκος μετά το S. να και η φώτο του κρίκου του σάκου πως έχει γίνει
umaga Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 αντι για S που με το βαρος ανοιγει γιατι δεν βαζεις τετοιους παρομοιο συστιμα με αλυσιδες μπορει να μι βρεις αλλα αμα παρεις αλυσιδα και την κωψεις και μετα την ενωσεις με τους κρικουσ που σου ειπα θα ειναι μια χαρα
foufoutios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 πολλοι βαζουν ενα κομματι απο δερμα αναμεσα.. απλη και σιγουρη λυση
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 αντι για S που με το βαρος ανοιγει γιατι δεν βαζεις τετοιους αυτον τον κρικο εχω δει στο 90% των σακων που εχω δει κρεμασμενους χωρις προβλημα (και εχω δει πολλους). Αυτον εχω και στο δικο μου σακο. Κανα 5ρι ευρω κανει σε κανα praktiker.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Και μπορείς να πάρεις άλλους 2 και να βαράς το σάκο χρησιμοποιώντας τους ως σιδηρογροθιές.
oneofthem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 κι εγώ το κλιπάκι έχω βάλει βασικά για να μπορώ να τον ξεκρεμάω ο κρίκος που φαίνεται είναι από κακής ποιότητας υλικό, ότι καλύτερο και να βάλεις δεν πιστεύω να έχεις τέτοιο πρόβλημα, αποκλείεται να γίνει έτσι και μάλιστα με 25 κιλά (νομίζω ο δικός μου είναι αρκετά πιο βαρύς), έλεγξε και το κομμάτι που θα δεθεί μήπως έχει κάποιο πρόβλημα αλλά και πάλι πολύ δύσκολο να γίνει έτσι με υλικό αντοχής εγώ σκοπεύω να βάλω και λάστιχα γύρω από τις αλυσίδες για να μην κόψουν το δέρμα γιατί είναι σκουριασμένες και δεν μπορώ να το αποφύγω γιατί έχει υγρασία, ότι και να βάλεις σκουριάζει
santana99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλά κλιπάκι δεν παίζει να βάλω ούτε κρικο S γιατί αλλάζει και το ύψος του σάκου και θα κάνει μεγαλύτερη ταλάντωση.... έβαλα προς το παρόν ένα κομάτι δέρμα και τώρα που το λές εναςαπόαυτους παίζει να βάλω κανα χοντρό λάστιχο με εσωτερική επένδυση (αυτά τα ποτίσματος) το καλύτερο.... η άλλη λύση και πιο στράνταρ είναι να παω σε καταστήματα με ψαρευτικά και τέτοια όπου θα έχουν τους 2 κρίκους που θέλω και θα το αντικαταστήσω με το παλιό (το οποίο είναι ποιότητος του όλου να ούμε ) αλλά χρειάζομαι οξυγωνοκολήσεις για τις 4 αλυσιδίτσες και ψιλοβαριέμε να τρέχω να βρω μάστορα να το κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.