Προς το περιεχόμενο

Video editor με....

George1!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι καινουριος εδω και δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο παροτι εψαξα.:-)

θα ηθελα ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο με screen recorder.Εχω δοκιμασει camtasia studio ειναι καλο αλλα λιγο απλο.Εχω κατεβασει πολλα προγραμματα σε trial εκδοσεις αλλα δεν μπορεσα να κανω καποιο συνδιασμο...

Εχετε να μου προτινετε ενα τετοιο προγραμμα οι καποιο συνδιασμο δυο προγραμματων?

;):-):-D::rolleyes:;)

Δημοσ.

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Το «αρκετά πιο καλό» δε λέει τίποτα από μόνο του. Π.χ. από το Camtasia Studio (που παρεμπιπτόντως θεωρείται από τα καλύτερα εμπορικά προγράμματα για screen recording) τί ακριβώς feature σου λείπει και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

θα ηθελα να εχει :

πριν αρχισει το βιντεο να διχνει καποιο logo η να γραφεις ονοματα και να τα διχνει 3d.

Ουσιαστικα να κανεις πιο τρισδιαστατο το βιντεο με αλλου ειδους callouts και transitions κλπ κλπ κλπ *....

*να ειναι πιο τρισδιαστατα οπως ειπα

Εχεις να μου προτινεις καποιο συνδιασμο προγραμματος με screen recorder ....?

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς δεν το κάνει κανένα(σοβαρό)πρόγραμμα επεξεργασίας video φτιάξε το logo σου η οτιδήποτε τρισδιάστατο θέλεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα γράψτο σαν video(αν γράψεις 3d banner η 3d font σε κάνα ψαχτήρι θα βρείς χιλιάδες),και κόλλησε το στο video σου.

Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις δεν το κάνει κανένα πρόγραμμα (που ξέρω και ξέρω πολλά).

Είναι συνδυασμός προγραμμάτων.

Το screen recording το κάνει μια χαρά το camtasia .

3D logo γίνονται σε προγράμματα δημιουργίας 3d όπως το 3d studio max, lightwave, flying fonts κτλ.

Transitions με κάποιο video editor όπως premiere, pinnacle, vegas κτλ.

Τους τίτλους και κείμενα τα δημιουργείς ή μέσα από τα παραπάνω προγράμματα ή με το Photoshop.

Για Post production effects προτείνω το after effects.

Αν θέλεις ένα πρόγραμμα που να τα κάνει όλα, θα απογοητευτείς και ο συνδυασμός των παραπάνω είναι κάτι απλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...